כי עדיין לא פיתחתי את הפיל!!!
י ירינוששששש New member 7/7/05 #10 אנייי שם:ירין גיל:15 אזור מגורים:חיפה אני אוהבת את ישאל ואוהד ואת עובד בלי ג'ניה למרות שהיא גם חמודה... אייסיקיו:332161753 סתם משהו מעניין:אני עייפה יום טוב
אנייי שם:ירין גיל:15 אזור מגורים:חיפה אני אוהבת את ישאל ואוהד ואת עובד בלי ג'ניה למרות שהיא גם חמודה... אייסיקיו:332161753 סתם משהו מעניין:אני עייפה יום טוב
R RiKi היחידה New member 7/7/05 #14 Moi../images/Emo9.gif שם: ריקי/יסמין גיל: ב-20/9 אהיה בת 13 אזור מגורים: איפשהו במרכז שחקן/שחקנית אהובה בסוף הדרך: הם לא שחקנים..הם מתמודדים ,האמ- מהעונה הקודמת-חיים מהעונה הזאת- כל מי שהיה טוב ולא תיחמן והיה זוג חמוד איסיקיו/מסנג'ר: איסיקיו- 320848172 ותזדהו. סתם משהו מעניין: אה
Moi../images/Emo9.gif שם: ריקי/יסמין גיל: ב-20/9 אהיה בת 13 אזור מגורים: איפשהו במרכז שחקן/שחקנית אהובה בסוף הדרך: הם לא שחקנים..הם מתמודדים ,האמ- מהעונה הקודמת-חיים מהעונה הזאת- כל מי שהיה טוב ולא תיחמן והיה זוג חמוד איסיקיו/מסנג'ר: איסיקיו- 320848172 ותזדהו. סתם משהו מעניין: אה
ג גברת פלפלת בתפוז New member 8/7/05 #35 -בעזרתך אבא- מה יש לי להסביר לה??? ככה אני רגילה! אוף! כל העולם ואישתו מעירים לי את זה!!! תגידו, זו מישהי מהפורום ששלחה לי מסר להפסיק עם זה וללכת לחסום כבישים????
-בעזרתך אבא- מה יש לי להסביר לה??? ככה אני רגילה! אוף! כל העולם ואישתו מעירים לי את זה!!! תגידו, זו מישהי מהפורום ששלחה לי מסר להפסיק עם זה וללכת לחסום כבישים????
N noooga New member 8/7/05 #36 תקשיבי, הכותרת הזאת די מושכת תשומת לב אז קחי בחשבון שישאלו אותך מדי פעם "למה את כותבת את הכותרת הזאת" לא הכל הולך בקלות
תקשיבי, הכותרת הזאת די מושכת תשומת לב אז קחי בחשבון שישאלו אותך מדי פעם "למה את כותבת את הכותרת הזאת" לא הכל הולך בקלות
ג גברת פלפלת בתפוז New member 8/7/05 #37 -בעזרתך אבא- סבבה, שישאלו, אין לי בעייה עם זה... אולי לה באמת הגבתי קצת (הרבה) בגסות... אבל, להגיד לי להפסיק עם זה וללכת לחסום כבישים?!
-בעזרתך אבא- סבבה, שישאלו, אין לי בעייה עם זה... אולי לה באמת הגבתי קצת (הרבה) בגסות... אבל, להגיד לי להפסיק עם זה וללכת לחסום כבישים?!
N noooga New member 8/7/05 #38 זה באמת לא בסדר אבל גם לא צריכים לייחס לזה חשיבות- הבליגי... מתוך בגרות.
ל ללוש המאמוש New member 11/7/05 #44 לא מפריע...למה מפריע? רק רציתי לדעת כי את תמיד שמה אותו כותרת...
N noooga New member 8/7/05 #17 רעיון נחמד...../images/Emo13.gif שם: נגה גיל: 14.. אזור מגורים: עמק חפר שחקן/ית אהובים בסוף הדרך: שמתחרים כרגע? אממ.. הבנות.. שלא מתחרים כרגע: ישאל ואוהד (צדקתי בשם?) איסיקו/מסנג'ר: יש.. חסוי סתם משהו מעניין: התקלחתי אחרי שהייתי מסריחה מהים.. נפלא!
רעיון נחמד...../images/Emo13.gif שם: נגה גיל: 14.. אזור מגורים: עמק חפר שחקן/ית אהובים בסוף הדרך: שמתחרים כרגע? אממ.. הבנות.. שלא מתחרים כרגע: ישאל ואוהד (צדקתי בשם?) איסיקו/מסנג'ר: יש.. חסוי סתם משהו מעניין: התקלחתי אחרי שהייתי מסריחה מהים.. נפלא!
י יונת13 New member 8/7/05 #20 אני שם: יונת גיל: 13 אזור מגורים: חיפה שחקנים אהובים: ז'ניה ועובד ICQ:227005750
S shoko elit שוקו עלית New member 8/7/05 #25 אנייייייייי שם: נטלי. גיל: 14 וחצי! אזור מגורים: בת ים!! אהובים בסוף הדרך: ישאל ואוהד, ועובד וזינה. איסיקיו מסנג'ר....- כדי לי להוסיף??? אני לא סומכת על אינטרנט... חחחח סתם משהו מענייןנגד ההיתנתקות! סתםםםם זה לא מעניין אז: אני מתתתתתה מעייייפות!!
אנייייייייי שם: נטלי. גיל: 14 וחצי! אזור מגורים: בת ים!! אהובים בסוף הדרך: ישאל ואוהד, ועובד וזינה. איסיקיו מסנג'ר....- כדי לי להוסיף??? אני לא סומכת על אינטרנט... חחחח סתם משהו מענייןנגד ההיתנתקות! סתםםםם זה לא מעניין אז: אני מתתתתתה מעייייפות!!