הזכרנו את זה איפשהו בשירשור הזה..
S Super Alonit New member 17/3/07 #41 אה, קיי, עכשיו הבנתי../images/Emo122.gif יש מצב שמישהו זוכר מה ירד במיקוד של 4 יח"ל מת'? שאלונים 03 ו-05... פשוט יש לי מבחן ב-20 ואם אני אדע עכשיו מה המיקוד אולי אני אוכל לוותר על ללמוד חלק (כי המורה אמרה שאם ירד משהו במיקוד אז היא תוריד אותו מהמבחן...) אם מישהו זוכר מה היה וזה ומוכן לרשום לי אז המון תודה
אה, קיי, עכשיו הבנתי../images/Emo122.gif יש מצב שמישהו זוכר מה ירד במיקוד של 4 יח"ל מת'? שאלונים 03 ו-05... פשוט יש לי מבחן ב-20 ואם אני אדע עכשיו מה המיקוד אולי אני אוכל לוותר על ללמוד חלק (כי המורה אמרה שאם ירד משהו במיקוד אז היא תוריד אותו מהמבחן...) אם מישהו זוכר מה היה וזה ומוכן לרשום לי אז המון תודה
I Itay Simons New member 17/3/07 #42 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif פה. איזה גאון מפורום לימודים ושיעורי בית העלה הכל לקובץ אחד..
S Super Alonit New member 17/3/07 #43 האאאאאאאאאאא../images/Emo24.gif תנקס אני חבה לך את חיי ~דרמטית~
T The Young Amyrlin New member 17/3/07 #47 כן, ראיתי את זה! ירד חצי מהחומר בפיזיקה! זה לא ייאמן. אבל זה בטח אומר שתהיה בחינה ממש קשה על הנושאים שנשארו. :/
כן, ראיתי את זה! ירד חצי מהחומר בפיזיקה! זה לא ייאמן. אבל זה בטח אומר שתהיה בחינה ממש קשה על הנושאים שנשארו. :/
B BrowN EyeD GirL1 New member 17/3/07 #50 אוף../images/Emo4.gif אני לא מצליחה להוריד מילא,נחכה עד יום שלישי.אני גם ככה לא ממש מתרגשת מהמיקודים הבאים עלינו לטובה(או לרעה?)
אוף../images/Emo4.gif אני לא מצליחה להוריד מילא,נחכה עד יום שלישי.אני גם ככה לא ממש מתרגשת מהמיקודים הבאים עלינו לטובה(או לרעה?)
T The Cat Woman New member 17/3/07 #51 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכנסו!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif באמאשלכם תנו איזה 10 אני רוצה את החולצה, תועילו קצת אם אתם אוהבים אותי |סחיטה רגשית|
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכנסו!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif באמאשלכם תנו איזה 10 אני רוצה את החולצה, תועילו קצת אם אתם אוהבים אותי |סחיטה רגשית|
B blacknwhite New member 17/3/07 #55 פרגנתי לך ב-10../images/Emo3.gif לא רק כי אני אוהבת אותך, אלא גם כי אהבתי את החולצה!
י ילדת הפרעות New member 18/3/07 #60 אני רוצה גם כזאת! דירגתי, גי כי את חמודה וגם כי החולצה באמת מגניבה ואני דורשת אחת כזאת!