מסוקס.

mikmikonet

New member
איזה יופי ../images/Emo99.gif תתחדשווו!

מיה דגן
כל הכבוד על הפורום.

../images/Emo33.gif היום ב ../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo160.gif

השקשוק טבוע בכן? רוקדות ריקודי בטן במקלחת? פורום ריקודי-בטן מזמין אתכן ליצור מיני-כוריאוגרפיה מקורית ומרשרשת עבור בית או פזמון מתוך שיר, ואולי לזכות במנוי חופשי חודשי חינם לכל חוגי הריקודים בסטודיו נעים! כל הפרטים בפנים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=786&msgid=87523401
טל ברמן ואביעד קיסוס , מגישי תוכנית הבוקר ברדיו 102FM, יתארחו Live ב-BlogTV החל משעה 19.00 אתם מוזמנים כבר עכשיו לשאול שאלות, אל תשכחו לצפות באירוח
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1099&msgid=87515868
רוצים לרענן את קופסת התכשיטים? שנסו מותניים ואת היצירתיות, והכנסו ב-19:00 בערב לפורום אומנות בחרוזים לסדנה להכנת תליון. כל הפרטים בקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1479&msgid=87375618

OoPineapplEoO

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo183.gif

היום בבצפר, המורה להיסטוריה אמרה: "אתה יורד למקומות מאוד נמוכים אור". זה היה כלכך מצחיק

פורום אהוב שלי!!

אתמול עשיתי פסיכומטרי וסיימתי עם זה סופסוף.. ואני ממש מתרגשת כי זה אומר שאני חוזרת לפורום ובגדול.. בעצם זה לא כ"כ אומר את זה.. (באסה) פשוט ש.... אממ.. אני בטח אסע מלא לירושלים כי יש לי מישהו מקסים לפגוש שם
מקווה להיות פה הרבה יותר מבד"כ! המון אהבה, שילי.

OoPineapplEoO

New member
בהצלחה../images/Emo2.gif../images/Emo183.gif

מעניין איך זה
ישלי עוד מלא זמן
עדיף לא לחשוב על זה בנתיים. -מזלרע
-

mikmikonet

New member
אוו, סופסוף סיימת עם הפסיכו../images/Emo132.gif

ברוך השם.
תבואי הרבה.

כןן זה היה פסיכי לגמרי../images/Emo163.gif

אבל היה ברוך ה' ברוך ה' טוב! היה לי מלא סיעת הדישמיא שחבל על הזמן!

OoPineapplEoO

New member
איזה הזווי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo183.gif

תראו את השיחה שלי ושל חברה שלי. משעמם לנו בחיים, אז התחלנו לדבר כמו פקאצות
*השגיאות כתיב זה בכוונה. אנחנו לא עילגות* «•LiTaL•» | אננס. | Labla26 אומר/ת: היי בובה מעיינ אומר/ת: היי מאממייי «•LiTaL•» | אננס. | Labla26 אומר/ת: ממצב כפרה? מעיינ אומר/ת: הככל טווב מה אייתך חמוודה??.. «•LiTaL•» | אננס. | Labla26 אומר/ת: ההככלל מ=צ=ו=י=ן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! «•LiTaL•» | אננס. | Labla26 אומר/ת: יש חדש נשמאמי? מעיינ אומר/ת: לא כלווום=\\ אצצלך???. «•LiTaL•» | אננס. | Labla26 אומר/ת: אממ, יישש~!@#$% «•LiTaL•» | אננס. | Labla26 אומר/ת: קניתייי חחצצאאייתת חחדדששההה ממממזזזזזההה 100000000000000ממת@ # מעיינ אומר/ת: אהההה!!!!! תתחחחדדדשיייייי מאאמיי שלייי @ «•LiTaL•» | אננס. | Labla26 אומר/ת: תוווודהההה מושלמממת...!~@# וממהה אייתתתךך?? יש חדדדדדדדדדדדששש לייק? מעיינ אומר/ת: ללא כלוום משעמםםם אתמוול איזה ערססססס ניסה להתחייל איתייי «•LiTaL•» | אננס. | Labla26 אומר/ת: שיואוווו, לאאא ננכככווווןןן? אייסססהה שששוווהההה «•LiTaL•» | אננס. | Labla26 אומר/ת: מיייזזזההה ההיייההה? מעיינ אומר/ת: ההווא מי'בבבבבבבבבב «•LiTaL•» | אננס. | Labla26 אומר/ת: דדדדדדדדדיייייייייייייייייי בממממממממממת????? שיייייא\, וממממהההה אאממרתתתתת ללללווווווו כפפפפפפפפפרה נננננשמההה? מעיינ אומר/ת: כןןןן הוא חמווד וזהה אבל דיי היו חושביים שאניי איזוו פרחההה יוצאאת עם י'בבבבב?? «•LiTaL•» | אננס. | Labla26 אומר/ת: פפרחחחחחחחהההה זההה ממאאווולללהה ככפפררהה!!!!! תצאאייי אאייתתתתתווווו «•LiTaL•» | אננס. | Labla26 אומר/ת: אאםםם ההווואאא ששאאוווההה ללמממההה לללאאאא מעיינ אומר/ת: כככככןןןןןןןן אבללללללל ייחששבבבו אנניי איייזו פרווווצצצההה יוצצצצאתתתתתת עם גדווווליייים ממננני?@ «•LiTaL•» | אננס. | Labla26 אומר/ת: כככדייי שיייהההיייההה ללךךך שששםםם אאאתתת צצרריייכככההה ללהההתתתננההגג כמווו זווונננהההה י'שרמוטטטה מדדההיימממה ששלייי מעיינ אומר/ת: טוובבב נראה מחררר אניי ייחפשש אותווווו מקווההה שהווא יבואא מחררררררר «•LiTaL•» | אננס. | Labla26 אומר/ת: ההווואאא יייבבווואאאאאאאא ההווואאא לללאאא ייפפפססספפפססס אוווותךךך יי'כוווססייייייייית מעיינ אומר/ת: לאא ייווודעעתתת מקווה שלאאא :'[ ותוווודה מאמייייייי שליי «•LiTaL•» | אננס. | Labla26 אומר/ת: אאייןןן עעעללל מממההה ככפפאאררווווווווווותתתתתתתת מעיינ אומר/ת: יווווווו כפרההה עלייייייךךךך מתיי ניפגשש יפתיייייי?@# «•LiTaL•» | אננס. | Labla26 אומר/ת: עוודדד חחווודדדששש ככההה, ממתתאיייםיםם? מעיינ אומר/ת: חווווודשששש?@# רווצה שאני אמווות???#@.. אנחנו נייפגשששש השבווועע מובןןןן?@ «•LiTaL•» | אננס. | Labla26 אומר/ת: מוווווובבבבןןןןןןןןן נננננשמממממתיייייייייייייי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDD

רואים שאתן ממש משועממות XD היה קשה לקרא את זה עם כל המריחת אותיותתתתתתתתתתתת X:

למעלה