מעופף ליום ראשון

hila846

New member
אעע טוב../images/Emo80.gif

תהניי,בהצלחה(?)נתגעגע:(|נתגעגע|

hila846

New member
../images/Emo122.gif**../images/Emo25.gif**../images/Emo80.gif

איזה מפגרת אני

הודעה אחרונה להיום../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif../images/Emo205.gif

היום הכל היה יפה:] עד שמיכי אמרה שהדגה שלה חירבנה ואמרתי לה שתנגב לה [בצחוקים] אבל מיכי התעקשה וכעסה עלי וזה ממש מעצבן, כי זה כולה צחוקים:p ורק בגלל זה היא לא מדברת איתי
וגם שרית לא ממש מחבבת אותי, ואולי גם כולם:[ אז בקיצור
מחר בערב אני יעבור על הפורום וזהו:p אז אני יתגעגע מלאןןןןןן
אוהבת מלאאאאא
רעות

hila846

New member
רעותתתת-לאא../images/Emo2.gif אל תהיו תינוקות../images/Emo80.gif

נוו תשלימו
כולם אוהבים את כולם "כל ישראל ערבים זה לזה"

הילה../images/Emo2.gif../images/Emo108.gif

האם את פותחת למעננו את פתחי הדת שלך? אני יכולה לקרוא למענך גם למורה הרבי שלנו אם את רוצה הוא מסוגל להרצאות לך מהיום עד מחר
צדיקה!

רעות../images/Emo110.gif

אני מתערבתתת שעוד שעתיים את פהההההההההה
את לא עוזבתתת ואני שונאאת שיורדיםם עליי אז פעם הבאההה נונונווו:p

פוסה

New member
אוי נו רעות ומיכל תפסיקו לריב

+
מיכל את צריכה להבין שרעות אמרה את זה בצחוק ולא לקחת את זה קשה לא שווה לריב על שטיות. ורעות יעזור עם אני אגיד לך אני מחבבת אותך
ושוב אני אגיד לא צריך לריב על דבר כזה תשלימו וזהו -
- אפרת

מיכי - רוצה להשלים../images/Emo99.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo205.gif

מה אנחנו רבות
אפעם לא רבנוווווו
אוי מי גאדדדדדד עכשיו שאני חושבת על זה, זה ממש תינוקייייייייייייייי
יאללה, שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם:] ואוי לך אם את מסרבת להשלים איתי
תודע על כל העידוד של כוווווולם:] ומיכי - אוהבת'ותךךךךך

רעות..את תמיד היית כזאת../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

אתם לא יודעים מה היא היתה עושה לי בכיתה א' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היינו אני הויא הולכות ברגל לבד ! רק אני והיא, והיא ידעה את הדרך ואני לא כי אמא של הראתה לה אלף פעמים אז תמיד רציתי לחזור איתה הביתה כי לא ידעתי את הדרך וגם לא זכרתי אותה ואז היה איזה יום אחד בהפסקה והיא ביקשה ממני חתיכה מהאוכל שלי והוא היה שליייולמרות שהיה לה אוכל היא ביקשה אז הבאתי לה! וממש לא רציתי כי זה היה האוכל שלי
ואז היא רצתה עוד ואמרתי לה שזה האכול שלי ושאני רוצה לאכול אותו ואז היא נעלבה.... והלכה לשחק עם חברה שלנו נטלי
ואז בחזרה היא לא רצתה לדבר איתי והיא ברחה לי הביתה ולא ידעתי את הדררךךך
ותחשבו מזה ילדה קטנה חסרת אונים בכיתה א' כולה רצתה לגמור לאכול בהפסקת 10 בבצפר היסודי את הסנביץ שוקולד שלה בשקט ובלי הפרעות מחברות שלא תומכות בצרהלא יודעת את הדרך הביתה
וממש כמעט התחלתי לבכות
כי לא ידעתי את הדרך בכלל ולכל הבנות היו הסעות אבל אזזזז לקחתי אומץ ואמרתי שאני לא צריכה את רעות ! והלכתי לבד הביתה! והגעתי הביתה בלי פציעות חמורות
אני זוכרת שדווקא הגעתי מהר כי ראיתי חתולה מתה אז רצתי
ואז יום אחרי זה אמרתי לרעות בהפסקת 10 אם היא רוצה קצת מהסנביץ שלי ושנחזור להיות חברות ואז היא הסכימה והלכנו לחברה שלנו "עדן" ((הי מיכוש
)) ועשינו קייטנת קטנטנות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה ענק זה היההה
רעות את זוכרת את זה? זה כאילו מועדון קטנטנות כזהה שהיינו עם חווה ונטלי ומעיין שתמיד הם עשו בלאגן
בכל מקרה מה שרציתי להגיד שרעות תמיד היתה כזאת
לא אשכח ולא אסלח!

למעלה