רעות..את תמיד היית כזאת../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif
אתם לא יודעים מה היא היתה עושה לי בכיתה א' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היינו אני הויא הולכות ברגל
לבד ! רק אני והיא, והיא ידעה את הדרך ואני לא כי אמא של הראתה לה אלף פעמים אז תמיד רציתי לחזור איתה הביתה כי לא ידעתי את הדרך וגם לא זכרתי אותה ואז היה איזה יום אחד בהפסקה והיא ביקשה ממני חתיכה מהאוכל שלי והוא היה
שליייולמרות שהיה לה אוכל היא ביקשה אז הבאתי לה! וממש לא רציתי כי זה היה האוכל שלי
ואז היא רצתה עוד ואמרתי לה שזה האכול שלי ושאני רוצה לאכול אותו ואז היא נעלבה.... והלכה לשחק עם חברה שלנו נטלי
ואז בחזרה היא לא רצתה לדבר איתי והיא ברחה לי הביתה ולא ידעתי את הדררךךך
ותחשבו מזה ילדה קטנה חסרת אונים בכיתה א' כולה רצתה
לגמור לאכול בהפסקת 10 בבצפר היסודי את הסנביץ שוקולד שלה בשקט ובלי הפרעות מחברות שלא תומכות בצרהלא יודעת את הדרך הביתה
וממש כמעט התחלתי לבכות
כי לא ידעתי את הדרך בכלל ולכל הבנות היו הסעות אבל אזזזז לקחתי אומץ ואמרתי שאני לא צריכה את רעות ! והלכתי לבד הביתה! והגעתי הביתה בלי פציעות חמורות
אני זוכרת שדווקא הגעתי מהר כי ראיתי חתולה מתה אז רצתי
ואז יום אחרי זה אמרתי לרעות בהפסקת 10 אם היא רוצה קצת מהסנביץ שלי ושנחזור להיות חברות ואז היא הסכימה והלכנו לחברה שלנו "עדן" ((הי מיכוש
)) ועשינו קייטנת קטנטנות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה ענק זה היההה
רעות את זוכרת את זה? זה כאילו מועדון קטנטנות כזהה שהיינו עם חווה ונטלי ומעיין שתמיד הם עשו בלאגן
בכל מקרה מה שרציתי להגיד שרעות תמיד היתה כזאת
לא אשכח ולא אסלח!