משהו לעשות בפסח?

elknetld2kil

New member
../images/Emo32.gif משהו לעשות בפסח?

אני מתכוון לנסוע יום אחד השבוע למרכז, אבל אני לא רוצה לנסוע סתם, אני רוצה משהו לעשות. מישהו יודע אם יש איזה משהו מעניין שמתוכנן לשבוע הזה (אתם יודעים, בגלל פסח וזה...). אולי יש איזה ירידים, פסטיבלים או סתם משהו לעשות שם?

Rose131

New member
יש את ההופעה של אידקור ויוסלסD:

אידקור האלו צריכים להיות די מלכים לפי מה ששמעתי..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifרציתי ללכת.. בסוף אין לי איפה להישאר

בת"א.. אז אני הולכת רק בבארשבע ונשארת לישון אצל סבא וסבתא :]]]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמחר.

21.4 - 22:00 - בארבי ת"א. הם מחממים להקה מגניבה מאוסטרליה.. אלה שעושים קאברים של פאנק לשירים של נעמי שמר, זהר ארגוב וכו'. אבל אוי. מי שמחמם את יוסלס זה ביט 69 :S אז מזל שאני הולכת בבארשבע בשישי XD כי זה בלי ביט69.

SainTonix

New member
איזה כיף היהההה..!! שורה ראשונה! כמעט חירש

ודיי צרוד. אבל היה ענק. יש לי את הEP של יידקור וחולצה שקניתי. הם כאלה תותחים, ויוסלס בכלל...

Rose131

New member
יאללה, אני הולכת מחר לירושליםD:

אז אני מניחה ששווה את זה?D: [לא זרקו שום חומוס וטחינה, נכון?
]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאוףאוף. למה לא הלכתי?!

הא כן.. כי אז הייתי נשארת ברחוב ~,~ נוווווו שיגיע שישי.... אני אלך בבארשבע. למרות שבטח חצי ארץ יהיו בבומבמלה וספיר ורותי אמרו לי שפעם אחת שהיו מאן אלייב אז היו 4 אנשים באולם XDDD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחח כן XD

עכשיו אני מקווה שיהיו יותר.. אני אביא גם את חבר שלי
יופי.. עכשיו יש לי יומיים לסיים את כל השיעורים ועבודות לחופש כדי שיתנו לי לסוע.

מה עם..../images/Emo223.gif

"מה שהיה נשאר במשפחה"? XD ואי באמת הולכים להיות מאל אנשים בבומבמלה.. בקיצור לא נכנסים עד שלא רואים עוד אנשים חחח ורותי בואי גם!!

SainTonix

New member
נחשו למי גייב מקוברה סטארשיפ ענה במייספייס../images/Emo3.gif

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifניחוש פרוע..

לך? חחחחח אני יודעת שתמר מדברת איתו הרבה אומשהו.. אחרי שהיא פגשה אותו בקיץ שעבר. ביצ'. קיצור.. הוא אוהב את ישראל ואת היהודים וזה ^^ מה כתבת? מה הוא כתב?

SainTonix

New member
חח לא סתם, הוא יהודי...

סתם כתבתי לו בעברית ובאנגלית, אז אמרתי לו שמצאתי בפוקס את האלבום שלהם בארץ ושאני אוהב אותם ושיבואו לבקר פה. אז הוא אמר : "Pesach Smaeach! hopefully one day we can go play there xo gabe"

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifדה!

ידעתי שהוא יהודי ויודע עברית ^^ מגניב לך שהוא ענה. יווו אבל מאיפה האלבום???

elknetld2kil

New member
גם אני מקבל הודעות מ"סלב'ז"

מהפייסבוק: "Shalom, Happy Pesach and thanks for the note, regards, David Bendeth" זה הבחור שהפיק את הדיסקים של Breaking Benjamin, Paramore, TRJA ועוד...

למעלה