משהו לעשות בפסח?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifנחמד נחמד ../images/Emo12.gif

טוב.. אם כבר. גם לי יצא לדבר עם להקות במייספייס ;; Funeral For A Friend Eliot Minor The Enemy Go:Audio Scarlet Grey (יש לי וידאו של הסולן אומר לי שלום) No On Goes Home (גם של הסולן שלהם יש לי וידאו שהוא אומר שלום, את השם שלי וכמה משפטים). להלהלה. טוב.. אבל הוידאו זה לא מהלהקות שפגשתי אבל להקות שאני מכירה דרך חברה מארה"ב שאני עוד אפגוש ^^

הלהקה היחידה שאי פעם יצא לי לדבר איתה היא

מדינה לייק, וגם זה היה במייל ולא במייספייס.
אני לא קשורה.

Rock Bottom

New member
זה הפך לתחרות? ../images/Emo6.gif

אם כן, אני דיברתי עם מאט בלאמי ודום האוורד ממיוז. פנים מול פנים. I WIN.

t a o t a o

New member
נו,נו,נו

דה אנמי, בייבישמבלס (דרו ואדם
), גרג הייבר (המפיק החמודימודי של המניקס, לוסטפרופטס, בולט פור מיי ולנטיין, קטטוניה, סופר פארי אנימלס וכו' ששולח לי מדי פעם דיסקים חתומים), פטריק ג'ונס (משורר ומחזאי וולשי). עוד כל מיני שלאו דווקא יגידו משהו למישהו כמו קינג אדורה, מיס בלאק אמריקה ודה דון פרייד. המניקס אהובי נפשי, פנים אל פנים (ג'יימס ושון פעם אחת, ניקי פעמיים) אה, ואת YOUR LOVE ALONE IS NOT ENOUGH? אני שמעתי לפני כוווווווווווולם
ובכל זאת, אני מבטיחה לכם שהמנצחת הגדולה היא לירון. לנצח. מלכה.

t a o t a o

New member
ורק בשביל ניקניק:

גם את סיימון פרייס פגשתי (ואפילו עשיתי ממנו שרק)

t a o t a o

New member
תראי,

כל הצהובונים מדווחים על זה ש"חברים" מוכרים את החפצים של פיטר כדי לגייס כסף בשביל הילדון ואני נורא מתאפקת שלא לשלוח אימייל לאדם ולשאול אם דרו מועמד למכירה. אני עדיין חושבת שזו שאלה לגיטימית מאוד, אבל עוד לא הצלחתי למצוא את הניסוח הנכון. ניק ואני עובדים על זה כל הבוקר. "מה קיבלת השנה לפסח?" -"דרו מקונל יד שניה, כמו חדש"

lestatgirl

New member
נחמד שאתם משתפים אותי ../images/Emo7.gif

ואיפה הם מוכרים? אני נואשת מספיק כדי לקנות. תגידי לאדם שישמור לי איזה מראה מטונפת או פיסת בד שפעם הייתה גופיה. והאמת שיש לי את הניסוח המושלם אבל לא נעים להשחיט ילדים קטנים. והגעתי למסקנה היום שיש דמיון בין דרו לבין קוברט קרלייל

t a o t a o

New member
חשבתי שקצת נגמר לך מפיטר, לא?

הבנתי שפרופסור רו (אני בחיים לא אצליח לזכור את השם האמיתי שלו) מוכר את הציורים בדם החתומים של פיטר. חוץ מזה, לפני הNME בעל הבית שלו (של דוקרטי, הכוונה) ביטל לו את החוזה שכירות על אלביון טאוורס בשל סירחון מהחתולים (ודם על הקירות). אם הדם הולך מעניין אם גם החתולים כי הם כאלה מתוקים שהייתי מאמצת את כולם ביחד עם הבעלים שלהם. יאללה, שכל ארקדיה תתאגד, נאסוף כסף ונקנה את דרו. אני בעניין, ניק, את... אורן, בר ופרד גם? יאמי. (זה כמעט עלוב כמו הפעם שניסיתי לשחד אותו בחבילה פתוחה של מסטיק) ובבקשה, ילדים קטנים לא משחיטים אלא שוחטים. שתפי אותנו

lestatgirl

New member
ואני חשבתי שלפיט נגמר מהסמים, אז?../images/Emo8.gif

או הציורים זה מגניב אבל צריך לשמור אותם בתנאים מיוחדים או משהו? וכן גם קראתי, ה נראה לרגע כאילו הם מיחזרו ידיעה מלפני שנתיים או משהו. ובקשר לחתולים אני מבטיחה שאצלי הם ירגישו בדיוק כמו בבית .. אווו ואז נחיה כולנו בקומונה ענקית בתוך האף שלו?? ספרי לי על הפעם שניסית לשחד בחבילה פתוחה של מספטיקים ספרי לי ומיד.! וואי תכלס, משפט ענק ואמ.. בואי נחכה לשעות הלילה?..[שאם אני אצטרך להביט על עצמי במראה אחר כך לפחות זה יהיה בחושך] אגב אגב אגב ראית כבר תפרסומות לסרט החדש שבו ורוניקה מארס יוצאת עם ראסל ברנד ואם ראסל לא היה בו זה היה נשמע ממש כמו סרט רע.

למעלה