משועמם במיוחד !

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif פריקה - אבל טובה מאוד ../images/Emo3.gif

כן, כן - חפירה מפי תהילה
אוקי, אז לפני שאני מתחילה - למי שלא יודעת, אני בכיתה יא' ואני לומדת פסיכומטרי דרך בית הספר. השנה זאת דיי הכנה ושנה הבאה יהיה לנו מבחן גדול
בכל מקרה, בשבוע שעבר היה לנו מבחן ראשון בפסיכומטרי - ובמבחן יש 3 חלקים (אנגלית, מתמטיקה ועברית) ולכל חלק יש רק 25 דקות, ובתוך 25 דקות צריך לענות/לפתור 25-30 שאלות והכל שאלות אמריקאיות. ובמשך כל המבחן אני רק מנחשת תשובות, מעקיפה בלי לקרוא אפילו את השאלה ולדעת על מה בכלל מדובר
ושלא נדבר על אנגלית, ששם בכלל אני ממש סתומה ונתנו לנו שם סיפורים ממש ארוכים שלא היה לי זמן לקרוא - אז סתם העקפתי XD והיום המדריך של הפסיכומטרי הביא לנו את הציונים של המבחנים - ונחשוב כמה קיבלתי ?!?!?! קיבלתי 450 !!!
אני יודעת שזה דיי נמוך לפסיכומטרי, אבל לא נורא, זה מבחן ראשון - חוץ מזה, זה פשוט מוזר כי כל המבחן שלי היה ניחושים
חהחהחהחה !!!

purpleminnie

New member
וואו, כל הכבוד ../images/Emo13.gif

יחסים לניחושים זה המון!!! בהצלחה במבחנים הבאים

2MayaN2

New member
אני כבר חשבתי איזו חפירה../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

וכל הכבוד
אם ככה מבחן ראשון עם ניחושים אני בטוחה את תפציצי בפסיכו'

AdiA12

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

פחחחח עלאק חפירה
עם כאלה ניחושים, המבחן הגדול קטן עלייך !

purpleminnie

New member
אני יוצאת לטיול השנתי היום *-*

רק רציתי להזכיר לחנה שביום שישי היא (את) התנדבה(ת) להחליף אותי אול טיים לואו ניוז, אז תודה
עכשיו בלי שום קשר אתמול בתדרוך הראו לנו מצגת שקופיות ואחד מהשקופיות הייתה של הדברים שצריך להביא ואז היה כתוב מצלמה לא יקרה וחשבתי לעצמי "אופס, אני בבעיות" אני מקווה שאני אסתדר עם זה כי סוף סוף יש לי הזדמנות לצלם איתה (Canon Rebel XT למי שמכירה) ויהיה מגניב

2MayaN2

New member
תהני../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

את יכולה להביא איזו מצלמה שאת רוצה אבל תיזהרי עליה^^

AdiA12

New member
ראיתי את ההודעה באיחור |: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

מקווה שנהנת
Canon Rebel XT זאת מצלמה בהחלט טובה ויקרה, ואני מקווה שנזהרת איתה.. ושצילמת תמונות יפות ^~^

למעלה