משועמם במיוחד !

purpleminnie

New member
בהחלט נזהרתי *-*

היה קטע שהתהפכתי ממש על אבן גדולה וכל הכיתה ראתה (וצחקה) ואז כשקמתי צעקתי "המצלמה בסדר" וכולם גם צחקו, בעיקר עלי

AdiA12

New member
חחחחחח משהו את ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

AdiA12

New member
לא רוצה להיות חולה בסילבסטר ../images/Emo7.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אחרי שאתמול בערב הייתי עצובה, התחיל לכאוב לי הראש ונהיה לי קר. מדדתי חום. היה לי 37.7 (החום גוף הטבעי שלי הוא 36.5) לא הלכתי לבצפר, החום שלי בבוקר עד הצהריים נע בין 37.7 ל38.3 ואכלתי עד עכשיו רק איזה יוגורט עם כדורי שוקולד קטנטנים כאלה וגם ,בקושי הרגשתי שאני אוכלת, קצת איבדתי את התחושה בפה. אח שלי בא באיזה 2 וראינו המסור 7 וכשמדדתי חום זה עלה ל38.6 בסוף הסרט הרגשתי את העיינים שלי ממש כאילו עוד שנייה מתפוצצות, הרגשתי שהם מתחממות כאילו אני עומדת ליד אש.. זה היה מפחיד, ועבר אחרי איזה חצי דקה למזלי. עכשיו החום שלי הוא על 38.9
פעם אחת חם לי מאוד פעם אחת אני קופאת ורועדת.. בכללי כל הגוף שלי חלש וכואב לי השרירים והראש קצת.. זה מטריף אותי. אני לא רוצה להיות חולה בסילבסטר
שירד החום הזה לחום הטבעי נו..

AdiA12

New member
אוף כנראה שזה דלקת שקדים ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

השקדים שלי נפוחים, לבנים, מוגלתיים וכואב לי כשאני בולעת.. לא שאני אוכלת הרבה גם ככה.. אכלתי מאז היוגורט רק איזה 2 צנימים עם גבינה וקצת גלידה כדי לכווץ את השקדים. החום שלי עלה מקודם ל39.2 ועכשיו הוא קצת ירד לבערך 38.. לפחות זה. החום כל הזמן עולה ויורד, אבל בעיקר עולה.. ואוף כנראה שזה דלקת ואוף אוף שזה יגמר כבר

2MayaN2

New member
תרגישי טוב../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

מציעה לך כן לאכול ולהכניס נוזלים וגם לתת לגוף כמה שיותר מנוחה

AdiA12

New member
תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

הקטע שממש כואב לי הגרון אז כל דבר שאני בולעת ממש כואב לי, גם מים (אבל אני שותה אחרת אני אתייבש בגלל הכדורים והחום).. בגלל שהשקדים נפוחים. ואני נותנת לגוף כמה שיותר מנוחה, נרדמתי אתמול איזה 4 פעמים במשך היום, כל פעם ללפחות שעה.. ואני בקושי זזה מהספה בסלון וחשבתי ללכת היום לבצפר כי יש לי מגמה, קולנוע מעשי, שזה חשוב לי אבל החום שוב עלה ואני עדיין חלשה אז לא הלכתי

2MayaN2

New member
ברור שלא ללכת..בריאות קודם לכל ../images/Emo221.gif

זה נשמע כמו שפעת מעצבנת כזו..יהיה טוב

AdiA12

New member
זה היה כנראה סטרפטוקוקוס ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

ועכשיו אני כבר לא מרגישה כלום, הבלוטות שלי טיפל'ה נפוחות כי זה עדיין בגרון, אבל אני לא בדיוק מרגישה את זה..

Adi641

New member
../images/Emo113.gif תרגישי טוב!! ../images/Emo24.gif

אני מקווה שתהיי מספיק בריאה עד הערב

2MayaN2

New member
אוף רע לי ../images/Emo221.gif

ואני לא יודעת למה, וזה קורה יותר מידי בימים האחרונים
שונאת את ההרגשה הזאת>< נקווה שאני לא אתחיל איתה את השנה...

Adi641

New member
../images/Emo113.gif אני שונאת שזה קורה... אני מקווה

שההרגשה תשתפר

למעלה