תשובותיי שקר פנטזיה אמת?
צ צ א ל ה New member 23/11/03 #42 שלך.... אני מנהלת הפקה של תחנת רדיו הייתי מתההההההה לעבור חזרה לאנגליה ואין לי חבר
G greeneye New member 23/11/03 #50 משחק מעולההההה להתחיל? חן, אל תגלי! הייתי בהופעה של הדובנים. הייתי בצילומים של ארץ נהדרת. לא טסתי לחו"ל אף פעם.
משחק מעולההההה להתחיל? חן, אל תגלי! הייתי בהופעה של הדובנים. הייתי בצילומים של ארץ נהדרת. לא טסתי לחו"ל אף פעם.
L little bony New member 23/11/03 #51 אוי אני כ"כ יודעת את זה../images/Emo70.gif בעעעע .. אני לא מגלה..
G greeneye New member 23/11/03 #58 השני... הייתי בחו"ל פול פעמים. אני מתההה להיות בהופעה של הדורבנים.....וארץ נהדרת? הייתי ואהיה עוד.
I i c y New member 23/11/03 #53 ובכן,../images/Emo123.gif../images/Emo42.gif יש לי "כישרון" מיוחד להיתקע בעמודים כשאני הולכת. מישהו מהדורבנים הוא קרוב של המורה שלי להיסטוריה. לפני שבוע בערך ראיתי את גיא מזיג ברחוב.
ובכן,../images/Emo123.gif../images/Emo42.gif יש לי "כישרון" מיוחד להיתקע בעמודים כשאני הולכת. מישהו מהדורבנים הוא קרוב של המורה שלי להיסטוריה. לפני שבוע בערך ראיתי את גיא מזיג ברחוב.
H HaMsTeR New member 23/11/03 #54 פנטזיה, שקר ואמת?../images/Emo12.gif../images/Emo118.gif אבל בטח טעיתי. חשבתי שיהיה לי יותר קל כי אני מכירה אותך. רעה.
פנטזיה, שקר ואמת?../images/Emo12.gif../images/Emo118.gif אבל בטח טעיתי. חשבתי שיהיה לי יותר קל כי אני מכירה אותך. רעה.