משחק בעד/נגד

שישיץ

New member
../images/Emo32.gifמשחק בעד/נגד

טוב משחק נחמד שיכול להמשך שנים, [בתקווה] וזה הולך ככה: אני רושמת עכשיו משהו והאדם הבא רושם אם הוא בעד או נגד בנושא ההודעה ובתוכן הוא רושם למה הוא היה נגד/בעד [לא מתווכחים אח"כ!!] וממשיך את המשחק, כלומר רושמים דבר כלשהו וזה שעונה אחריו רושם בנושא אם הוא בעד/נגד וממשיך כך בתוכן.. וכן הלאה... אז מכיוון שאני מתחילה אז הדבר הראשון יהיה: שיטת הבגרויות [ונא לזכור!! לשרשר נכון! אין דבר יותר מעיק משירשורים מבולגנים [אולי המצב במדינה אבל רק אולי..] מי שצריך הסבר על השירשורים אז מצורפת תמונה שבאמת מסבירה טוב, ואם לא אז בלינק הזה יש מאמר המסביר איך לשרשר ולמה זה חשוב!]

abarak88

New member
../images/Emo31.gif נגד בטירוף!

בגרויות זה דבר מפגר ולא מתחשב מהעצמו...במיוחד המינהליות שלו..בכל אופן אני נגד כל מה שקשור ללימודים...זה לא שאני לא רוצה ללמוד או משהו כזה אני פשוט מעדיף ללמוד את מה שאני אוהב ולא להיות מוכרח... אז האם אתם בעד
או נגד
:
כוכב נולד
אחלה משחק שישץ

0mroosh

New member
../images/Emo45.gif

וזה בגלל שזה הבטיח את ניצנים בשנתיים האחרונות וכי זה אחד מהמצחיקים [גרוע בטירוף, כן..אבל מצחיק! מה אנשים יעשו בשביל קצת מסך..].
קורין אלאל
אני צפוי קצת?

../images/Emo45.gif

מוסיקאית מוכשרת עם קול מדהים. יש לה הרבה שירים שאני אוהבת. מוסיקאים איכותיים שלא כותבים את השירים שלהם. בעד או נגד?

שישיץ

New member
../images/Emo31.gif נגד

לדעתי לא שומעים את הרגש כשמישהו שר משהו שהוא לא לקח חלק ביצירה שלו.. כל אחד יכול להוציא קול מהפה.

0mroosh

New member
חייב להגיב לזה.

לא בניסיון לשנות ת'דעה, אבל אפרת גוש לדוגמא קחי כל פלוצה שיודעת לשיר, היא לא תגיע לאותה רמה של אפרת. הטקסטים של ברק פלדמן, הלחנים של יוני, בלעדי אפרת, הכל היה נשמע חרא. היא זאת שהביאה את הטוהר, את היופי, את האמת לשירים.

שישיץ

New member
טו אמרתי שלא נריב אבל יאלה...

הטקסטים של ברק פלדמן והלחנים האדירים של יוני בלול [מסכימה עד כאן ואף הוספתי] היו נשמעים מעולה גם על אחד משניהם.. נכון לאפרת גוש יש רגש בגלל העבר שלה והכל, אבל אפרת היא הכל גימיק, המראה שלה, הפריצה 'תחת חסות' של מיסטר בלוך.. אני חייבת לציין שאני שייכת לסוגדי יוני בלוך מאז הדקה הראשונה של הקליפ "נעים בחוץ" וכששמעתי את השיר של נינט טייב [קשה לקרוא לזה שיר שלה] של "השיר שלנו" [זמר לך
] לא הבנתי למה התאהבתי בשיר ובמיוחד בלחן.. וברק פלדמן אין בכלל לדבר..שירים מצוינים בביצוע יוני בלוך (התרף לב קטן לדוגמא..) פשוט מדהימים.. אבל ככה, זתומרת עם האלבום של אפרת גוש, הסגנון הוא שונה ולכן הלהקה (או יוני וברק איך שתרצה) יכלו לעניין את עצמם מבחינה מוזיקלית.. והם אמרו את זה בעצמם באירוח... אבל חבל שזה לא נכנס לחומרים שלהם אלא הולך לקרדיט של מאיה בוסקילה קטנה...

0mroosh

New member
אני חושב בדיוק ההפך..

לא כל אחת יכלה לשיר ואפרת היא איננה גימיק כלל, היא לא הצגה, היא אפרת גוש, היא הכי אמיתית והיא מייצגת את מה שהיא, לא קשה להבחין בזה, רואים אותה, מסתכלים עליה, ומצליחים להקשר אליה באיזשהו אופן. היא עוצמתית ומחשמלת, ממש לא מאיה בוסקילה, היא רחוקה מלהיות כזאת, מה שכן עבר שגורם לרחמים כלשהם מצד הקהל, לא זה שהופך אותה למדהימה בעיניי. בכל אופן זוהי דעתי, היא מדהימה, אך דיסלקתית ואת היית עדה לכך שהיא ציירה לי את הלב המכוער הזה שנראה כמו לב שצייר ילד אקים. :) ערב טוב בכל אופן.

lizard83

New member
נגד../images/Emo31.gif

חבורה של אנשים עם קול יפה ולא יותר מזה! (בעצם כן יותר מזה, כמובן שדואגים ש 90% מהם כמובן יראו טוב) וכאלה אף פעם לא חסר!!! יכולים לעשות גם 100 עונות ועדיין ימצאו כל פעם כוכב נולד חדש. אז צביקה הדר, הנה עיצה קטנה: בעונה הבאה תבחנו אנשים לפי יצירה וכתיבה אישית שלהם בנוסף למראה לכישרון שירה. ככה באמת מוצאים כוכב נולד תוכניות ריאלטי, בעד או נגד

שישיץ

New member
אבל אבל.. כבר הגיבו לזה ../images/Emo10.gif

פשוט נמשיך מההודעה של פאנקי קריים 1989 [וואו חתיכת כינוי] אני מצטערת אבל חבל שהמשחק ילך לשתי כיוונים.

noa08128

New member
נגד

סתם ממררים את חיי המשתתפים וזה לא מביא שום תועלת.. ניסויים בבעלי חיים לפיתוח תרופות

../images/Emo31.gif

סליחה? למי יש זכות לקחת חיה ולהרוס לה את החיים כדי שלנו לבני האדם יהיה שמפו או איפור טוב יותר?אם אנחנו כל כך רוצים להשתפר אז שהמדענים המטומטמים יעשו תניסויים על עצמם.. רוק עצמאות בעד או נגד

שישיץ

New member
../images/Emo31.gifנגד רוקע"צ

סתם דחיסת מיינסטרים למטרות רווח בלבד ואף לא טיפת אומנות. [טוב ואני מניחה שנמשיך מכאן כי המשחק התבלגן] |כוכב|הערצת אומנים באופן סגידתי|כוכב|

noa08128

New member
נגד נחרץ

אין שום סיבה שאמן שקרע תתחת שלו בשביל אלבום איה אחד יבוא וירודי את זה לטמיון.. ואני חוזרת למה שאמרתי קודם ניסויים בבעלי חיים בביל תרופות לא בשביל מוצרי קוסמטיקה- יש הבדל פאנקי קריים

abarak88

New member
../images/Emo31.gif נגד ביותר...

האנושות מנצלת את חסרי האונים שבעולם למטרות עצמיות ורווחיות...אבל אני לא אכנס לויכוח חחח
|מוצי|
|שמאלה| מותגים|ימינה|

abarak88

New member
אוקיי...../images/Emo13.gif

אממ בואו ניכנס לפוליטיקה בעעעע אז ככה אני חושב שאני בעד
אני יותר סבור בזה חח לא נורא... מחר יש לי צו ראשון..ארגג אני כולי מתרגש..אז באווירה צבאית זו:
מדיניות צה"ל

למעלה