יאללה, עכשיו לפתוח חדש זה היה שעשוע נחמד (וכבוד לשירן על היוזמה) שהפעיל פה את חמשת חברי הפורום
T tipeshet New member 1/6/05 #68 יאללה, עכשיו לפתוח חדש../images/Emo3.gif זה היה שעשוע נחמד (וכבוד לשירן על היוזמה ) שהפעיל פה את חמשת חברי הפורום
יאללה, עכשיו לפתוח חדש../images/Emo3.gif זה היה שעשוע נחמד (וכבוד לשירן על היוזמה ) שהפעיל פה את חמשת חברי הפורום
0 0mroosh New member 1/6/05 #72 זה לא טעות. שתיכן בלונדיניות. עומר, כתבת: "זה היה שעשוע שהפעיל" שעשוע זכר אם אינני טועה. יום טוב סקסיים!
זה לא טעות. שתיכן בלונדיניות. עומר, כתבת: "זה היה שעשוע שהפעיל" שעשוע זכר אם אינני טועה. יום טוב סקסיים!
B bזוהר New member 30/5/05 #36 יאווווווו גם אתה קראת לזה הלכלוכים? ???????? גם אני!! חשבתי שאני היחידה חח איזה מגניב=] אגב אני נגדם..הם הורסים את המרק
יאווווווו גם אתה קראת לזה הלכלוכים? ???????? גם אני!! חשבתי שאני היחידה חח איזה מגניב=] אגב אני נגדם..הם הורסים את המרק
A abarak88 New member 31/5/05 #65 ../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif בעד במיוחד!!! במיוחד שיש לסבית מעצבנת שכל שנייה חוזרת ואומרת :"שלום וברוכים הבאים לבלה בלה בלה "חחחחח |כיף| מספרות רק בגלל שחזרתי עכשיו מהמספרה והספר המעצבן כיסח לי ת'צורה
../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif בעד במיוחד!!! במיוחד שיש לסבית מעצבנת שכל שנייה חוזרת ואומרת :"שלום וברוכים הבאים לבלה בלה בלה "חחחחח |כיף| מספרות רק בגלל שחזרתי עכשיו מהמספרה והספר המעצבן כיסח לי ת'צורה
0 0mroosh New member 31/5/05 #66 ../images/Emo31.gif נגד.. יש לי ספרפוביה! "אני שונא את הספר המזדיין" מישהו אומר לי באוזן. ניסים גרמה