משחק השורה המשתנה של תפוז

spelling

New member
ממשיך../images/Emo153.gif

spelling, ומחפש ביטוח לרכב? בא השווה עכשיו להשוות עם מי?איזה אוטו??כמה עולה בכלל הביטוח??אה זה הכסף שלי..אנערף אני מבולבל מהשורה הזאת!

spelling

New member
חח עוד..

spelling, ורוצים להיפתח לעולמות טבעיים? קצת מלחיצה השורה הזאת??צריך להיות רק צמחוניים?זה חוף נודיסטים??מה זה עולם טבעי???אולי התה הזה שגורם שילשול למבוגרים??

ממשיכה

מכושפת בטירוףp3, והפסק את שוד הבנקים, עמלת מניות 0.1 אוקי..אני אדע פעם הבאה שלשדוד בנק יחד עם פיבי ופייפר זה רעיון דיבלי
חח

ממשיכה עוד אחד כי יצא משהו נחמד

מכושפת בטירוףp3, ומתארגנים לחג? מחפשים מתכון? כן...מחפשת מתכון איך גורמים למורה להבין שהיא גרועה
או..איך גורמים לאנשים לקלוט שהם מציקים

ממשיכה

נטליה של הצאט: אני חושבת לפרוץ מוזאון אולי אקרא לפייפר ופיבי בתקווה שפעם הזאתי הן לא יפעילו תאזעקה

always be me mc

New member
נטלי את לא אמורה להמציא :(

את אמורה לכתוב את מה שכתוב לך למעלה ביחד עם הכינוי הנה אני אפילו אראה לך למה אני מתכוונת

always be me mc

New member
ממשיכה תמשחק:

always be me mc וחדש! זה בא בקוביות.. אם הכוונה פה היא לא לקייל XY אז אני לא קונה

nimix

New member
הנה עוד אחד

nimix, לא הגיע הזמן להתקדם בביטוח? בטח שהגיע , אבל איך זה קשור אליי?

שלי

מכושפת בטירוףp3, ופותחים את הקיץ באודאון לא,פותחים את הקיץ ביום האחרון של הלימודים או..הקיץ כבר נגמר
חח

always be me mc

New member
חח לי יצא:

always be me mc, רוצים להיפתח לעולמות טבעיים? לא, דווקא העל טבעיים מעניינים אותי

always be me mc

New member
והמנצח/ת בסיבוב הראשון של השורה המשתנה../images/Emo88.gif

טוב הוא אדם
עם ההודעה שהלכה כך "spelling, ואת אוהבת לעשות דברים בדרך שלך? לחצי כאן"
אומנם היה קשה לבחור בין כל המשפטים הנחמדים והמוזרים שהיו פה אבל זה שחשבו שאדם הוא בת פשוט קרע אותי XD אז אדם הוא המנצח (או שמא נאמר המנצחת?
), ואדם שבוע הבא אם עוד ירצו אז אתה יכול לפתוח סיבוב חדש
(ורק שתדע נמרוד אז מקום שני ומכובד הלך אליך עם ההודעה "nimix, העתיד שלך מחכה לך כאן בפנים" והתגובה הקורעת שלך
) אז כל הכבוד לכל המשתתפים!
מקווה שנהניתם
מקווה שהשארנו אתכם עם טעם של עוד
ונתראה בפעם הבאה או שלא

spelling

New member
יאי אני המנצח!

כמעט כתבתי מצנח חחח יאי אני יפתח שבוע הבא! נראה לי כולם נהנו!

למעלה