משעמם לי.

Superunknown1

New member
בלה בלה בלה,

למי בכלל אכפת מה אני כותב?
ביטלס- לדעתי בנאלים, משעממים, שטחיים וממוחזרים להחריד. לא אוהב אותם. (שוב, אני מתבסס על אלבום האוסף ועל האלבום שבוא הם הולכים על מעבר חציה כזה..
- חוץ מהם לא שמעתי כלום. ולא רוצה גם) אממ- הנה רעיון. בואו נהפוך את זה למשחק (אם אי כיפי או וואט?) כל אחד יציין שם של להקה, האחר שמגיב לו יכתוב מה הוא חושב עליה ויציין שם של להקה אחרת. וחוזר חלילה. להתחיל? טוב, נו.
אז.. *חושב*, כן: NIN. אני נוראאאאאאא אוהב אותם, אבל לא שאלו אותי. הממ.. כן, ´חת ´שתיים. לענות.

Major Thom

New member
../images/Emo4.gif

מה כבר שמעת שאתה מרשה לעצמך לדבר? |תו beatles - doctor robert

Fish in the sea

New member
אם

פסיכולוג היה מציץ בשרשור זה,הוא בוודאי היה שם לב לדבר מעניין שקרה פה.אחת מחברי הפורום פתחה שרשור ביטלס,מנקודת פתיחה חויובית ומתרפקת. שאר חברי הפורום המשיכו בדרכה ושפכו סופרלטיבים מכאן ועד love me do (?!!). גם מי שהודה שאינו הכי בקיא בעולם בחומר הלהקה,מיהר להוסיף חצי התנצלות ובאותה נשימה שמה שהוא מכיר הוא אוהב. פתאום,צץ לו ילד אחד,פתח בהוצאת לשון והמשיך בקטילת הלהקה,תוך שהוא מקפיד להוסיף את המילה "לדעתי".כלומר,הוא לא קבע כלום,רק ציין שלפי דעתו האישית כך וכך.וכך.מה קרה הלאה? כמובן,הוא נתקף באופן מיידי,גם ע"י אנוכי. אבל,נראה לי שאף פסיכולוג לא מציץ בפורום הזה. במילים אחרות,אפשר להגיד שלדעתי מיוז יותר טובים מרדיוהד,אפשר להגיד שלדעתי שאואזיס משעממים,אבל אי אפשר,פשוט אי אפשר,להגיד שהביטלס בנאליים. זה פשוט לא נכון,ואין פה שום קשר לדיעה אישית. הם משעממים אותך? לא התחברת למוסיקה שלהם? בסדר,אבל בנאליים הם לא. אין להתווכח על טעם ועל ריח-עד גבול מסויים. יום טוב.

power play

New member
../images/Emo13.gifולדעתי!

סתם סתם.. לא שווה להגיד כבר דעה אישית כשתהליך סתימת הפיות כל כך אוטומוטי פה.

Superunknown1

New member
שמעתי, כאמור,

את אלבום האוסף ואת זה שבעטיפה הם הולכים על מעבר חציה. יש להם פה ושם (במיוחד שם) שירים כאלה, חמודים קצת. בעיניי לא יצירתיים למדי, סתם שירים. השאר על הפנים. כאלה שלא שוים אפילו לחיצה של שש אותיות בקאזה. ואל תגידו לי לנסות לשמוע עוד אלבומים, כי אם אחרי אלבום (לפי מה שהבנתי- נחשב לאחד המצליחים שלהם) ואלבום אוסף לא אהבתי- אני לא אוהב גם בהמשך. עוד מישהו רוצה לתקוף אותי בשל טעמי האישי והמפוקפק במוזיקה?

man-o-war

New member
אוקיי

אני לא גדלתי עם הביטלס, ההורים שלי אף פעם לא אהבו את הביטלס במיוחד (כנראה שיש זקנים שלא אהבו אותם) אבל מאז ומתמיד הכרתי אותם בצורה שטחית. בכיתה ז' בערך (אני לא בטוח בכלל מתי זה היה) התחלתי להתעניין בהם יותר, קניתי קלטת של אוסף כפול עם תמונה שלהם על רקע אדום, זה היה נחמד אבל נגמר בקלטת ההיא. אני זוכר שהשיר האהוב עליי היה אלינור ריגבי. בכל מקרה, חוץ מהקלטת ההיא שנחה עכשיו של משכבה בשלום איפשהו (
) לא שמעתי אלבום שלהם מההתחלה ועד הסוף. אני מכיר הרבה שירים שלהם אבל בתור שירים בודדים ולא בתור אלבומים אז אני לא יכול להגיד איזה אלבום אני מעדיף ואיזה תקופה אני יותר אוהב, אבל אני בהחלט מעריך את חיפושיות הקצב האלו. אין לי מושג מי עדיף אבל תמיד היתה לי חיבה מיוחדת לרינגו, למרות שהתיפוף שלו לא משו מיוחד
Porcupine Tree - The Sleep Of No Dreaming

Fish in the sea

New member
מי ייתן ויבואו עלינו עוד ../images/Emo32.gifים

שכאלה... הביטלס... האמת,ההשפעה המוסיקלית שלהם עליי לא גדולה כמו שהייתי רוצה לחשוב. אני גם לא מכיר אןתם ברמה העמוקה שאני רוצה. בכלל,כמו שכבר ציינתי פעם,אני מכיר את הביטלס דרך שירים ולא דרך אלבומים,וזה מאוד מפריע לי.וול,כנראה שלא מפריע מספיק בשביל לעשות משהו פרקטי בנידון. יום אחד אני איכנס לחנות (אמיתית) ופשוט אקנה את כל הדיסקים שלהם. עד אז,אני חושב שאין לי ממש זכות לכתוב עליהם משהו רציני. אז אני אכתוב משהו לא רציני
. אל הביטלס נפתחתי בכיתה ח´.המורה לאנגלית שלי דאז היתה די אובססיבית כלפיהם ובמשך חצי שנה ביטלס היו הדבר היחיד בו התעסקנו. (ע"ע פסקול החיים שלי,פורום מוסיקה אלטרנטיבית). באותה תקופה שלושת חלקי האנטולוג´י שוחררו לעולם ושודרה בערוץ 1 תכנית בת 6 פרקים אותה ערך קוטנר הבלתי נלאה,אם אינני טועה. כך שהכל התחבר ביחד. ואז,עשיתי טעות ועוד חצי טעות.קניתי את Help (טעות) ואת האוסף הכחול הכפול (חצי טעות).את האחרון אני מאוד מאוד מאוד אוהב אבל נראה לי שבגללו לא המשכתי לקנות דיסקים שלהם.זאת בעייה מוכרת אצלי,קשה לי לקנות דיסקים של להקה אחרי שטחנתי אוסף שלה.(ע"ע בלר,שיום יבוא וגם את כל הדיסקים שלהם אקנה במכה אחת). בכל מקרה,מאז ועד היום לא הרבה השתנה.אני ממש מתבייש בהשכלה הביטלסית הנמוכה שלי.אם יש להקה שצריך להכיר לפי אלבומים,זה הביטלס. בינתיים,עד שתגיע הקנייה הגדולה,אני אמשיך להינות לי משירים מקסימים,מרגשים,עצובים,משמחים,נפלאים ומושלמים כאחד. האוסף הכחול מהווה בשבילי פיתרון כל פעם מחדש כשאין לי מושג מה בא לי לשמוע.אין אפס איתו.תמיד פוגע. ולסיום,אני חייב להתייחס לדבריו של שחר.הפעם עברת כל גבול. במחשבה שנייה,אני לא אתייחס לדברים שכתבת שם. בלי להעליב,הם לא ראויים לתגובה. מה גם שהוספת את המילה "לדעתי"...
beatles-I want you
הייתי חייב כדי להיכנס לאווירה.שיר מדהים.

Fish in the sea

New member
אגב,פולי../images/Emo15.gif

את מתכוונת להשתתף בשרשור הזה? ניסיתי להיזכר באיזכורים שלך לגביי הביטלס,ולא הצלחתי למצוא ולו אחד שכזה.האמנם? שום דבר? לילה טוב.

polyethylene

New member
let it be...

הסיבה שלא הצטרפתי היא מכיוון שאין ברשותי שום דבר ששיך לביטלס בדיסקייה שלי. ההזדמנויות היחידות שבהן אני שומעת אותם הם אצל החברה הכי טובה שלי, שהיא פריקית של הביטלס מגיל 12, והיא בת 29, אז זה די המון זמן. מכירה כמעט את כל השירים (מעצם העובדה שזה כמעט הדבר היחיד שמתנגן אצלה), ואם כבר לאהוב משהו אצל הביטלס, מבחינתי - התקופה היותר הזויה שלהם היא התקופה האהובה עליי, לוסי בשמי היהלומים, טיפש על הר וחברים... אבל לא הייתה להם נקודה משמעותית בחיים, כי אמא שמעה אלביס פרסלי ואבא שמע דמיס רוסוס, אז הייתה לי ילדות "עשוקת חיפושיות".
הקצה - מרתון קלאש
שרשור יפה, ח"ח מייג'ור

רציתי להוסיף משהו קטן...

גם אני חושבת שהדבר האחרון שניתן להגיד על הביטלס זה שהם בנאליים/משעממים. עד כמה שידוע לי השירים שיצאו תחת השפעת LSD {שדות תותים לנצח,לוסי בשמיי יבלומים,השיר המעולה והמאוד מקורי נזה עם ה"קו קוקיצ'ו" אג משהו,שכחתי את השם... ועוד הההמממווווןןןן}. מדובר פה על יוצרים שפתחו לאנשים את הראש{או שזה בגלל ה- LSD }. בכל אופןהם פתחו כיוון שונה לגמרי במוזיקה והשפיעו על כל מה שבא אחריהם. הם פתחו עידן חדש במוזיקה בפרט וגם בעולם בכלל. בקיצור בנאליים/משעממים זה הדבר האחרון שניתן לומר עליהם. מי שאומר את זה ברור שלא ממש מכיר אותם כי זה לא אפשרי.

New member
ומה בקשר לקאבר של חמי רודנר לזה?

וגם את הקאבר (בהופעה חיה) של איפה הילד ל- Moonage Daydream של דייויד בואי? לפי דעתי הקאבר הזה עולה על הביצוע המקורי!

Fish in the sea

New member
הייי,כבר ניהלנו את השיחה הזאת פעם

איך שקראתי את הודעתך בקשר ל-Moonage Daydream נזכרתי שמישהו כבר אמר פה פעם שהביצוע של איפה הילד עולה על המקור.פישפשתי בארכיון,ואכן זה היית אתה.והנה ההוכחה. מסתבר שזה היה השרשור שהתחיל את כל בלאגן הסקרים... וקארמה,בשביל לא לפתוח סתם עוד הודעה בתחתית המסך,אסיים את המו"מ בשתי שורות פה.היתה אי הבנה,שנינו אכן התכוונו לסוג אחר של חימר.אין ספק שהמילה שבחרת לסיים איתה את האירוע,"ניצחתי",איננה מתאימה. בזה אני סוגר את העניין. ושים לב,לא השתמשתי במשקפי השמש לשווא.החיים הם פשרה.
garbage-the world is not enough
ליגלגתי על השיר הזה לא מזמן כאן בפורום.האמת,הוא יותר בסדר ממה שזכרתי.

New member
כן, מודה באשמה ../images/Emo9.gif

וואו, זה קרה רק לפני חודשיים? איכשהוא זה היה נראה לי לפני איזה שנה או משהו כזה..מוזר. ואתה חייב להודות שזה באמת ביצוע מדהים! נו, קדימה- תודה!
ולגבי הפשרה- אני שמח לבשר שהושג הסכם! אגב, מצידי אתה יכול להשתמש חופשי באייקון
כל עוד זה לא המחייך ששמור למניקס
! דקויות.

n0nick

New member
מתנגד

יצא לי לשמוע את הביצוע של איפה הילד לאחרונה, ו... להגיד שהוא עולה על הביצוע של בואי זה די חצוף.

Fish in the sea

New member
הסכם indeed../images/Emo70.gif

אז אתה לא התכוונת לחימר שאני חשבתי שאתה מתכוון,ולי מותר בכלל להשתמש ב-
כאשר אני מציין את שמך.אמרתי לך קארמה
,החיים הם פשרה. צריך פשוט לשבת ולדבר. האמת? גם לי היה נראה שדיברנו על הביצוע של איפה הילד הרבה יותר מזמן... מוזר.. אגב,שיהיה ברור,אין לך מה ללחוץ עליי להודות שזה ביצוע טוב יותר.זה מה שחשבתי מהרגע הראשון ששמעתי אותו.תקרא לי חצוץ n0nick,אבל הביצוע של בואי לפתע נשמע מעט חיוור לצד האנרגיות של איפה הילד. בכלל,הם הוסיפו קולות רקע יפיפיים בפזמון. והאם אדייק בכך שאינך חובב קאברים באופן כללי,n0nick? זכורים לי פשוט מספר אזכורים שלך שנושא...

n0nick

New member
../images/Emo11.gif אין לי בעיה כללית עם קאברים

אבל לדעתי הדרישות לקאבר טוב הן די גבוהות, מצד אחד לא צריך לסטות יותר מדי מהשיר המקורי ו"לקלקל" אותו, ומצד שני אין טעם לשמור על אותה הרוח המדויקת של המקור וצריך למצוא טעם חדש בשיר ישן. אני שומע עכשיו שוב את הקאבר המדובר של איפה הילד ואני לא מבין מה אתם מוצאים בו. אז נכון, יש יותר רעש ברקע, אבל מה זה נותן, זה לא מתאים לקצב של המילים ולשיר באופן כללי, לא יודע. הסולו אכן משובח ועשוי טוב, את זה אתן לכם. כן היו קאברים שאהבתי. לאחרונה מאוד התלהבתי מאחד בבמה בשם "אבינועם אבינועם" שכיסה את Time של פינק פלויד. הקאבר המסוים הזה הוא מאוד מאוד מדויק, אבל נוסף לו טעם חדש מהכלים שהנ"ל השתמש בהם, כמו למשל חלילית אירית... חוצמזה רדיוהד כיסו את Nobody Does It Better והאיכות הווקאלית של תום באמת עולה על זו במקור (קארלי סימון). רדיוהד כיסו גם את Be Quiet And Drive של הדפטונס, ולמרות שאני מעדיף את הגרסה המקורית, הגרסה השקטה והרגועה של רדיוהד עשתה מהשיר הזה דבר אחר לגמרי, ראוי הערכה.

למעלה