מתכונות, בגרויות- רק כאן

Evil Gremlin

New member
יחס לבגרויות

שמתי לב שהרבה אנשים פה ממש ממש לחוצים בגלל הבגרויות... תרגעו.. זה סתם עוד מבחן, מי שיגיד שזה "מבחן שהעתיד שלי תלוי בו" לא כל המהחנים שעשיתם עד עכשיו היו כאלה.. אז זה קצת יותר קשה.. עדין זה סתם מבחן.. (ויש בונוס: לא לומדים את הנושא הזה אחרי זה) (בא ממשהו שנשארו לו לעשות רק עוד 3 בגרויות בחיים שלו...)

Mrs James

New member
../images/Emo53.gif

למישהו יש את האתר שבודקים בו את הציונים של הבגרות

aLiNuShKa

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifעברתי את זה...

תודה לאל עברתי את המתכונת הזאת בלשון!!! היה.. ח=ר=א
אבל...לא משנה לי כרגע..לא אכפת לי..
נקווה לטוב.. אולי אני סתם מגזימה ולא היה עד כדי כך חרא.. אבל... לא אכפת לי מכלום עכשיו..רק שעברתי את זה!!!!!!!!!!!
זהו.. מה אתכם? איך הלימודים? החיים!? שיהיה לכולם את הסוף שבוע הכי..
!! אוהבת אתכם!

the freaky girl

New member
אני לא אומרת..

שהמבחנים הם "לעתיד שלי", אפילו שחלקם הם תנאי קבלה חובה למקומות מסויימים... בינתיים אני מנסה ללמד אליהם לא רק בשבילי, אלא גם בשביל ההורים שלי, שזה מאד חשוב להם שאני אצליח...

עדיין לא פרסמו...

ואת צריכה את הקוד שלך שאותו את יכולה להשיג אצל רכז הבחינות בבית הספר שלך...בדף תהיה כתובה כתובת אינטרנט מיוחדת של משרד החינוך

Evil Gremlin

New member
../images/Emo58.gif

עכשיו נשאר רק לעבור את הבגרות בלשון
לא סתם... מזל טוב!

Mrs James

New member
לא נכון....

שנה שעברה אני ראיתי את הציונים שלי בלי שןם קוד פשוט הכנסתי תעודת זהות ותאריך לידה

השיטה השתנתה....היום צריך...

קוד משתמש סיסמא תעודת זהות כי אנשים גילו ציונים שהם לא שלהם משום מה..."בטעות"

eMiFrEaK

New member
טוב...

שלחתי לך באיסי... אבל למי שרוצה לדעת.. הוספתי את האתר בקישור... אגב.. צריך קוד אישי.. והציונים של מועדי קיץ 2004 עדיין לא התפרסמו..=)

eMiFrEaK

New member
אההההההההה

יש לי בעיה עם המחשב =( טוב אז קבלו אותו ככה.. https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/#

Evil Gremlin

New member
סתם שאלה..

את גם תלכי ללמוד השכלה גבוהה "בשביל ההורים שלך"? מטרת החיים היא לחיות אותם, בשביל עצמך לא בשביל ההורים שלך.

the freaky girl

New member
בגלל זה..

אני רשמתי "בינתיים".. כי המקצועות שעכשיו אני לומדת זה חובה.. כשאני אלמד ב"השכלה גבוהה", אני אלמד בשביל עצמי, מקצוע שאני בחרתי, ואפילו אם הבחירה תהיה "לא נכונה" או "לא כדאית", זה מה שאני בחרתי, ואני אחיה עם זה.. ברור שאני למד את זה בשביל עצמי, לא חשבתי אחרת..
ואני מקווה שגם אתה לא..

למעלה