מתכונות, בגרויות- רק כאן

vk3

New member
לצערנו...

הלחץ שההורים מפעילים עלינו עצום

Evil Gremlin

New member
מה זאת אומרת לצערינו?

אני לא חלק מ"אנחנו" גם אני עושה בגרויות אני יודע מה זה... אני פשוט אומר שלדעתי רוב האנשים נלחצים קצת יותר מדי

vk3

New member
לצערנו הלחץ עצום...

מצד ההורים וזו אחת הסיבות שאנחנו דואגים יותר מדיי ונלחצים גם כן...

eMiFrEaK

New member
לצערי..

הלחץ מצד ההורים זאת הטעות הכי גדולה שהם יכולים לעשות... הם לא מבינים עד כמה זה משפיע עלינו.. ומניסיון... בגלל שמצפים ממני לכל כך הרבה ואני פשוט לא מסוגלת לאכזב אף אחד.. אני די נפלתי השנה... פשוט כל הלחץ יצא לי בבת אחת... וזה גרם לי להכשל במקועות שהייתי יושבת על 100 בקלות... עשיתי טעותת.. כי לקחתי את הלימודים מאוד קשה... אל תעשו את זה.. כי זה לא שווה את הבריאות.. קחו הכל בפרופורציות... עכשיו אני לוקחת הכל הרבה יותר בקלות.. ולאט לאט.. מתקנת את הטעויות שלי.. ותאמינו לי זה ממש קשה עכשיו...

vk3

New member
בדיוק ../images/Emo70.gif אצלי אותו המצב...

רק למדתי מזה איך לנהוג בילדיי לעתיד...

bariska

New member
רק 3 בגרויות../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif

כיף לך אצלי עוד הכל לפני עשיתי רק 2 בגרויות.. וזה מלחיץ כי פשוט צריך לחזור וללמוד הרבה חומר..

Angel lips

New member
:) הבגרות בדרך כלל קלה יותר

משאר המבחנים ומהמגן וגם בודקים אותה ביד קלה יותר...

datiza

New member
בטח שזה לא כזה חשוב!

העתיד לא תלוי בזה לגמרי... בי"ס זה חלק קטן וזניח מהחיים. אוניברסיטה אני מבינה.. אבל תיכון? לאא ידיד טוב שלי ללא תעודת בגרות בכלל לומד מתמטיקה באוניברסיטה. הוא פרש כיוון שנמאס לו מכל הלחץ של המבחנים והכל, והנה הוא מצליח ללא שום בעיה גם ככה. גם אני לא נלחצת מהבגרויות, למרות שבבגרות היום הלך לי לא טוב (הכל בגלל ערסים מטומטמים שכל הזמן ואני מתכוונת כל הזמו הפריעו.. מגיע להם שפסלו להם את הבגרויות
.. עכשיו בגללם גם אני צריכה לעשות שוב את הבגרות בחורף)

Zot ani 1

New member
אוי הבגרויות האלה....

ומשרד החינוך הדפוק הזה שלא יהיו בריאים... עשיתי היום את הבגרות באזרחות ולא היה כל כך קשה דווקא היה די קל ועשיתי הכל אבל ישבתי איזה חצי שעה על השאלה הראשונה כי היה צריך לרשום שם עקרון דמוקרטי ואני ידעתי רק זכות!!!! ובסוף רשמתי שם משהו לא נכון וזהו. ועכשיו כשחזרתי היתה אני נכנסת לפורום לימודים הזה כדי לבדוק את התשובות ומה אני מגלה? שמשרד החינוך הוציע הוראה לקראת סוף הבגרות שאפשר בשאלה אחת לרשום זכות!!!! וואי איזה דפק זה הבית ספר שלנו לא ידע מיזה בכלל!!! מה זה הדבר הזה?? עכשיו תרד לי שאלה שלמה בגלל משרד החינוך הדפוק והלא החלטתי הזה. אוף.

Evil Gremlin

New member
אתה מדבר..

.. על איך שהביה"ס דפק אותך באתי לבגרות בפיזיקה ומה אני רואה: מגן במעבדות-92 מצויין מגן בחשמל - 78 בסדר מגן בפרקי בחירה -35 WHAT DA *^%$E

Zot ani 1

New member
דבר ראשון אני בת......

ודבר שני זה משרד החינוך דפק אותי ולא בית הספר. סליחה מה זה להודיע 15 דקות לפני סיום הבחינה שיש תיקון משעותי ביותר בשאלה?? ועוד להודיע ככה שחצי מדינה תדע וחצי לא?? בסדר אולי יש לבית ספר גם חלק מהאשמה אבל משרד החינוך זה הגורם העיקרי לכל זה. ואותך דפק המורה נטו...

leahle

New member
יש לבית ספר שלך זכות לערער על זה...

הם לפעמים מתחשבים. אני סיימתי את כ-ל הבגרויות שלי וזה מוזר לראות פתאום אחרים עושים בגרויות ולהזכר בלחץ שהיה ולראות את זה מנקודת מבט שונה... בכל אופן, שווה לנסות, אני לא יודעת מה בדיוק היה שם ולמה לא הודיעו ועד כמה זה היה עקרוני, אבל הם לא עד כדי כך אטומים, לפעמים אפשר לסדר משהו. טעויות קורות תמיד ובשפע... אצלינו בבגרת במתמטיקה משרד החינוך שכח לשלוח שאלוני בגרות ל3 יחידות, זה היה קטע לא נורמלי, לא ידעו מה לעשות, בסוף משרד החינוך שלח את הבגרות בפסק והיא התחילה אצלינו שעתיים אחרי כולם...

leahle

New member
ולגבי לחץ...

חבל על הלחץ! אבל אין מה לעשות, לחץ ומבחנים זה כמעט תמיד הולך ביחד! רק תזכרו שזה לא סוף החיים, טיפה לחץ שגורם לבנאדם לעשות מעשה (ובמקרה הזה - ללמוד) זה לא רע, אבל יותר מידי לחץ זה רק מטריף, חוצמזה, אל תלמדו בשביל ההורים, בסופו של דבר זה בשבילנו!!! (יש מספיק מה לעשות אחרי צבא חוץ מאשר לעשות / לשפר בגרויות....)

aLiNuShKa

New member
אתה מה זה צודק אבל..

אין מה לעשות.. אנשים לוקחים מבחנים ובגרויות בצורה ממש ממש קשה (אני אחת מהם) ו..אין מה לעשות..ככה זה.. הלוואי והייתי יכולה לקחת את העיניין הזה ב"איזי" אבל..אין מצב... חשוב לי להצליח..כי בדוגרי זה כן!!! משפיע על העתיד של כל אחד מאיתנו:) בהצלחה לכולם!!!

למעלה