מתכונן למפגש של חמישי

רוני1002

New member
זאת הסיבה שאני רואה את הסדרה.

יש בה קטעים ממש מצחיקים. כמו הקטע שכפיר (עופר שכטר) נכנס לבית באמצע סצנה של שיחה בין ההורים שלו ומתחיל לצעוק: "טוני הוקי יז אין דה האוס..." חחח זה היה קטע כזה מצחיק...

חחח

והקטע שהוא נכנס באמצע ריב של עלמה ואמא שלו ואמר נכון היא צודקת אז הם שאלו אותו מי צודקת? אז הוא ענה לא יודע שתיכן ואז הן אמרו משו אז הוא אמר בדיוק מה שאמרת חחחחחחחחח דרור אלוף!!!

mbsgf

New member
היה ממש נחמד!

המפגש הראשון שלקחתי בו חלק וממש היה כיף לראות את חלק מהאנשים מהפורום. שרית, צביקה, ענת וסיוון! תודה לכם!

actimel

New member
תודה לכל משתתפי הפורום

לצביקה ולשרה שהביאו לי מתנה מדליקה בטירוף (ושלקחתי את הכרית במקום) תודה נפרדת לשרה המקסימה והמון בהצלחה בלימודים. תודה לצביקה שעוד פיעם שידרג את היומן של מלאני והחליט לקחת אותו הביתה... וכמובן על הפוסטר. תודה לסיוון, המכונה אצלינו בלשון הגולשים "הדג" שכבר אינו בין החיים עוד, לפי מה שהבנתי. למושיק הממי שמשאיר את הסינגלים של מלאני סי סגורים באריזתם (חשוד) תודה מיוחדת למקדונלדס שממשיכים לארח אותנו בקומת המסעדה, למרות שכל פעם מחדש אנחנו הופכים את המקום כאילו אין מחר... תודה לחברת הביגוד "פומה" אשר סבלה את כל השטויות שלנו... את סיוון שהחליטה שכל טרנינג אדום זה נראה כמו "ליברפול" מושיק שהחליט שנעליים עם "קשקושים" לא מצדיקים 800 ש"ח. ואני שבלבלתי לה אמוכרת את השכל איזה חצי שעה עם איזה "מעיל דו צדדי" תודה לכולכם ענת

אני לא מאמינה אתם פאקינג

לא מקשיבים בשיעור
סיון כותבים עם ו אחת! תיכף משה הדג ומשה לונץ יקומו מהמתים

dark warrior

New member
סיוון כותבים עם שני ו'../images/Emo70.gif

ולא אכפת לי מה תגידו
אני לא נכנע לתופעת ביטול הו'ים וה-י'ים
עדו
עידו
סיון
סיוון