זונהההההה למה את בחיל אווייייייייייר
M MiToOsH New member 20/10/03 #28 זונהההההה ../images/Emo46.gif ../images/Emo104.gif למה את בחיל אווייייייייייר
M MiToOsH New member 21/10/03 #47 יש בעיות../images/Emo35.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo104.gif לא לא שאני אבין אני אארגן עלייך את כל צור שלום
יש בעיות../images/Emo35.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo104.gif לא לא שאני אבין אני אארגן עלייך את כל צור שלום
ס סיונול New member 21/10/03 #48 לא התכוונתי לזה ככה.. אבל רגע, חחחח איפה את גרה?! את מותק.. אבל אני לא פאקצה.. נשבעת לך!
M MiToOsH New member 21/10/03 #49 אני גרה בקרית ביאליק.. ../images/Emo104.gif צור שלום זאת סתם שכונת עוני די גדולה בביאליק (יש להם קבוצת כדורגל משלהם אפילו )
אני גרה בקרית ביאליק.. ../images/Emo104.gif צור שלום זאת סתם שכונת עוני די גדולה בביאליק (יש להם קבוצת כדורגל משלהם אפילו )
ב בהביבו New member 20/10/03 #16 אמממ. .. . חו"ל - כאילו דהה ! והכי מציק, זה שאפילו ששבוע נחתי לי - והיה לי ממש מדהים; שאתה חוזר לארץ - אז בא לך עוד חופשה (בארץ) .. אל תעשו לי *** *** אני לא מוזר. פשוט זו ההרגשה שלי. אבל נו.. צריך קצת להשכיל בחיים (אההההה בייספר אהה)
אמממ. .. . חו"ל - כאילו דהה ! והכי מציק, זה שאפילו ששבוע נחתי לי - והיה לי ממש מדהים; שאתה חוזר לארץ - אז בא לך עוד חופשה (בארץ) .. אל תעשו לי *** *** אני לא מוזר. פשוט זו ההרגשה שלי. אבל נו.. צריך קצת להשכיל בחיים (אההההה בייספר אהה)