נוטשת..

McflyRule

New member
מבחן אישיות (?)

טוב שלחו לי את זה... זה הולך ככה: 1. סדר את החיות הבאות לפי הסדר שאתה הכי אוהב: נמר, סוס, זאב, פרה, חזיר 2. כתוב לשמות העצם הבאים תארים: כלב, חתול, קפה, אוקיינוס, עכבר 3. כתוב ליד כל צבע שמות של אנשים שאתה מכיר טוב: ירוק- צהוב- כתום- לבן- אדום- 4. כתוב את המספר האהוב עלייך ואת יום השבוע האהוב עלייך.

McflyRule

New member
תשובות! תכנסו רק אחרי תעשו את השאלו

*שאלון 1. סוס: משפחה נמר: גאווה זאב: אהבה פרה: קריירה חזיר: כסף 2. כלב - אישיות שלך חתול- אופי זוגיות ואת האופי של הבן זוג קפה - האופן שבו אתם מפרשים סקס
אוקיינוס - החיים שלך עכבר- אויב 3. ירוק- תזכור לכל החיים צהוב - בחיים לא תשכח (זה לא כמו תזכור לכל החיים?) כתום - חבר טוב מאוד לבן - נפש תאומה אדום - מישהו שאתה באמת אוהב. 4. שלח את ההודעה הזאת לשמונה אנשים וביום שישי תתגשם משאלתך

McflyRule

New member
דאמט. שכחתי להוסיף שצריך להביע משאל

*משאלה!!!!!!!! וצריך לשלוח למספר שאתה הכי אוהב.. נגיד המספר שאתה הכי אוהב זה 8 אז תשלח ל-8 אנשים...

McflyRule

New member
כן חוץ מהעובדה שיצא לי

שהכי חשוב לי בחיים זה גאווה (
) ואח"כ משפחה ואז אהבה ואז קריירה ואז כסף חחחחח

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif כפרעליי.../images/Emo3.gif

יצא לי: אהבה משפחה גאווה קריירה כסף
תנקיו אוריאן

just jenny

New member
../images/Emo205.gifאוי איזה חמוד!

יצאו לי דברים אמיתיים, רציני
! ב-1 אגב יצא לי משפחה גאווה אהבה כסף קריירה [וואל, מסתבר שכסף חשוב לי יותר מקריירה
] טנקיו אוריאן

אני../images/Emo9.gif

. סדר את החיות הבאות לפי הסדר שאתה הכי אוהב: נמר, זאב, פרה, סוס, חזיר 2. כתוב לשמות העצם הבאים תארים: כלב חאמודי, חתול יפה, קפה שחור, אוקיינוס שקט, עכבר קטן 3. כתוב ליד כל צבע שמות של אנשים שאתה מכיר טוב: ירוק- נופר צהוב- ירדן כתום- דניאל לבן- רון אדום- הדר 4. כתוב את המספר האהוב עלייך ואת יום השבוע האהוב עלייך. 6 שבת

למעלה