בטח שיש לו הרחבות
H Hip Hop star New member 4/3/06 #36 את שנים טעית../images/Emo6.gif את רעה.ביקשתי ממך אתמול להתחבר.דני שלח לי הודעה,ורציתי לספר לך
M m i c k e y 15 New member 4/3/06 #25 באמת זה נראה הרחבה אבל יש עגילים שנראים ככה..אפילו אני הולכת איתם וזה נראה כמו הרחבה.. ואם יש לו הרחבה זה מגעילל..למה עושים את זה????
באמת זה נראה הרחבה אבל יש עגילים שנראים ככה..אפילו אני הולכת איתם וזה נראה כמו הרחבה.. ואם יש לו הרחבה זה מגעילל..למה עושים את זה????
B Bleed for Me New member 4/3/06 #26 גם לי יש כאלה אבל אם לא שמת לב יש תמונות שלו עם עגילי הרחבה פתוחה,יעני שאת רואה את החור ואז את יודעת שזה אמיתי והוא היה איתם כשהוא היה בן 15..וזה עניין של טעם,לדעתי זה בכלל לא מגעיל..וגם לדעתו לא..
גם לי יש כאלה אבל אם לא שמת לב יש תמונות שלו עם עגילי הרחבה פתוחה,יעני שאת רואה את החור ואז את יודעת שזה אמיתי והוא היה איתם כשהוא היה בן 15..וזה עניין של טעם,לדעתי זה בכלל לא מגעיל..וגם לדעתו לא..
D DesertRose7 New member 4/3/06 #32 מעניין מאיפה../images/Emo3.gif אני ממש אוהבת לא את הענקיים.. אבל עדין..
ל ליטל לוי היחידה123 New member 4/3/06 #20 אני אתגעגעע או שלא.... סתם ברור שכםתתהני ותבלי ותעשי הכי כייף חיים רק אל תישכחי לחזור בריאה ושלמה...