ני פרירייד

melancholy man

New member
מכירים אותי כאן ../images/Emo13.gif

בדרך כלל אני אומר אשורית עתיקה, וואלה באמת הגיע הזמן שילמדו את זה בבתי הספר שלנו, זה יותר קשור למציאות מרוב תוכניות הלימוד שמשרד החינוך מוציא.

afon

New member
יש כמה להקות

לד זפלין היו ידועים בתור להקה פרועה (סקס סמים ורוקנרול). בלאק סבת' נגיד הם גם היו ידועים בתור הצד האפל. ביטלס היו חזקים בקטע של מהפכה, שלום, זרם הנגד. יש להקות מטאל קיצוניות שרוצחות בע"ח, עושות פולחן לאלים סקנדינבים ורוצחים אחד את השני. זה שילוב של כמה דברים... תדמית, סוג חיים, מילים בשירים, התנגדות של הממסד ללהקה. פינק פלויד לא חזקים באף אחת מהקטגוריית האלו. זה שבישראל הם נחשבים "פרועים" רק מראה כמה אנחנו מנותקים.

Elinor BC

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif וגם מלנכולימן

ביטלס אכן הייתה להקת מהפכות, כמו שאפון אמר יפה ונכון, היא הייתה נגד הזרם, ודיברה כל הזמן על Peace and Love... אבא אף היה באחת מההופעות שלהם וסיפר לי כל מני חוויות וכאלה הם די היו מהפכנים ..

Blackpanter1י

New member
../images/Emo122.gifהחינוך פעם היה זוועתי? על מה

אתה מדבר? איפה אתה חי? אתה לא רואה מה קרה/קורה בארץ?

One Echoe

New member
אוקיי, בקריאה שנייה, אני חושב

שהבנתי. א'-לא התכוונתי לישראל. אלא לבריטניה. היום זה מצב גרוע כמו פעם, מכיוון שאם פעם הייתה הקצנה בחומרות הענישה ובסמכויות שיש למורים, גם להשפיל ילדים. אז היום המצב שונה לגמרי. ילדים יכולים לעשות מה שהם רוצים, וסמכות המורה כ"כ נפגעה שכבר אין לה שום ערך.

Blackpanter1י

New member
אז מה ווטרס מפגר הוא לא חשב על

התוצאות?! שיסתכל על עצמו ועל החברים שלו, לפחות יצא מהם משהו.

One Echoe

New member
מה מפגר? מחאה...

הוא מחה על מה שכאב לו. הוא לא ידע שזה ייהפך לשיר שכל ערס מתלהב ממנו.

התוצאות לא משנות את העובדה

שמערכת החינוך שבה למד ווטרס כילד היתה נוקשה, ולא עודדה את הילדים להתבטא וללמוד. זה שהם הצליחו - זה *למרות* מערכת החינוך הזו, לא בגללה.

deePink

New member
זה בדיוק מה שעשיתי

במצגת ביוטכנולוגיה סוף שנה! שיכנעתי ילדים לשים בכתוביות את השיר של הוורודים... מעניין איך המורה תגיב... ^^

Elinor BC

New member
כמובן שהם לאאאאאאאא המציאו

את המנסרה.. פשוט, זה סוף שנה, נשארו שיעורים בודדים.. ומלמדים אותנו כל מני דברים שלא ממש קשורים לתוכנית הלימודים, יותר ידע והעשרה, אבל זה עדין קשור לפיזיקה. אהה והמורה לא ציינה לרגע אחד את פ"פ, אני מציינת, כי הם מתקשרים לזה בגלל האלבום. זה הכל

אם אני זוכר נכון...

את שיעורי הפיסיקה שלי... המנסרה והצבעים נחשבת לדבר לא פתיר פיסיקלית, יעני תעלומה!!!, יכול להיות שזה קשור לאלבום וללהקה. את יכולה להביא יותר פרטים גם לרענון :) תודה אלינור!

אם אני זוכר נכון...

את שיעורי הפיסיקה שלי... המנסרה והצבעים נחשבת לדבר לא פתיר פיסיקלית, יעני תעלומה!!!, יכול להיות שזה קשור לאלבום וללהקה. את יכולה להביא יותר פרטים גם לרענון :) תודה אלינור!

Elinor BC

New member
אני אביא בימים הקרובים..יש לי דיבור

צפוף עם זה על המורה

הסופרגרופ בתיאטרון ירושלים 8.6.05

להקת הסופרגרופ יבצעו להיטים גדולים של להקות הרוק הקלאסיות משנות ה-60' וה-70' ודווקא יבחרו בחומרים המיוחדים של התקופות האלה ויבצעו אותם "נאמן למקור" בתיאטרון ירושלים במסגרת פסטיבל ישראל ביום רביעי 8.6.05 שעה 22.00 - אל תחמיצו!! הסופרגרופ הם: דני שושן (מלהקות "הצ'רצ'ילים" ו"שליחי הבלוז") - שירה יואל לרנר (מלהקת "הסיקסטיז") - שירה מוטי דיכנה (מלהקת "הסיקסטיז") - שירה משה לוי (קלידן ומעבד שלום חנוך) - קלידים יגאל מאירוב (מלהקת "אנסמבל הרוק החדש") - גיטרות עמית יצחק (מלהקתה של יהודית רביץ) - גיטרות פיטר רוט (מלהקתה של יהודית רביץ ו"מוניקה סקס") - בס ושירה ג'אן פול זימבריס (מלהקת "טנגו") - תופים פרטים נוספים באתר הרשמי של דני שושן.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif הממ, שאלה.

איך קשור סמל הפטישים לפינק פלויד? ולמעוניינים בחולצות באזור ירושלים, יש בעיר באגריפס חנות בשם UFO, שבה אפשר למצוא חולצות של פינק פלויד ועוד המון להקות. היום היו להם רק 2 של פ"פ, ועכשיו נשארה אחת כי אני קניתי את השניה.
אבל המוכר אמר שצריך להגיע ב15 לחודש סטוק של בערך 600 חולצות, ככה ש.. אין מה לדאוג.

למעלה