נקודה למחשבה

a e q u i t a s

New member
בעולם האינטרנט נהוג

בכל מקום יש את המנהגים וקוד התנהגות שלו, כמו שביפן לפני ששותים תה הם עושים איזשהו טקס קצר, אז בעולם הוירטואל והאינטרנט... סימני שאלה מרובים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או אותיות גדולות ABCD זה בדרך כלל מראה שהבנאדם צועק או עצבני... כך זה השתרש בעולם האינטרנט.... למה? לא ממש יודע. זכותם של כל אחד לכתוב כראות עיני, אבל להרבה גולשים זה דיי מציק בעיניים.

אלון 58

New member
מספיק כבר אתה../images/Emo46.gif

המאמר הזה כל-כך נכון,ומנוסח בצורה עדינה ביחס לנושא שעליו מדובר.כל הדמויות ה-
שהזכרת כאן,קיימות בעיקר אצלם,ואתה עוד בא להיות "עורך-דין" שלהם,מי שמך לכך?כשהם מציינים את יום "הנכבה"(=אסון),אני מציין את האסון שלנו,היום בו בן-גוריון "קרא" להם להשאר כאן כ"אזרחים שווי זכויות",ומיום ליום הגולם הזה קם על יוצרו,ואת פרי-הבאושים של ההכרזה ההיא,אנו "אוכלים" יום-יום,לא למדינה דו-לאומית כזו פיללנו.

Un No Nimi

New member
ועל כן היום אני שמח!

בעוד האויבים שלנו בלבנון ובעזה ובגדה שמחו, עלזו, שרו וחילקו ממתקים לילדים כאשר נחטפו חיילינו וכל פעם שהם מצליחים לפגע בנו, אני לא מחלק ממתקים אני פשוט שמח שנהרגו בהתקפה בכפר-קנא גם נשים וגם ילדים. הם אינם חפים מפשע! הרי כל ילד שנהרג שם היה ממילא גדל להיות חיזבלונצ`יק והיה מתאמן לירות עלינו קטיושות וכל אישה היתה ממשיכה להשריץ בעלי חיים ירודים מסוג הילדים הנ"ל. אז מה הבעיה בעצם? דעת הקהל העולמית? שישקו לנו בתחת! הם צבועים ומתחסדים החל מקוף אנן המאונן ועד אחרון השמאלנים בארץ המתבכיינים כאשר הם עושים פני עצובים נוכח מותם של טרוריסטים היורים אלפי רקטות שמטרתן..... בעצם בואו נחשוב על כל רקטת קסאם וכל קטיושה שנורו באלפניהן בחודשים האחרונים. כל רקטה כזו כוונה במטרה זדונית תוך כוונה מרושעת להרוג כמה שיותר אזרחים ורצוי נשים וילדים מהצד שלנו. אז מה לעשות והם יורים כמו הפרצופים שלהם ומפספסים רוב הפעמים? הא? האם הכוונה הזדונית שלהם לא מחייבת שנתייחס אל כל רקטה כאל קטלנית שפגעה והרגה ולו רק אדם אחד (ילד או אישה) מקרב אזרחי ישראל השלווים שמאומה לא חטאו. ובכן אמור מעתה כל אלפי הרקטות שנורו לעברנו צריכות להיחשב כמו פגעו והרגו ילד אחד, אישה אחת, זקן חסר ישע, סתם אזרח או חלילה חייל ישראלי. ואז יש לנו במנין ההרוגים שלנו כמה אלפים של חללים. אז מה הבעיה אם הרגנו להם היום תוך שאנחנו מכוונים לעבר טרוריסטים שנצפו משגרים רקטות לעבר אזרחינו (זוכרים?) במטרה להרוג. גם כמה נשים וילדים שלא שעו לכרוזים ולהודעות החוזרות ונישנות כי השטח בו הם שוהים הוא שטח הריגה לגיטימי. הטרוריסטים שמשתפנים ומסתתרים בבתי מגורים של אזרחים ומאלצים אותם להיות להם "מגן חי" הם האשמים בהריגות הללו ומצידי שימשיכו! כל עוד נשמרת המדיניות של צהל הנקוטה כעת והיא להרוג כל טרוריסט באשר הוא מסתתר. אחת דינם למות כפי שהם בחרו לעצמם. ולא תודה - לא רוצה הפסקת אש כעת אלא לאחר שנשמיד אותם עד האחרון. אז כעת ברור מדוע אני די מרוצה?ואני מאוד אוהב ילדים דוקא. את שלי יותר מכל.

ne ro

New member
מי הם בדיוק הערבים האלה שמבינים רק

כוח? נאצר? המלך חוסיין? הקולגות שלי מאוניברסיטת אל-קודס? המוכרים בחנות "המזרח התיכון" במרכז המסחרי (ואגב, יש להם טחינה "היונה" מה שמיד מעמיד בסיכוי גבוה לקבל תואר אבירות)? האמירות האלה של "הערבים מבינים רק כוח" הם אמירות כוללניות, מכלילות ושקריות. החיזבאללה, אולי, מבין רק כוח. החמאס, אולי, מבים רק כוח - אבל כל הערבים? כולם? בכל מקום? מצטער - לא מקבל.

a e q u i t a s

New member
אני לא אוהב הכללות

אני לא אוהב הכללות, ובשל כך מצטרף להודעה שלך... היפך הוא הנכון, מדינות ערב המתונות מאחורי הקלעים דחפו את ישראל לרסן את איראן באמצעות החיזבאללה... ו

ulapid1

New member
הודעה לעניין ארוכה מאוד אבל לא

הכילה את כל הטענות הלגיטימיות על ערביי ישראל(אין זמן ומקום לשטוח אותן). אני חושב שרק במדינת ישראל יכול לקום ח"כ ולצעוק "רוצח ילדים" לעבר שר הביטחון ולקרוא לטייסי צבאו "רוצחי ילדים"!! ישראלים יקרים, כדאי שתבינו לקראת מה אנו הולכים, בעיקר בגלל היפי נפש (היהודים) שביננו, כמו זהבה גלאון.. אם אנו נמשיך להבליג(ואני מדבר על הבלגה מול הגיס החמישי) אנו נאכל אותה בגדוווול.. אנו צריכים להבין, ולקרוא לילד המכוער בשמו - בכנסת שלנו יושבים גורמים המזוהים עם אוייבנו הקוראים להשמידנו!!!. אם אנחנו לא נטפל בבעיה הזו אנו נהיה בצרה צרורה.איפה נשמע דבר כזה שיושב משתף פעולה עם האוייב בתוך ועדות בטחוניות???ולו יש זכות חקוקה לתחקר את הרמטכ"ל?!?!(מיותר להרחיב מה נעשה עם המידע הזה לאחר מכן). ערביי ישראל בוכים יום יום על קיפוח ואפליה וכל זאת תוך ניצול העובדה שאנחנו עם חלש שמפחד מהביקורות הבינלאומיות וממה שיחשבו עליו..הממשלה מפחדת שיהיה איזשהו חשש הכי קטן שיוכלו לטעון לאפליה!!האופי הזה יהרוג אותנו בסוף. מה הם לא מקבלים מאיתנו? שריון משרות במשרדים ממשלתיים, שריון תקנים באוניברסיטה(ככה שיושבים אנשים ללא בגרות שאינם יודעים לספור עד עשר בלי בדידים), תקציבים מיוחדים, מענקים, אי גביית מיסים, חופש מהמשטרה(כי היא מפחדת להתעסק איתם, כי אז זו תהיה אפליה...), חסינויות בכנסת, זכויות רבות בביטוח לאומי..ובסוף הם לא מתביישים לבגוד במדינה,לתקוע לה סכין עמוק עמוק בעמוד השדרה ולסייע לאוייב בעת לחימה(להזכירכם היום נתפס ערבי ישראלי בסיוע למחבל..)..איפה נשמע דבר שכזה?!?!איפה?!?! כמו שאמרתי-היפי נפש כדוגמת גלאון-ביילין-שריד(במיל') מביאים עלינו אסון, והאנשים הנרפים הללו לא מתביישים לצאת ולגנות ולהפגין נגד פעולת הגנה עצמית שלנו בעוד שכאן נהרגים ילדים,נשים,זקנים - אף לא מילה אחת!!בושה!! אני חושב שאנחנו צריכים להפסיק את ההתיפיפות הזו ולהבין שהמלחמה האמיתית היא לא בלבנון, אלא כאן בבית - מול הגיס החמישי!!!

עי יד ן

New member
תגובה על מה שהיה

כן באותו רגע היה לי רגשות ממש אבל ממש אבל ממש חזקים !!!!!!(נועד כדי להדגיש ולא להביע רגשות)

למעלה