../images/Emo32.gif סדנת הכנה לנשים לפני לידה
שלום לכולן, שנה טובה
באדיבות המנהלת, אני מזמינה אתכן לסדנה חדשה בהנחייתי, לנשים לפני לידה (בשבוע 28 ואילך). הסדנא "זהירות, אני יולדת!" היא סדנת הכנה במגע ותנועה. הסדנא מיועדת לנשים המעוניינות להעמיק את הידע שלהן בנושאי לידה פעילה וזורמת, כמו נשימה, תנועתיות, שינוי תנוחות, הכנת הגוף והנפש לקראת הלידה ובמהלכה, אמצעים משלימים ללידה פעילה, ועוד. מה בתפריט?
סשן קיטורים: חופשי – חופשי, כל אחת מורידה מהלב קיטור אחד בריא לפחות.
אחרי שקיטרנו, נפתח את הלב: נדבר בצורה פתוחה על שינוי הגוף, תופעות הריוניות, מעורבות בן הזוג, מערכת היחסים הבינמשפחתית, איך נהיה כאמא ואבא, הלידה המתקרבת, השינוי הצפוי, וכמובן הפחדים וההכנות המלווים את כל התהליך. • אחרי שפחדנו, נתחיל להירגע: נכין את עצמנו ללידה גופנית ונפשית. נתרגל טכניקות של מגע (עיסוי, רפלקסולוגיה, שיאצו), נתרגל תנועתיות ותנוחות ללידה, נלמד כיצד לנשום כדי לזרום עם המציאות המשתנה בצורה הכי טובה עבורנו, ונבין כיצד להשתמש בדמיון מודרך כדי להרפות ולנוע בחופשיות במרחב האישי שלנו. • ואחרי שנרגענו, נתאחד למעגל נשים: עוצמה נשית של דמיון מודרך והרפייה נשימתית. סדנת "זהירות, אני יולדת!" הראשונה תתקיים ביום ראשון, ה-25.10.2005, בשעות 17:00 – 20:00. מנחה: אור (אמאאור). הסדנה מיועדת לנשים בלבד, בשבוע 28 להריון ומעלה. עלות הסדנא: 90 ש"ח למשתתפת. לפרטים נוספים ולהרשמה ניתן לשלוח אלי מסר.
שלום לכולן, שנה טובה