סורי, אבל אני חייבת....

RenanaD

New member
להגיד?! *מתלבטת*

טוב נו: לשון-91, תנ"ך-86. אבל 2 ציוני המגן שלי היו 100, ככה שהציונים הסופיים הם 96 בלשון ו-94 בתנ"ך.

RenanaD

New member
חחחחח התלבטתי כי לא ידעתי אם לספר

או לא. יש כאלה שיחשיבו את זה כהתלהבות וזה דבר שאני ממש לא רוצה להיות.

aliasBOY

New member
אה

אני אומר: תתלהבי כמה שאת רוצה! מגיע לך עם ציונים כאלה! שתצליחי גם בשאר גם ככה

RenanaD

New member
אמן כן יהי רצון!!!

(בלי עין הרע טפו טפו טפו)(חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) ו-תודה, חמוד!!!!

gilmorefreak

New member
../images/Emo122.gif גם אני קיבלתי את הציונים..

יותר נכון הטרדתי את המחנכת שלי עד שהיא הלכה לברר לי, שאר הבציפר לא הסכים לשתף פעולה..איבדתי את הסיסמא מה אני אעשה..
אממ..בהצלחה במתמטיקה..אני עשיתי את 005 ו 006..נשאר רק 007!
[אני בי"ב, ובציפר דפוק- זאת השנה הכי עמוסה שלי!!!] המטרה הבאה שלי זה היסטוריה..בעוד 5 חודשים, נראה לי..

RenanaD

New member
וואלה? איך היו הבגרויות במתמטיקה?

ובהצלחה בבאות!!!

gilmorefreak

New member
תודה! ../images/Emo3.gif היה טוב, מצויין למעשה..

ציונים סופיים ב-005 100 וב-006 99
אני מאושרת..!!!
אב ללא חוכמה..הבגרות השנה הייתה קלה..

RenanaD

New member
!!!!!good for you

וואי, איזה שולת!!! אם המגן שלך היה גם כן 100 את תקבלי 100 בתעודת הבגרות!!!!! (+100 ב-007... פרט קטן ושולי ביותר
).

aliasBOY

New member
ווואייייייי

ותוסיפי את ה25 נקודות בונוס לממוצע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פצצצצצצצצצצצה הלוואי עלייייי ציונים כמו של שתיכן.... למרות שהם לא כאלה גרועים (חוץ מהיסטוריה) אבל...

RenanaD

New member
25 נקודות בונוס לממוצע?!

!?what's that LOLLLLLLLLL שמעתי על זה משהו פעם... לא זוכרת בדיוק. למה נותנים עוד 25 נקודות?

aliasBOY

New member
אז הנה תשמעי שוב חח

אם את עושה חמש יחידות במתמטיקה ואנגלית (אני לא זוכר אם בשאר גם) את מקבלת 25 נקודות לממוצע הבגרות הסופי שלך על כל אחד מהמקצועות (אנגלית וחשבון)... ואם את עושה 4 את מקבלת 13....

RenanaD

New member
וואי, שווה!

אז רגע, זה אומר שאם נגיד הציון הסופי שלי בבגרות במתמטיקה יהיה 75 ואני ב-5 יחידות, אני אקבל 100?! זה לא הגיוני, ככה כולם היו אמורים לקבל 100...

aliasBOY

New member
שווה ביותר אבל לא הבנת..

25 לממוצע הסופי של התעודת בגרות כאילו הממוצע של כל המקצועות ביחד. נגיד יש לך חמש מקצועות אז עושים את הסכום שלהם ומוסיפים 25 נקודות על כל חמש יחידות ומחלקים חלקי חמש....

aliasBOY

New member
שווה ביותר אבל לא הבנת..

25 לממוצע הסופי של התעודת בגרות כאילו הממוצע של כל המקצועות ביחד. נגיד יש לך חמש מקצועות אז עושים את הסכום שלהם ומוסיפים 25 נקודות על כל חמש יחידות ומחלקים חלקי חמש....

למעלה