ספיינג בעמידה למה?...

Tami661

New member
שחר... עזוב אותה../images/Emo3.gif גם כשמאפשרים

לה להביא אותה בריצה בעמידה ושמים לה את הסקאזי על כל אלף נשותיו... היא מעדיפה לשבת! אבל זה בסדר... יש לה תירוצים נוחים
הא צלולית? מה היה לך אמש כי העדפת לשבת על הסקאזי? ובמוצ"ש? וביום רביעי שעבר? ובזה שלפניו? ובזה שלפני לפניו... צלולית מתבלבלת בין ריצה בעמידה לבין השחם האגדתית קשה לה לעשות הפרדה אבל יום יבוא והיא תלמד
אני נהנית להזדקן איתה בישיבה, בעמידה, בריצה וב... משולש! אני עושה ספינינג של זקנות עם הפוגות לטובת הצעירים

כנראה שהזיקנה גורמת לך...

לאלצהיימר !
תגידי, את בסדר? מי ישב?
אפילו את השעה וחצי ג'אמפים (עם סקאזי) הלא נגמרים שלכם עשיתי !
מי ישב בכלל?
אחותי, את כנראה זקוקה למשקפיים...
שחם האגדתית... שנתיים טחנתי איתה פעמיים בשבוע (גם דאבלים) ומה שבטוח לא מתבלבלת בינה לבין ריצה בעמידה... ו... לגבי המשולש.. אין ספק שנגרעו כמה שנים טובים מחיי בזכות החוויה שהענקת לי... "קלמזי" אחת
אז תרגיעי !!!

Tami661

New member
הזיקנה לא גורמת לי לאלצהיימר מאמי..

היא גורמת לי לדווש בישיבה
והשעה וחצי ג'אמפס סקאזי... אליהם התכוונתי כששאלתי: "נווווו? אם את כל כך בעד ה-Run חליל Run... למה לא רצת אותם?"
ולא, את לא מתבלבלת בין השחם לבין ריצה בעמידה, אלא אם "מישהו" מבלבל אותך
והמשולש? מה הן השנים שנגרעו מחייך לעומת הצלקת מעל השפה שלי תגידי
? נו? הרגעתי או ש...
(הרשית לי, את זוכרת?
) העיקר שאני
אותך

../images/Emo24.gif בניגוד למה שמיקי חושב

יש לי כבוד למדריך ולמקום בו אני מדוושת. לא יודעת אם שמת לב אבל כשאני מדוושת שורה ראשונה, אני תמיד עובדת לפי מערך השיעור שמעביר המדריך. כשאני בשורה השניה אני מרשה לעצמי קצת יותר. תגידי, איך את משווה את הטראומה שגרמת לי (לכל החיים) לנקודה הקטנטונת הזאת על השפה שלך? ו... גמני
אותך

Tami661

New member
איך אני משווה... אני מקווה שאת לא

חושבת שזה בגלל שאני... תחרותית או משו?

תעשי טובה ../images/Emo13.gif

לכי לישון !!!
זכור לי מה קורה לך כשאת עייפה... מכשפה. ואת תחרותית? מה פתאום

mayaeilat

New member
רק טירונים,יונקי פיח וזקנות יושבים?

אדון חליל, אמנם אני רק מבקרת בפורום, אבל די צרמה לי ההודעה שלך, בתור טריאתלטית ורוכבת כביש/שטח (למרות שכרגע אני צריכה להסתפק רק בספינינג). אז כמה דברים: 1. עם הזמן, וככל שהשרירים יותר מתורגלים, עמידה לאורך זמן על אופני ספינינג נהיית יותר ויותר קלה. אומנם אני מסכימה שזו תחושה נהדרת ונותנת המון אנרגיה, אבל יעילות של ממש אין בזה. ז"א, זו עבודה אירובית בהחלט מאומצת, אבל אם אתה עומד כמעט כל השיעור, כבר עדיף לעשות אליפטיקל או פשוט לרוץ. סה"כ העבודה בשיעור ספינינג היא יותר על גיוון ומעבר בין עומסים שונים, בין אם זה בעמידה או בישיבה. ספינינג אחרי כמה זמן נהיה פשוט עוד אימון אירובי קליל (ולא משנה הרמה שלו). אולי שיעור כפול או משולש (3 שעות רצופות של ספינינג זה די מומלץ) יותר מאתגרים. 2. אומרים שעמידה בספינינג מדמה עליה באופניים רגילות (כביש או שטח). אם זה נכון, אז "אצילי השטח" כמו שאתה קורא להם, היו עולים בלי בעיה את העליה לנס הרים - והכל בעמידה... וזה לא בדיוק ריאלי - לפחות לא למרבית הרוכבים בכלל. אז האמת - רכיבה בישיבה על הילוך בעומס גבוה על אופני ספינינג היא זו שבעצם מדמה עליה. 3. רוכבי השטח גם לא תמיד ב-90% מהזמן עומדים. תלוי במתווה השטח, ולדעתי הסינגל של שוהם ממש לא משקף - כמו שאמרת, קל מאוד וגם זורם במהירות. 4. יונקי הפיח שעל כבישי ישראל (רוכבי הכביש למי שלא הבין) מביע קצת זלזול מצידך בהם. האומנם? לא מכירה אותך ולא יודעת על סמך מה אתה כותב את זה. אבל כמי שניסתה וטעמה משתי העולמות - גם שטח וגם כביש - אין כמו רכיבת כביש. אבל זו רק דעתי - ולא תשמע ממני שמץ של זלזול על רוכבי השטח, שמרביתם הם לא "רוכבים" אלא יותר בעלי אופניים שלפעמים יוצאים איתם, ולאן? לרכב בכביש... בקיצור אדון חליל, דיברת שטויות אבל לא נורא. סופ"ש נהדר. מאיה

קראת את ההודעה שלי ? :)

אם לא, את מוזמנת. מסכים לחלוטין עם רוח דברייך, אבל יכול מאוד להיות שהבחור התלוצץ (אני מבקר פה מעט, אבל הבחנתי שיש לו נטיה כזו). שימי לב ששם(בסרטון) בכלל יש אופנועים ולא אופניים.

אל תכעסי

את לא הבנת למה הוא התכוון.כשהוא אמר "יונקי פיח" הוא התכוון לאופנועי כביש.אני מעדיף לקרוא לעצמי "מלחך אספלט" כשהוא אמר "אצילי השטח" הוא התכוון לרוכבי שטח על אופנוע או בכינוים "חרגולים". אין שום קשר לאופניים בהודעה שלו. דבר שני למה רק מבקרת? תישארי!! האיזור פה מעולה,יש מלא מקומות בילוי,אוכלוסיה איכותית וצעירה ברוחה.

ennicka

New member
ואם בלוחכי אספלט עסקינן...

אז בדיוק בשבת הזו מתקיים הסבב ה-7,8 באליפות ישראל בסופרמוטו. הזינוק למקצי דירוג מתחיל בשעה 10:00 כך שכולם יספיקו להגיע לאקשן גם אם יש רכיבת בוקר איפשהו... הם מדגימים בעיקר רכיבה בישיבה עם גיחות חגביות בקטעי השטח... זה קורה במתחם ה"הום רייסינג" (שפיצרינג לשעבר) בצומת ירקונים ואתם מוזמנים לבוא ולהנות מארוע מוטורי שיסגור את עונת 2005.
(עלות כניסה 30 ש"ח)

חביבתי

אולי לא הבטת היטב בסרט מדובר באופנועי שטח ולא באופניים כל מה שאמרתי התייחס לאופנוענות שטח ולא לשום דבר אחר! אם על זה את מעוניינת להתווכח איתי בעניין טכניקות לרכיבת אנדורו ראלי או מוטוקרוס את מוזמנת מה לעשות רכיבה על אופנועי שטח נעשית בעמידה ואם תרצי גם אסביר מדוע יש לא מעט סיבות אני נכנסתי לספינינג ולספינינג בעמידה אך ורק על מנת לשדרג יכולות רכיבת אנדורו בעמידה לאורך זמן יצא מכך שהרגלתי עצמי לספינינג בעמידה למרות שזה כלל לא היה הפוקוס שלי זה היה רק כלי למטרה אחרת לאורך זמן זה הפך למטרה עצמה
אופני שטח הם לא דבר שכלל התיחסתי אליו ולא דבר שיש לי נסיון בו

ולג'קי...

חלום חיי היה להתאבד על 750R עוד לפני שה-CBRים וה-R1דים באו לעולם הגעתי לרכיבת שטח כפשרה בלבד והתאהבתי בדיוק כמו שהגעתי לספינינג כאמצעי וזה הפך למטרה מעניין מה אומר כעת על אשתי...

mayaeilat

New member
חליל - קבל את סליחתי

הבנתי לא נכון וגם לא הסתכלתי בכלל על הסרטון. שוב - סופ"ש נהדר. מאיה

Tami661

New member
../images/Emo45.gifלמה בלי להכיר אותך...

אני כבר מרגישה שאני אוהבת אותך?

Gspin

New member
אחד הטובים....

"סה"כ העבודה בשיעור ספינינג היא יותר על גיוון ומעבר בין עומסים שונים, בין אם זה בעמידה או בישיבה. ספינינג אחרי כמה זמן נהיה פשוט עוד אימון אירובי קליל (ולא משנה הרמה שלו). אולי שיעור כפול או משולש (3 שעות רצופות של ספינינג זה די מומלץ) יותר מאתגרים." שני המשפטים האלה יזכרו לדראון בפנתאון "המשפטים הכי מטומטמים שתשמעו בספינינג", ועוד מד"ר, מדריכת ספינינג, רוכבת כביש, רוכבת שטח - למרות שעכשיו יש לה פיצוציה
(יכול להיות שאת קרובה של רענן כהן?). העובדות האלו לכשעצמן גורמות לשטויות שאת כתבת להיות "נוראיות" עוד יותר. טיפ: מתחת למקור שלי, בד"כ, יש כפתור/ברז שאפשר לסובב ימינה. תנסי פעם "לעבור ולגוון בין עומסים שונים", אם הדופק שלך לא עולה מעל לרמה האירובית.

Tami661

New member
../images/Emo6.gifהנה התוכי... התגעגענו, אתה יודע?

או שזה בכלל מעניין לך ת'שערות שעל ה^#^?

למעלה