נא, אין לי הרבה מה לומר חוץ מ.. אני אוהבת אותך
א אגמוש רודברג New member 11/10/06 #3 קומונה חדשה ../images/Emo14.gif ../images/Emo13.gif מוזמנים לקומונה על הסדרה אחיות או לא להיות http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=18410
קומונה חדשה ../images/Emo14.gif ../images/Emo13.gif מוזמנים לקומונה על הסדרה אחיות או לא להיות http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=18410
א אגמוש רודברג New member 11/10/06 #4 דרך אגב ../images/Emo14.gif ליאת- התמונה של ורד ששמת בראשי מאוד יפה ח"ח
R Redemption Song New member 13/10/06 #18 ../images/Emo32.gif סקסי וחמוד ../images/Emo25.gif אז מה קורה אנשים? איך עובר עליכם החופש? אני בנתיים רוב היום בקניונים אבל אני לא מתלוננת. המשך חופש מעולה
../images/Emo32.gif סקסי וחמוד ../images/Emo25.gif אז מה קורה אנשים? איך עובר עליכם החופש? אני בנתיים רוב היום בקניונים אבל אני לא מתלוננת. המשך חופש מעולה
O OoPineapplEoO New member 13/10/06 #23 אררררררררררררררררררררררררר ררררכעיזנכעטוסנהטונכעכ ~!@#$%^&*)&*)(*&^$% >>>>>>>>><<<<<<<< *לנשום* סליחה, הייתי חייבת לפרוק. אל תתיחסו.
אררררררררררררררררררררררררר ררררכעיזנכעטוסנהטונכעכ ~!@#$%^&*)&*)(*&^$% >>>>>>>>><<<<<<<< *לנשום* סליחה, הייתי חייבת לפרוק. אל תתיחסו.
O OoPineapplEoO New member 13/10/06 #24 ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifמשהו שהכנתי../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif אחח, ג'לריה אין קץ לכמה שהם יפים ביחד
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifמשהו שהכנתי../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif אחח, ג'לריה אין קץ לכמה שהם יפים ביחד
O OoPineapplEoO New member 13/10/06 #26 אח, מדהימים שלי../images/Emo99.gif נונצ', לא דיברתי איתך המון זמן למסן מיד@#$%&^
O OoPineapplEoO New member 13/10/06 #31 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חמודים שלי, 99.99% היו נשיקות. ו0.1% היו ריבים. באמת מעניין מה יהיה איתם בעונה הבאה נותר רק לחכות ולחכות ולחכות
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חמודים שלי, 99.99% היו נשיקות. ו0.1% היו ריבים. באמת מעניין מה יהיה איתם בעונה הבאה נותר רק לחכות ולחכות ולחכות
O OoPineapplEoO New member 14/10/06 #33 נוםנום../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif שרק ימשיכו
S Summer moved on New member 14/10/06 #34 נקווה שבעונה הבאה דברים לא יחזרו על עצמם.. כאילו, שזה לא יהיה שוב רק הקטע של דריה-וג'לל-מנסים-להיות-ביחד-ודובי-מנסה- לפריד בינהם.. כי בדרך כלל עונות שניות של טלנובלות נוטות לחזור על עצמן..
נקווה שבעונה הבאה דברים לא יחזרו על עצמם.. כאילו, שזה לא יהיה שוב רק הקטע של דריה-וג'לל-מנסים-להיות-ביחד-ודובי-מנסה- לפריד בינהם.. כי בדרך כלל עונות שניות של טלנובלות נוטות לחזור על עצמן..