סקרים רבותי, סקרים....
נ נושישה New member 29/4/03 #3 לדעתי- שכל אחת תוכל לשאול שאלות, לענות תשובות, לשתף להשתתף, למצוא "אחיות לצרה", למצוא "אחיות לשמחה", ללמוד מנסיון של אחרות, ללמד מהנסיון האישי, ועוד.... אגב, אני משתתפת בפורום קבוע בשם אחר....
לדעתי- שכל אחת תוכל לשאול שאלות, לענות תשובות, לשתף להשתתף, למצוא "אחיות לצרה", למצוא "אחיות לשמחה", ללמוד מנסיון של אחרות, ללמד מהנסיון האישי, ועוד.... אגב, אני משתתפת בפורום קבוע בשם אחר....
ס סיבוב2 New member 29/4/03 #4 התפקדות אזורים ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif שיהיה לנו יותר קל לעזור אחת לשניה (ולשלישי) נא להתפקש מתחת לאזור שלכם
התפקדות אזורים ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif שיהיה לנו יותר קל לעזור אחת לשניה (ולשלישי) נא להתפקש מתחת לאזור שלכם
ס סיבוב2 New member 29/4/03 #5 ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif דרום ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif
ס סיבוב2 New member 29/4/03 #6 ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif צפון ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif
ש ש י ר ל י 30 New member 30/4/03 #70 היי יש לי חברה מגבעת נילי שמה יעל , אמא ל-2 בנים שיחסית לפורום הזה , הם כבר גדולים. שמעתי שזה מקום מדהים !
היי יש לי חברה מגבעת נילי שמה יעל , אמא ל-2 בנים שיחסית לפורום הזה , הם כבר גדולים. שמעתי שזה מקום מדהים !
ח חגית99 New member 30/4/03 #78 איזה עולם קטן - את מוזמנת לבקר כשתבואי אליה. עכשיו יש לך סיסב טובה!!! חגית.