הרצליה
נ נועה של עמית New member 2/5/03 #101 חדשה בפורום- מהוד השרון היי, אני נועה- אמא של עמית (11 חדשים) אני "בוגרת" פורום הנקה. תתחדשו על הפורום המקסים
חדשה בפורום- מהוד השרון היי, אני נועה- אמא של עמית (11 חדשים) אני "בוגרת" פורום הנקה. תתחדשו על הפורום המקסים
ס סיבוב2 New member 29/4/03 #8 ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif מרכז ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif
K kivsi1 New member 1/5/03 #89 הי מילי שמי אורית ואני פותחת את הפורום אחת לכמה ימים - האמת שאני נשארת סמויה כי הגוזל הקטן שלי לא נותן לי הרבה זמן מחשב. נחמד לראות שיש כאן שכנה גם אני מגבעת שמואל - רחוב הרימון את נמצאת כאן קרוב? אשמח לדעת אם יש שכנה ביי אורית
הי מילי שמי אורית ואני פותחת את הפורום אחת לכמה ימים - האמת שאני נשארת סמויה כי הגוזל הקטן שלי לא נותן לי הרבה זמן מחשב. נחמד לראות שיש כאן שכנה גם אני מגבעת שמואל - רחוב הרימון את נמצאת כאן קרוב? אשמח לדעת אם יש שכנה ביי אורית
L lovely2 New member 30/4/03 #77 דודה, שכחת להתפקד../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif אל תתביישי "אנחנו שנינו מאותו הכפר" זה לא נורא, זה לא, זה לא ,זה לא נורא
דודה, שכחת להתפקד../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif אל תתביישי "אנחנו שנינו מאותו הכפר" זה לא נורא, זה לא, זה לא ,זה לא נורא