סקר קטן...

stush

New member
../images/Emo32.gifסקר קטן...../images/Emo41.gif

סתם משהו שרציתי לדעת... איזה מוזיקה אתם מעדיפים? ישראלית או לועזית? ועוד שאלה... איזה זמר אתם מעדיפים... אביב גפן!!!! או אשר (Usher)

olga267

New member
מוזיקה לועזית

אבל אני לא מתנגדת לקצת ישראלי פה ושם. ולמה להגביל לאשר או אביב גפן? מי פה אוהב את לינקין' פארק?
סתאאם... וברשותך, סתוש, רציתי לשאול איזה זמרים ו/או להקות אתם מעדיפים?

usher rules

New member
איזה שאלה רטורית!!!!!!!!

כאילו, ברור שלועזית וברור שאשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא הכי שווה שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כאילו, איזה שאלה רטורית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stush

New member
שלום לך!../images/Emo41.gif

את חדשה כאן בפורום, נכון? איזה ספרים את אוהבת לקרוא? תספרי קצת על עצמך...! וד"א אני לא מסכימה איתך כי... אביב גפן שולט

usher rules

New member
תגובה

טוב, אין לי ממש זמן לקרוא ספרים. אבל אם אני כבר פה, אז רק שתדעו ששרלוק הולמס ממש שווה וגם פוארו של אגתה קריסטי. וכשיהיה לי זמן אני רוצה לקרוא את הרוזן ממונטה קריסטו ואת "קוד דה וינצ'י". ואשר שולטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stush

New member
גם אני...../images/Emo41.gif

צריכה זמן לקרוא "צופן דה וינצ'י" ואם אשר שולט... את זה עוד נראה.... חחחחחחח

olga267

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני מקווה שתמצאי זמן לקרוא ספרים!

im boring

New member
אביב גפן!

דבר ראשון..... ישראלי זה הכי! (קצת פטריוטיות!!!!) ודבר שני.... ברור שאביב גפן! אין לי בעיה עם אשר... אבל... בואו לא נגזים!!!!

stush

New member
צודקת!!! ו... ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

איזה ספרים את אוהבת לקרוא? וצודקת!!! אביב גפן שולט!!!

olga267

New member
מה שיפה!

אני רואה בפטריוטיות עשייה למען המדינה... אני לא חושבת שזה משנה למישהו איזה מזיקה את אוהבת. חוץ מזה, אני אוהבת מה שיפה, אם זה ישראלי ואם זה לועזי. אז במקרה יש יותר שירים לועזיים יפים...!

stush

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

ואל תשאלו אותי למה אני ערה בשעה כזאת... גם אני לא יודעת...

אייני

New member
מוזיקה עברית כמובן :)

ורק השירים הישנים!
חבל שאפחד לא מכיר את השירים ה"עתיקים" העבריים...לפחות אחד היתרונות של "כוכב נופל" (ככה אני קורא לזה, הא! :p) הוא החזיר עטרה ליושנה וכמה מהשירים חזרו לאופנה...

למעלה