סקר קטן...

bla blla

New member
אממ..

לא מזמן התחלתי לאהוב ממש מוזיקה ישראלית.. ובזכות בת דודה שלי גם את אביב גפן! למרות שגם אשר דיי טוב....

Athaclena

New member
נראה לי לועזית

אבל זה תלוי בשיר עצמו... אוהבת הרבה שירים מסוימים ופחות זמרים או להקות, אבל בכל זאת אוהבת: תיסלם אתניקס queen beatles garbage

Athaclena

New member
דוד ושאול

השיר הכי יפה בעברית לדעתי. מוזיקה, מילים, שירה (כלומר poetry), פשוט מדהים. פשוט הייתי חייבת לשתף. מישהו מסכים איתי בכלל?

ברור ששירה זה נפלא!../images/Emo24.gif

אישית אני יותר אוהבת מוסיקה עברית כי החיבור שלי למילים יותר מיידי ויותר מלא.

made in china

New member
ישראלית, ואני מתרצת====>

רק מילה בעברית חודרת אל עורקי אל נשמתי
אין כמו מוזיקה ישראלית. בעיקר הישנה יותר, העכשווית די... לא.

אייני

New member
סוף סוף עוד מישהו :)

יחי המוזיקה הישנה
ואיזה שנים בעיקר את אוהבת? שנות השישים, החמישים, השבעים או השמונים? לי זה ממש לא משנה D:

Athaclena

New member
תשמע, אני לא אשב כל היום

לשמוע עברי ישן, אבל פה ושם זה אחלה. מצחיק אותי לשמוע שירי נאצר ועוד דברים שאיבדו את המשמעות, ואוהבת שירים מצחיקים (בכלליות). ואוהבת שירי תנ"ך באשר הם. מה שנקרא שירי ארץ ישראל היפה זה יופי של דבר, אני מכירה קצת של הלהקות הצבאיות, קצת גבעתרון וקצת מה שכולם מכירים. אהובים מהז'אנר: ג'ינג'י, אתה לי ארץ (זה שהולך "אני פוסעת חרש בשביליך") ועוד. וגם יש שירים חדשים מהז'אנר: עוד לא תמו כל פלאיך של קליינשטיין, או אנחנו לא צריכים של שלמה ארצי (טוב, אני לא יודעת אם זה חדש) ועוד אחרים...

אייני

New member
:) גם טוב :)

לי זה לא כזה משנה - עברי ישן, עברי חדש וכל זה - העיקר שלשיר יש משמעות ומסר יחסית, ואת זה מצאתי בעיקר בעברי הישן... ואגב, אם את אוהבת שירי תנ"ך, אז כדאי לך לחפש את "יעל", ואת "קום לך אל נינוה" בשירונט, ולגבי השירים המצחיקים, בין החביבים עליי הם: "את מי אני אוהבת", "חולשה של בת" ו"הזקנקן", שהמוזיקה שלו לא מדהימה, אבל המילים חביבות למדיי...

made in china

New member
האמת היא שאני...

מאוד מאוד אוהבת את המכשפות, קורין אלאל, כוורת... החדשים-ישנים, לא הולכת נורא רחוק. זו המוסיקה שאני הכי מתחברת אליה בישראלים. התכוונתי לעשור אחורה, לא למוסיקת להקות צבאיות וכו', למרות שאני יודעת שיש המון שירים ישנים ישנים מעולים.

למעלה