סתם בגלל גל החדשים בפורום

טוב

שם: ישי אמינוף גיל: 17 משו מעניין:יש לי מין קטע מוזר עם דגים... סמיילי אהוב:
מסר לאומה:לפני הכל, הכי חשוב עכשיו שלא נתנתק אחד מהשני!! (זה מתחיל מאיך שאנשים מדברים פה בפורום). זהו!

eris1515

New member
../images/Emo9.gif

שם:איריס גיל:15 סתם משהו מעניין על עצמכם:
לא'דעת... סמיילי אהוב:
\
\
מסר לאומה:חייך לעולם-העולם יחייך לך בחזרה
חג שמייייייח

spoop

New member
חחחח זה משפט

לא זוכרת מאיפה... הפירוש שלו זה כמו שהפנים משתקפות במים,ככה הלב שלנו ישתקף אצל האדם האחר. אם נהיה טובים הוא יהיה טוב אלינו,אם נהיה רעים אז הוא יהיה רע וכו'... סתם כי אמרת חייך והעולם יחייך. תאמת גם אני לא כ"כ יודעת מה אני רוצה

spoop

New member
וואלה../images/Emo9.gif

זה שלמה המלך אמר אם אני לא טועה

spoop

New member
פעם שנייה שאני מציגה את עצמי../images/Emo122.gif

שם:נופר גיל:17 סתם משהו מעניין על עצמי:אני המפרנסת הראשית של הקולנוע. סמיילי אהוב:
מסר לאומה:תלכו על על פי:זכאי עד שתוכח אשמתו,ולא להיפך(יעני על כל אדם תחשבו ישר שהוא נחמד,אלא אם כן יוכח לכם אחרת). חג שמח? שבת שלום!

רותם

גיל: 20 סתם משו מעניין על עצמכם: כשתראו אותי בחיים לא תנחשו שאני גרה בבת ים. סמיילי אהוב:
מסר לאומה: ה' הוא המלך

One Echoe

New member
אממ שזה אומר? חח

אצלנו הבנות הדתיות כולן נראות אותו דבר
. חצאית ותיק ענק עם סרט כתום עליו..חח

אממממ,

יש דתיות (ודתיים) שכשתראה אותם תגיד, הה, הם יודעים להתלבש... אלה בד"כ גרים באיזור המרכז, ובהתנחלויות הבורגניות. הרוב אצלנו באמת לבושים ככה. אבל איך בנדוד שלי אומר: מה שלא סמרטוט- לא עובר אצלך. זה הרעיון.

One Echoe

New member
../images/Emo13.gif.

את כמוני, אני מת על הסגנון לבוש הזה. ואני אף פעם לא מתלהב מבגדים " אופנתיים ", להיפך. ואני גם שונא מותגים.

../images/Emo60.gif

שם: איילת גיל: 18 סתם משהו מעניין על עצמכם? לא עולה לי משו שבא לי לספר סמיילי אהוב: וואי יש הרבה ולא שבלול הוא לא האהוב ביותר, אבל הכי הכי את
ואת
מסר לאומה: מחשבה יוצרת מציאות

למעלה