סתם לדעת יש פה עוד מישו שאוהב את אריק קלפטון?
S strangekindofwoman New member 10/8/04 #7 אני גם והיי... אני חדשה.. אבל החלטתי לא לפתוח סתם שרשור חדש.. אז היי ברוכים הבאים לי אוהבת [אוהבת? שרופה!] את לד זפלין כבר שלוש שנים.. והם הלהקה האהובה עליי.. ומקווה להישאר פה קבוע.. וזהו. יום טוב!
אני גם והיי... אני חדשה.. אבל החלטתי לא לפתוח סתם שרשור חדש.. אז היי ברוכים הבאים לי אוהבת [אוהבת? שרופה!] את לד זפלין כבר שלוש שנים.. והם הלהקה האהובה עליי.. ומקווה להישאר פה קבוע.. וזהו. יום טוב!
N n o w or n e v e r New member 11/8/04 #14 ברוכה הבאה וברור שתישארי פה קבוע, פה כולם אוהבים את לד זפלין(איך אפשר לא?!)
A AeroDar New member 10/8/04 #5 ok maayan....wait until my hebrow will come back.... i cant kill you in english!! im not good in this...wwoooowww!!!! how much shgiot i do!!!!
ok maayan....wait until my hebrow will come back.... i cant kill you in english!! im not good in this...wwoooowww!!!! how much shgiot i do!!!!
J jimorrison New member 10/8/04 #6 אוקיי הדר אני אגיד את זה רק פעם אחת תתתתתתתתתתתששששששששששששששששששששששתתתתתתתתתתתקקקקקקקקקקייייייייייי כבר
אוקיי הדר אני אגיד את זה רק פעם אחת תתתתתתתתתתתששששששששששששששששששששששתתתתתתתתתתתקקקקקקקקקקייייייייייי כבר
A AeroDar New member 11/8/04 #8 lo ba li!!!! lama ma taase li?? bla bla bla bla bla!!!! maayan homo!!!! staaaaaaam!!!!! biblo ma taase li?? nostalgia!!!!!
lo ba li!!!! lama ma taase li?? bla bla bla bla bla!!!! maayan homo!!!! staaaaaaam!!!!! biblo ma taase li?? nostalgia!!!!!
Y yoyoyud New member 11/8/04 #13 עכשיו את יכולה לדבר כמו ניגר... yo yo wasap?! ועוד משהו (אני אגיד את זה בשפה שאת תביני Behave! תפסיקו עם הירידות הדביליות האלה.. זה לא ראוי (בטח הדר, כמומחית )
עכשיו את יכולה לדבר כמו ניגר... yo yo wasap?! ועוד משהו (אני אגיד את זה בשפה שאת תביני Behave! תפסיקו עם הירידות הדביליות האלה.. זה לא ראוי (בטח הדר, כמומחית )
Y yoyoyud New member 11/8/04 #18 אויי תעשה לי טובה, אל תתחיל לדבר איתי על גיזענות עכשיו. אפרו אמריקנים בעצמם קוראים לעצמם ניגר אין מילה שאני אגיד שלא תחשיב אותי לגזען... אפרו אמריקנים, כושים, ניגרים... זה אותו הדבר.
אויי תעשה לי טובה, אל תתחיל לדבר איתי על גיזענות עכשיו. אפרו אמריקנים בעצמם קוראים לעצמם ניגר אין מילה שאני אגיד שלא תחשיב אותי לגזען... אפרו אמריקנים, כושים, ניגרים... זה אותו הדבר.
J jimorrison New member 11/8/04 #21 אפרו אמריקנים קוראים לעצמם ככה אבל אם אתה תגיד לאחד ניגר אז אני לא הייתי רוצה להיות לידך באותו זמן...אפרו אמריקנים זה הפוליט....לא זוכר את ההמשך אז בקיצור את גזען!! סתם...ביקצור זה לא הכי יפה להגיד ניגר
אפרו אמריקנים קוראים לעצמם ככה אבל אם אתה תגיד לאחד ניגר אז אני לא הייתי רוצה להיות לידך באותו זמן...אפרו אמריקנים זה הפוליט....לא זוכר את ההמשך אז בקיצור את גזען!! סתם...ביקצור זה לא הכי יפה להגיד ניגר
Y yoyoyud New member 11/8/04 #23 פליטיקלי קורקט ../images/Emo13.gif ואפרו אמריקנים קוראים לאחד לשני גם ניגר... ובתורה יש פסוק שאומרים כושי, לאדם כהה עור, ולכן מותר גם כושי ואני לא גזען
פליטיקלי קורקט ../images/Emo13.gif ואפרו אמריקנים קוראים לאחד לשני גם ניגר... ובתורה יש פסוק שאומרים כושי, לאדם כהה עור, ולכן מותר גם כושי ואני לא גזען
J jimorrison New member 11/8/04 #24 אז אתה צריך ללכת לפי התורה? תגיד אפרו אמרקיני...הכי נחמד...טוב או כושי אבל אני לא חושב שזה ממש יפה