כן חזרתי בתשובה!
ד דניאל קוביין New member 11/8/04 #19 סליחה ?? חח מה זה אף אחד ?? אני מטורפת עליו !!! יש לי מלא קלטות שלו ומה דיסקים חחח וגם יש לי את הדיסק הזה בעע תמיד זה קורה לי שחכתי איך קוראים לזה ... זה דיסק כזה ענקי שסתים בפאטיפון ... אויש תמיד אני שוחכת דברים שאני צריכה בעעע
סליחה ?? חח מה זה אף אחד ?? אני מטורפת עליו !!! יש לי מלא קלטות שלו ומה דיסקים חחח וגם יש לי את הדיסק הזה בעע תמיד זה קורה לי שחכתי איך קוראים לזה ... זה דיסק כזה ענקי שסתים בפאטיפון ... אויש תמיד אני שוחכת דברים שאני צריכה בעעע
ד דניאל קוביין New member 11/8/04 #26 כן כן תקליטטטט ח אני תמיד שוחכת... וניסיתי לשנות בכלל את כל החתימה שלי ולא הצלחתי שחכתי את הסיסמא שלי טחח
כן כן תקליטטטט ח אני תמיד שוחכת... וניסיתי לשנות בכלל את כל החתימה שלי ולא הצלחתי שחכתי את הסיסמא שלי טחח
J jimorrison New member 11/8/04 #25 אמממ טטוב יש לי עוד שאלה../images/Emo9.gif יש פה מישהו שהולך לג'טרו טול?
ד דניאל קוביין New member 11/8/04 #27 אממ חח ג'ון לנוןןןןן דיי הרגת אותי .... רציני .... התמונה ששלחת לי שאתה מחופש אליו הכי יפה בארץ ודומה לו שיאיםםםםם מעין חח אתה כזה מצחיק נשבעתתת
אממ חח ג'ון לנוןןןןן דיי הרגת אותי .... רציני .... התמונה ששלחת לי שאתה מחופש אליו הכי יפה בארץ ודומה לו שיאיםםםםם מעין חח אתה כזה מצחיק נשבעתתת
A A Kind Of Magic New member 11/8/04 #29 שימו לב! אני מהמחשב המתוקן!!!! מעין, גם אני רוצה לראות את התמונה המדוברת! באמת התחפשת לג'ון לנון?? חחחח
שימו לב! אני מהמחשב המתוקן!!!! מעין, גם אני רוצה לראות את התמונה המדוברת! באמת התחפשת לג'ון לנון?? חחחח
ד דניאל קוביין New member 11/8/04 #30 כן חח אין הוא הכי שרוט בארץ ... חחח וזה דומה לג'ון לנון בטרוףף ואממ על חתימה נוותר אף פעם לא אהבתי חתימות !!
כן חח אין הוא הכי שרוט בארץ ... חחח וזה דומה לג'ון לנון בטרוףף ואממ על חתימה נוותר אף פעם לא אהבתי חתימות !!
A A Kind Of Magic New member 11/8/04 #32 הוא דומה ללנון גם בלי להתחפש... חחחח אז מעניין איך הוא נראה כשהוא באמת מנסה להידמות לו....
A ADCMAN New member 11/8/04 #34 אני אולי בא אני חוסך כסף כי אני ועוד מכר הולכים להכות איזה פרוגר שיושב בשורה 11 כיסא 22 אגב אני חדש
J jimorrison New member 12/8/04 #39 חחחחחחחחח מה אתה דפוק?? כתבתי שזה לא אני... טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתה אותי או שלא