+עדכון

כנסו כולםםםם../images/Emo207.gif

כמו שאתם רואים אני כבר לא בפורום כמעט...לא יצא לי תאמול והיום להיותתתת רק במסןןן אממ במוצ"ש יש לי הופעה בכיכר קדומים ביפו..יש על זה פרסום בעיתון:S:S:S:S אז עד איזה 11\12 בלילה אני לא אהיה בפורום מחר *והיום גמלא כי אני שומרת שבת* וביום ראשון יש לי חזרות כלללללללללללל היום להופעה שתהיה בערב... וביום שני אי אהיה בגב"ש כל היום כי אני מארגנת לחברה שלי מסיבת הפתעה
.. יום שלישי אני אעשה את העבודות לביה"ס שעוד לא התחלתי ואקנה ספרים
ואז רק ברביעי אני אוכל להיכנס *אחרי ביה"ס..אנחנו מתחילים ביום רביעי* אממממ...זה:)

2ניצי

New member
חזרתיייייייייייי

חזרתי מתל אביב הגעתי הביתה ב14:00 היה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ישנתי אצל דוד שלי יום רביעי: אני והאחים שלי יצאנו מהבית ב4 לכיוון תל אביב , הגענו לדירה של דוד שלי ב5 הזמנו המבורגר היה טעיםםםםםםםם הלכנו לסרט היה בסדר הלכנו לישון יום חמישי: התעוררנו ואז נסענו לים , האחים שלי ודוד שלי עשו מפרסית אני לא עשיתי כי אסור לי (מי שרוצה לדעת למה במסר) נסענו לדיזינגוף סנטר הגענו לדיזינגוף סנטר, אכלנו פיצה טעימה ,דקה כזאת הסתובבנו , אני קניתי את הדיסק של הראל מויאל אחר כך נסענו לדירה של דוד שלי יום שישי(היום): התעוררנו, דוד שלי לפני כן הכין בלונים ואת המתנה שקנה לאח שלי שיש לו יום הולדת מחר אז אח שלי התעורר וראה את הבלונים , שתינו שוקו שדוד שלי הכין היה טעיםםםםםםםםם ב13:00 יצאנו בדרך הביתה הגענו ב14:00 התגעגעתי אליכםםםםםםםם מלאןןןןןןןןןןןןן

2ניצי

New member
שכחתי משהו../images/Emo203.gif

אה ושכחתי היינו גם בעזריאלי ביום חמישי ראינו סרט ואז אכלנו שרימפס עוד איזה פרי ים אבל שכחתי איך קוראים לזה

מ-א-י-ה ב-ג-מ-ר!!!!../images/Emo110.gif

אתםםםםםםםםםםםםםםםם לא קולטיםם איךךך אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת! חחחחחחחחחחחחחחח לכמהה אנשים שלחתי שיצביעווווו כמה אנשים שיגעתי היוווווווווום איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףף מאיה בגמררררררררררררררר
הכי מגיע לה שיששששששששששששששששששששששששש..... וווווווווווווואיייי אני שמחהה ברממווווווווווווווות

I N S T I N C T

New member
היי לכולם..../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

היי לכולם, אני מצטערת שאני נכנסת לפורום שלכם ככה סתם וכותבת הודעה.. אבל אני מזמינה אותכם לקומנה שבה אתם יכולים לדבר על כל מה שקשור לטלווזיה .. תוכניות, סדרות, סרטים, ספוילרים וכל מה שתרצו..

היי כולם:]../images/Emo204.gif

הלכתי להופעה עם 40.3 חום..
אני מקווה שאני ארגיש יותר טוב בקרוב..החום בקושי יורד. שיהיה לכולם שבוע מקסים
. אוהבת אתכן, הדס:]

hila846

New member
../images/Emo12.gifאת לא נורמליתתת../images/Emo80.gif

תרגישי טובבבבב

למעלה