עדכונים למחרר!!!

../images/Emo16.gifאגם ביום הזיכרון...../images/Emo16.gif../images/Emo108.gif

מחר בשעה 5 וחצי בערוץ 2\22 אגם תיהיה בתוכנית ששכחתי את שמה
זו תוכנית כזאת שכל מיני להקות צבאיות שרות שירים שהחיילים הנופלים כתבו לפני שהם נפלו... אז לא לפספס.. אע ואם אגם נמצאת בעוד איזה שהוא מקום או תוכנית תשרשרו לפה.. יומטוב

חלי 66

New member
היא גם תיהיה

הערב הצדעה של שושנה דמארי ז"ל מוקלט זה לא חי אז ככה שהיא יכולה להיות ב2 ערוצים

אייללוש

New member
../images/Emo93.gifלא הגיוני...../images/Emo12.gif

אז אני צריכה להתחנן לאחי שיעזור לי שנגיד אני יקליט ערוץ 1 והוא

הצדעה לא בערב יום העצמאות?!../images/Emo108.gif

יש הבדל.. ההצדעה לשושנה דמארי ז"ל זה יהיה בערב יום העצמאות אבל נראלי באיזה רבע ל9 או מש'ו כזה .. והתוכנית הזאת "כדי שלא יאבד" תיהיה ב 5 וחצי שזה עדיין יום הזיכרון!!!! אז אין סיכוי שהערב הצדעה יהיה ביום זיכרון!

"כדי שלא יאבד" ../images/Emo70.gif ../images/Emo108.gif

ככה קוראים תוכנית הזאתת תראו מדי פעם ערוץ 1\11 כי הם מראים אותה מדברת.. ווקשע לכולם

../images/Emo32.gifעדכונים למחרר!!!

אני יודעת שעינב פתחה שירשור דומהה אבל פה יהיה יותר מפורט(כי ביררתי בכמה מקומות לגבי הכלל) וגם בגלל זה זה בOF
מחר בשעה 5 וחצי עד 6 בערוץ 22 יש תכנית שאני לא בדיוק זוכרת איך קוראים להה.... מה יהיה בתכנית ?? להקות צבאיות ישירו שירים שחיילים שכתבו שירים לפני נפילתם... יוקראו גם כרטיסיות שאותם יקיראו חיילים מתיאטרון צה"ל!!!!
בשעה 21:05 עד השעה 23:300- ערב הצעדה לשושנה דמארי ז"ל בתכנית: ערב הצדעה לזמרת המדהימה שושנה דמארי שניפטרה לפני חודשיים וחצי.. בטקס יהיו הרבה אמניםם התפקיד של אגם בטקס- היא מנחה ביחד עם תום אבני!!
ב21:00 אגם מופיעה בקריית מוצקין (ליד חיפה) מה בתכנית(חחחחח לא זה לא תכנית טלוויזיה): חגיגות יום העצמעות
בקריית מוצקים בהשתתפות אמנים כמו נינט ומירי מסיקה- אגם מנחה את הטקס!! איילה מאמי דברי איתי אני רוצה שנלך מחר אם אני יוכל אני מקווה!! מקווה שעזרי וסידרתי לכם את הראש כי זה יום קצת עמוססס!!

../images/Emo12.gif

אבל הדסססס זה שירשור OF!!!! ובסכ"ה רציתי שזה יהיה יותר ברוררר טוב לא משנההה אני עפתי לחברה שלי ביי

תוווווווווודה../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

ווי הייתי בטוחה שהיום יהיה ה2 במאיי:| לוידעתת למה וחשבתי שההופעהה שלל אגם זה היווום.. אוייייייש.. תודהה שירוווווווווווש

למעלה