א אייללוש New member 2/5/06 #53 איזה מהם../images/Emo35.gif../images/Emo12.gifיש לי 4 אחים ו2 אחיות גדולות אבל 1 בחו"ל ואחת עובדת...ואח 1 בצבא ו1 לא יזיז את עצמו 1 שונא את אגם ו1 קטן ו1 שבחיים אבל בחיים לא יזיז את עצמו בשבילי
איזה מהם../images/Emo35.gif../images/Emo12.gifיש לי 4 אחים ו2 אחיות גדולות אבל 1 בחו"ל ואחת עובדת...ואח 1 בצבא ו1 לא יזיז את עצמו 1 שונא את אגם ו1 קטן ו1 שבחיים אבל בחיים לא יזיז את עצמו בשבילי
א אייללוש New member 2/5/06 #62 עינבבבבבבבבבב מה אני אמרתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif יווווווו יש לך את המספר שלה אני חייבת לדבר איתה
עינבבבבבבבבבב מה אני אמרתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif יווווווו יש לך את המספר שלה אני חייבת לדבר איתה
ט טל ועדי1 New member 2/5/06 #68 אתם רואיםם עכשיו את התוכנית "כדי שלא יאבד" ????????????????? הפסדנווו אתת ההתחלהה שאגמיי דיברהה!! וואייי יש שידור חוזר???????????
אתם רואיםם עכשיו את התוכנית "כדי שלא יאבד" ????????????????? הפסדנווו אתת ההתחלהה שאגמיי דיברהה!! וואייי יש שידור חוזר???????????
O oorlyy New member 2/5/06 #70 אני ראיתי ו......היא פשוט../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif מ-ל-א-ך!!!!!!! באמת היא קראה מדהים זה היה קטע דיי קצר אבל היה הייתה הכי מרגשת ונשמה שיש!
אני ראיתי ו......היא פשוט../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif מ-ל-א-ך!!!!!!! באמת היא קראה מדהים זה היה קטע דיי קצר אבל היה הייתה הכי מרגשת ונשמה שיש!
ה הדסי מתה על אגמי New member 2/5/06 #71 |רשמקול|אנשיםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo206.gif אין יותר טיפה אז כולם לשנות בחתימה את הטיפות ל- כמו בחתימה שלי
|רשמקול|אנשיםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo206.gif אין יותר טיפה אז כולם לשנות בחתימה את הטיפות ל- כמו בחתימה שלי
א אייללוש New member 2/5/06 #72 אבל זה פחות מתאים מילא../images/Emo26.gif גם אני שוחה באגם 1419 פעמים ביום