עוד אוף כי..

מאשה

New member
../images/Emo32.gifעוד אוף כי..

לא רציתי להרוס שם את השירשור.. אז אם הוא לא במקום אני מצטערת
אממ..יש פה שאלון על הפורום
החבר הכי טוב שלי בפורום הוא: השרשור שהכי הצחיק אותי בפורום הוא: השרשור שהכי ביאס אותי בפורום הוא: הכינוי ________ הוא הכינוי המועף עליי בפורום כי...: השינוי שאני הכי רוצה שיהיה בפורום: אני נהנה לגלוש בפורום אגם בגלל: מי מתאים להיות אדום (ממוחה פורום) בפורום אני בפורום אגם בגלל ש..: אני כבר בפורום משנת..: הכינויים שהיו לי עד עכשיו כשהייתי בפורום הם..: :היתם רוצים עוד מנהל\ת?

אניייי../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

החבר הכי טוב שלי בפורום הוא: עינבי ארנבי:] כי היא גרה לידי:) השרשור שהכי הצחיק אותי בפורום הוא: אממ, יש מלא:p לוזוכרת כבר
השרשור שהכי ביאס אותי בפורום הוא: אממ, שאנשים רבו פה:p הכינוי _______ הוא הכינוי המועף עליי בפורום כי...: אין
השינוי שאני הכי רוצה שיהיה בפורום: שיהיו הרבה משחקים:) ושנפתח כבר שרשור על מפגש פורום
אני נהנה לגלוש בפורום אגם בגלל: האנשים
ובכלל בגלל שזה פורום על
אגם רודברג|מאוהב
מי מתאים להיות אדום (ממוחה פורום) בפורום? הדס:p אני בפורום אגם בגלל ש..: כבר אמרתי:p אני כבר בפורום משנת..: ממממ, שנה שעברה:] הכינויים שהיו לי עד עכשיו כשהייתי בפורום הם..: רעות האכלנית
:היתם רוצים עוד מנהל\ת? אולי:p

מאשה

New member
me../images/Emo3.gif

החבר הכי טוב שלי בפורום הוא:בזמן האחרון זה מיכל והדס ושיר
השרשור שהכי הצחיק אותי בפורום הוא:היו מלא
השרשור שהכי ביאס אותי בפורום הוא:כמו רעות..שילדים רבו פה אה..שאגם עוזבת לניו יורק שנה הבאה! הכינוי ________ הוא הכינוי המועף עליי בפורום כי...:שומרת לעצמי
השינוי שאני הכי רוצה שיהיה בפורום:שאגם תכתוב פה לפחות פעם בשבוע אני נהנה לגלוש בפורום אגם בגלל:הילדים ובגלל שזה פורום על האחת והיחידה
מי מתאים להיות אדום (ממוחה פורום) בפורום:הדס,מיכל,רעות אני בפורום אגם בגלל ש..:^^^^^^^^^^^^^^ אני כבר בפורום משנת..:מתחילת 2006 אני חושבת
הכינויים שהיו לי עד עכשיו כשהייתי בפורום הם..:מאשה האחת והיחידה:- P :היתם רוצים עוד מנהל\ת?אולי..

מאשה

New member
לא סלחתי?!לא ביקשת..

וכמו שניראל אמרה "אני סולחת אבל לא שוכחת"

אייללוש

New member
../images/Emo6.gifבדיחה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נראלי לאחי במחשב יש שמירת היסטוריה אני יכולה להעתיק ולהראות לך כמה פמעמין בביקשתי

למעלה