עוד אוף כי..

../images/Emo108.gif

החבר הכי טוב שלי בפורום הוא:רעות האכלנית
השרשור שהכי הצחיק אותי בפורום הוא:ואי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש פה כאלה הרבה שירשורים שהורגים אותי
השרשור שהכי ביאס אותי בפורום הוא:אממ לא זוכרת אחד כזה
הכינוי ________ הוא הכינוי המועף עליי בפורום כי...:
השינוי שאני הכי רוצה שיהיה בפורום:שהפורום יהיה מפוצץץץץץ ופעילל ומגובש זה יהיה השיא בשבילי! אני נהנה לגלוש בפורום אגם בגלל:האנשים בעיקר
וגם בגלל שזה הפורום של אגם מי מתאים להיות אדום (ממוחה פורום) בפורום כולם ! אני בפורום אגם בגלל ש..:^^^^^^^ אני כבר בפורום משנת..:2005 אני חושבת או 6 ל זוכרת
הכינויים שהיו לי עד עכשיו כשהייתי בפורום הם..:עינבי ארנבי 2
:היתם רוצים עוד מנהל\ת?אני חושבת שטוב ככה לא?
שנה טובה מתוקה ומדהימה לכולנוווווווו

אני אענה מהרר חחח:p../images/Emo204.gif

החבר הכי טוב שלי בפורום הוא: יש הרבה.. מי שחבר קרוב שלי יודע
! השרשור שהכי הצחיק אותי בפורום הוא: זה עם הימי הולדתת שאביחי התבלבל זה היה קורע
... השרשור שהכי ביאס אותי בפורום הוא: אמממ נראלי שלא היה שרשור שביאס אותי ב"ה. הכינוי ________ הוא הכינוי המועף עליי בפורום כי...:מועף? מועדף לע? אממ מועדף?.. אני תמיד אהבתי את מיכלולה מסטולה.. השינוי שאני הכי רוצה שיהיה בפורום: חחח כולם יודעים.. שאביחי יהיה מנהללל... אני נהנה לגלוש בפורום אגם בגלל: זה לא ברור:)? בגלל האנשים פפהה:p מי מתאים להיות אדום (ממוחה פורום) בפורום: אמממ אני חושבת שאביחי הוא די והותר.. אממ אבל אם עוד אחד אזז.... אמממממממממממממממ חחחחחחחחחחחחחחחח באמת שאני לא יודעת. יש פאר כזה בין אביחי ובין כל שאר הפורום.. אני בפורום אגם בגלל ש..: אממ בגלל האנשים והעידכונים.. אני כבר בפורום משנת..:
אממ הוא עדיין לא שנה אבל אני פה מהיום שהוא נוסד
חחח הכינויים שהיו לי עד עכשיו כשהייתי בפורום הם..: רק הדסי מתה על אגמי:] :היתם רוצים עוד מנהל\ת? חח כתבת למעלה
.

:)../images/Emo110.gif

החבר הכי טוב שלי בפורום הוא: המממ וווואי
אני מדברת עם רובבכם במסן.. פשוט חלק יותר וחלק פחות.. אז כדייי שאפחד לא יעלב.. כמו שהדס אמרה.. מי שאלה הם יודעיים
השרשור שהכי הצחיק אותי בפורום הוא: וואי היו הרבה כאלה:p השרשור שהכי ביאס אותי בפורום הוא: מממ... הכינוי ________ הוא הכינוי המועף עליי בפורום כי...: לוידעת
השינוי שאני הכי רוצה שיהיה בפורום: זאת שאלה דורשת מחשבה
וזה בוקר:p אני נהנה לגלוש בפורום אגם בגלל: האנשים שכובתים פה, בגלל אגם
מי מתאים להיות אדום (ממוחה פורום) בפורום: אביחי [שהוא כבר אדום
] והדס. אני בפורום אגם בגלל ש..: 2 שאלות מעל:p אני כבר בפורום משנת..: מהיום שהוא נפתח:p הכינויים שהיו לי עד עכשיו כשהייתי בפורום הם..: בפורום הזה רק מיכלולה מסטולה:) :היתם רוצים עוד מנהל\ת? אביחחיי
אנשייייים, צום קלל! גמר חתימה טוובה! אוהבת

אייללוש

New member
ME../images/Emo12.gif

החבר הכי טוב שלי בפורום הוא
כמו שדוס אמרה יש המון...מי שחבר קרוב שלי יודע
השרשור שהכי הצחיק אותי בפורום הוא
אממ היו מלא
השרשור שהכי ביאס אותי בפורום הוא
כל הריבים שהתפתחו סתם... הכינוי ________ הוא הכינוי המועף עליי בפורום כי...
אממ
השינוי שאני הכי רוצה שיהיה בפורום
שהוא יהיה יותר מגובש ושלא יתחיל לגסוס
וכן לעשות משחקים מגניבים ומפגשים וכל מיני כאלה שנכיר לטובה אחד תשני
וכל מיני
אני נהנה לגלוש בפורום אגם בגלל
ברור שבגלל האנשים המדהימים שפה
וכמובן בגלל אגמוש המדהימה שהקסימה את כולנו כאן
מי מתאים להיות אדום (ממוחה פורום) בפורום
אממ...מיכל
הדס
רעות
ועוד כל מיני יכולות להתאים
אני בפורום אגם בגלל ש..
כבר אמרתי
אני כבר בפורום משנת..
מהיום הראשון של הפורום[לע
] הכינויים שהיו לי עד עכשיו כשהייתי בפורום הם..
וואי וואי וואי
היו לי כ"כ המון שאני אזכור את כולם
:היתם רוצים עוד מנהל\ת
אממ לע דעת יש כמה שיתאים להם
ובטוח יודעים כבר מי

עונהה../images/Emo9.gif

החבר הכי טוב שלי בפורום הוא:איילה
השרשור שהכי הצחיק אותי בפורום הוא:אמממ תמיד הירשורים מצחיקים פעע
השרשור שהכי ביאס אותי בפורום הוא:מממ..לע זוחרת
הכינוי _שיקשוקה שקשוקה_ הוא הכינוי המועף עליי בפורום כי...:זה הכינוי שלי
השינוי שאני הכי רוצה שיהיה בפורום:מממ..לא צ'ה שינוי טוף לי כך
אני נהנה לגלוש בפורום אגם בגלל:בגלל שנאי אוהבת את אגם
ואותך
מי מתאים להיות אדום (ממוחה פורום) בפורום:אייללהה,מיכל כי הןן שמקיעות הרבה בפורום... אני בפורום אגם בגלל ש..:כתבתי למעלה אני כבר בפורום משנת..:2005 הכינויים שהיו לי עד עכשיו כשהייתי בפורום הם..:שיוש 12,שיקשוקה שקשוקה :היתם רוצים עוד מנהל\ת?לע..

blue and pink

New member
עונה../images/Emo28.gif../images/Emo221.gif

החבר הכי טוב שלי בפורום הוא:אממ יש כמה אבל אני אכתוב רק חלק [סיבות במסנ
]איילה,הדס,מיכל,אורלי.. השרשור שהכי הצחיק אותי בפורום הוא:אממ לא זוכרת השרשור שהכי ביאס אותי בפורום הוא:אין הכינוי ________ הוא הכינוי המועף עליי בפורום כי...:אין.... השינוי שאני הכי רוצה שיהיה בפורום:לא משנה לי .. אני נהנה לגלוש בפורום אגם בגלל:אני אוהבת את אגם:p מי מתאים להיות אדום (ממוחה פורום) בפורום-אממ,איילה,מיכל,הדס אני בפורום אגם בגלל ש..:אני אוהבת אותה[?] אני כבר בפורום משנת..:2005 הכינויים שהיו לי עד עכשיו כשהייתי בפורום הם..:ניק נורא מדליק,פוסה,צטלעית המקורית :היתם רוצים עוד מנהל\ת?לא משנה לי..

למעלה