עוף לתחילת שבוע

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo32.gifעוף לתחילת שבוע../images/Emo32.gif../images/Emo88.gif

שיהיה לנו שבוע טוב
אתם כבר יודעים..כל מה שלא קשור לפה

שבוע טוב לכולם!!!!

גבי אני חושבת שנחוץ שרשור עוף יומי..כי מרוב הודעות הוא נעלם לנו מהר.... ובקרוב אני יעלה לפה כמה תמונות מהטיול שלי באירופה...

אי עכשיו מחפשת אבל..

זה במחשב השני ואני לא מוצאת את מיקומי הרשת ואני צריכה לחכות למחר כדי ללכת למחשב השני וזה ממש בעיה אז כנראה רק מחר אני יעלה...

הנה....

חחח לא יצאתי משו אבל... הבנות שאיתי זה 2 בנות מהקבוצה זאתי המשקפופרית מזה מפגרת... אני יספר עליה כבר והשניה ממש חמודה קוראים לה מישל ואני שומרת איתה על קשר..היא מזה חמודה וגם יפה אבל היא לא ממש פוטוגנית...או איך שכותבים את זה...חחח זה בהולנד..היינו במקום כזה שעושים שם נעליים מעץ משו מזה מגניב... והיה שם אחד גדול אז... הנה הוא:::::::

הולנד-פרחים

בהולנד יש צמחייה מאוד מפותחת והנה אני ומישל בפארק אפטלינג ליד הפרחים ומאחורינו אגם... פארק אפטלינג זה כמו סופרלנד אבל פי 10 יותר גדול..הוא נמצא באמצע היער ויש בו המון מתקנים הרוב לא מפחידים... אבל מגניבים

הולנד-פרות

חח כל הקבוצה שלנו רצו לכיוון האוכל של הפרות חח אז עלינו על זה וישבנו והנה התמונה....

צרפת-פריז-דיסנילנד

הייתי בדיסנילנד וזה לא כזה שווה...הכל שם מופע וילדים קטנים יש שם רק את הטיל שזה קטלני ועוד איזה כמה מתקנים חמודים...כמו שודדי הים וכאלה..זה היה חמוד.. כאן בתמונה זה אני מישל והילדה הסתומה שנידחפת כל הזמן רררררר ומאחורינו בית הרוחות של הדיסני...וואיי זה כזה לא מפחיד!!!

צרפת-פריז-דיסנילנד

טוב כאן זה עוד פעם אני מישל והסתומה ומאחורינו יש רכבת הרים: אינדייאנה ג'ונס משו כזה...גם זה קטלני אבל נורא נורא קצר והתור נורא נורא ארוך אבל עברנו בפאסט פאסט זה מעבירים את הכרטיס מקבלים שעה ובאים בשעה הזאת ויש תור מיוחד והוא דיי קצר..אז עברנו דיי מהר...

אירופה-האוכל

יואוו זה היה שועה כל צעד שני חזיר כמעט קניתי טוסט חזיר אבל אז מרוב שאני רואה טלנובלות למדתי ספרדית והיה שם ספרדי אחד שדיברתי איתו והוא עזר לי והסביר לי..חח מזה הייתי גאה בעצמי אחר כך חחחחחח אז בקיצור הארוחות בוקר במלון היו זוועההה והיו רק ארוחת בוקר אז קנינו כל יום כריך עם טונה וסלט בפנים חחחח יואו נראה לי בשנה הקרובה אני לא אוכלת טונה...חחחחח

הולנד-תחנות הרוח...

היו שם מלא והנה תמונה אני מישל והסתומה שבא לי לחנוק אותה דיי להידחף!!!!!!! ומאחורינו תחנת רוח...

הולנד

זה סתם ישבנו שם על איזה אופנוע קטן כזה ואחר כך הבעלים כעס עלינו חח היה מצחיק..

הולנד-מאדם טוסודס משו כזה חחחח

הקיצר זה אני ומרלין מונרו...חח אני דומה לה?!!?!? חחחחחחחח

soy rebelde

New member
סוניה ../images/Emo24.gif

אני שמחה שנהנית!! זה מצחיק כמעט כל תמונה לראות את הילדה ה"סתומה" יחד איתכם חחח אבל יצאו לכן תמונות ממש יפות!! [גמני הייתי בנעל כזאת
]

סוכריה16

New member
יא! גם אני הייתי בנעל!../images/Emo67.gif

מתי היית שם!?!? יאא איזה כיף!!1 אני לפני חמש -ארבע שנים.. אבל הנעל זכורה לי.. היית בכפר הדייגים!?

כןןןןן נו חזרתי לא מזמן!!!!

גם את היית שם?!!? יפה... אני הייתי בפריז,הולנד ובלגייה..מגניב הא?!?!

סוכריה16

New member
חח גם אנייייייייי../images/Emo6.gif

ואת הולנד הכי אהבתי ובבלגייה.. נסעתי על כרכרה של סוס.. חח והיינו עם מלא חברים והילדים שלהם ואני עשינו פאדיחות כל היום .. ראו שאנחנו מישראל.. מה זה!? הם לא יודעים לעקוף! את רואה בהפטלינג באנו עקפנו ותוך שנייה נכנסנו חח ועל הספינת פיראטים הם עשו "מי שלא מוחא כפיים בן..." חח.. ואף אחד לא מחא.. חוץ משתי בנות (ישראליות גם!*) וההולנדים חיקו אותנו עם מבטא אחר כך חח.. דיי היה כזה מצחיקקקקק הולנד פשוט מהממתתתת
כולם בלונדינים קטנים כאלה1 עם עיניים כחולות חח איזה מאמיםם הפרויקט שלי היה לחפש מישהו לא בלו8נדיני.. ולא מצאתי
חח ותמונות ממש יפות סוניה

חח נכון הולנד הכי שווה!!!!!

חחחח בבלגיה הינו במיני אירופה בעע איזה משעמם חח את רואה האנשים שם מנומסים אמאלההה אז היה שם גלגל כזה שכתוב עליו כל מיני שטויות וסבתא והנכד שלה עמדו וקראו ואני כזה באה מסובבת את זה והם מסתכלים עליי כאילו באתי מהשמייםפ...ונכון בפריז היו מאחורינו 3 צרפתיות כלבות שיחנקו אמןן... אז אחת ג'ינג'ית פוסטמה אומרת לחברה שלה: קבלי יהודים.. ואיך ידעתי לפי הג'וש... שתיחנק אמן יותר טובה הנוצרייה הזאת פחחח היית מתה להיות יהודיה.. והיית במקום הזה שיש שם בובות כאלה של מפורסמים(בהולנד)?!?! וואי איזה יקר זה אבל זה שווה עוד מעט תמונות...

סוכריה16

New member
חח לא סבלתייייי את צרפת!!

פשוט לא סבלתי, לא את האנשים בה ולא כלום. אני זוכרת באתי להכנס לאיזה חנות והמוכרת לא נתנה לי... זה היה פשוט מגעיל!!! הצפרתים האלה. חחח ראיתי שם גם סבתא על גלגליות! והיה מה זה באסה.. כי אחרי שהייתי בהולנד, עם אנשים אדישים, טובים חמודים, ואקלים נהדר... צרפת הייתה נראית לי כל כך מכוערת וחמה!! אפילו תהפטלינג אהבתי יותר מהדיסנילנד! חחח.. אבל המלון בצרפת היה הכי יפה! וואי בהולנד פעם נכנסנו לחנות אחת והיה רשום שם בעברית "נא לא לגעת בבגדים" ראית תשלט!?!? חחחחח הם כבר יודעים שהישראלים פראיים!@

למעלה