עוף לתחילת שבוע

חחחחח היינו באותו מקומות!!!

כן שונאת ת'צרפתים אבא שליקורא להם צפרדעים כי הם אוכלים אותם חחחחחח וכןן הייתי בהולנד בחנות הזאת..יאא איזה מוזר זה חחחח הולנד הכי פצצה ובכלל לא אהבתי ת'דיסני...זה היה סתם מגעיל אבל האסטריקס היית שם?! בצרפת?! היה הכי הכי...

סוניה איזה מאמי אבל לא הבנתי כנסי

מכל ההסברים הבנתי רק מי זאת הסתומה שנדחפת עם המשקפיים..חחח אבל מי מהם זו את??? וגם אני הייתי לפני 3 או 4 שנים(פייי איך זה רץ אני זוכרת את זה כאילו אתמול) נסענו טיול משפחות וזה היה הפעם הראשונה שלי בחו"ל וכל כך התלהבתי ונהניו הכי בעולם! היה לנו קבוצה מדהימה עם אחלה אנשים שעם חלקם אחרי הטיול גם שמרנו על קשר-היה ממש כיף!! נסענו לצרפת לונדון הולנד וסקוטלנד.. והיה פשוט מדהים גם אני הייתי באפטלינג אבל למה לא אהבתם את צרפת<??? אני מאוד אהבתי!!!! ולא את האנשים את האיזור הוא היה כל כך מדהים והולנד בכלל הכל ירוד ופרות היה ממש כיף וגם הייתי בפרחים ונעליים...ובכפר הדייגים שדיקלה הייתה.. ובסקולטלנד היה ממש יפה וכיף!! בקיצור היה לי מזה כיף ועכשיו שסיפרת והראת תמונות זה מזה הזכיר לי את הטיול שלנו! הייתם גם עם הורים כן??

אני כן עם אבא שלי ו...

אני זאת זאתי שתמיד עם קוקו הסתומה זאת עם המשקפיים ומישל זאת ען השיער הפזור השחור הכל מובן?!

חח ובבלגיה אז..

טיילנו שם והיה שם בלילה את המקום הזה הטירה הזאת שהאורות שם משתנים וכאלה משו מגניב ואז הילדים בקבוצצה חזרנו באוטובוס למלון וההורים נשארו וכולם שם בבלגייה חרמנים אז אני עם הבנות שם בקבוצה עוברת ליד איזה חנות ופיתאום איזה אחד עוש: אווו ומסתכל עלינו כאילו בא לו עכשיו להפשיט אותנו חחח ואנחנו רק בורחות וניקרעות...חח זה היה איזה מוסלמי אחד נראה לי.. ובהולנד מותר לעשן סמים אז כל קפה שהיינו ראינו כמה נרקומנים חח וואי היה כזה כיף...בא לי עוד פעם!!! והילה את טסה ליוון?!?!!?! תהני לך מאמי!! לכמה זמן?!

האא ומי היה בהולנד ב..

אורות או החלנות האדומים?!?! מקום של זונות אמאלה המדריכה הסתומה לקחה גם אותנו ויש שם מלא זונות שעומדות בביקיני ומחייכות אז הבנים בקבוצה התחרפנו שם...חחחחחחחחחחחחחח ואנחנו הבנות מחפשות גם חשפנים...
ולא היה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סוכריה16

New member
חח החלונות האדומים..

לא הייתי שם תשבעי שהיית.. חח איכסה.. איזה פחדדדדד

חחחחחחחח נשבעת

המדריכה הסתומה לקחה אותנו.... חחחחחחחחחחחחח את רואה הסתובבנו וראינו שם 2 בחורים עוברים ליד זונה אחת יפנית והיא חייכה להם אז אחד אמר באנגלית: בוא בוא יפנית אחי... חחחחחחחחחחח האנשים הולכים שם ויש להם ממש מבחר כמו מסעדה: כושית,שמנה,יפנית,בלונדינית,שחורה מה שבא לכם...ממש יש להם תפריט שם חחחחחחחחח

חחחחחחחחח וואי אנחנו גם כשהיינו

בצרפת אז היה ההפך בלילה ההורים יצאו ואנחנו נשארנו כל הילדים בחדא עם המדריך והוא זה שהיה חרמן..חחח ואני טסה לא מאורגן הפעם רק אני אמא שלי אבא שלי ואחותי.. לסופשבוע קצר מחמישי בבוקר עד ראשון בלילה...

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאיזה כיף לכם!! ../images/Emo160.gif

אני היחידה שעוד לא טסטי נאבר??

ilana blumin

New member
גם אני טיילתי באירופה..האמת שהיום

בדיוק חזרתי מפראג. שנה שעברה נסעתי לספרד ...וחרשנו שם כמעט את כולה ולפני זה נסענו לאיטליה שגם אותה אני והמישפחה שלי חרשנו...הייתי מרפת אבל אני הרוסה מהבדלי השעות

ilana blumin

New member
ברור שאני אספר!! מחר אני

יוסיף תמונות ...אתלהב קצת מעצמי...חחחחחח

היום בתפוז אנשים ../images/Emo66.gif

הערב בשעה 19:00 יגיע עופר מאירי לפורום מטרופולין ויענה לשאלות לגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
הפורום הרשמי של רוני סופרסטאר בתפוז מחלק לכם כרטיסי כניסה זוגיים למסיבת ההשקה לדיסק החדש של רוני- "לא עוצרת". לפרטים נוספים הקליקו.
בעקבות הטלנובלה האבודה- התחרות ממשיכה: בואו לקרוא את הפרק הראשון של הטלנובלה, להנות ולדרג את הפרקים הבאים

למעלה