עוף עם סלט ליום שני

היום בתפוז אנשים ../images/Emo163.gif

יאיר שמר, הומואופת קלאסי, ויו"ר העמותה למקצועות בריאות משלימים יענה לשאלותיכם היום בשעה 16:00 בפורום רפואה משלימה. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם.
רוצים לדבר עם מי שאחראי על הפרסום הסמוי בטלוויזיה שלכם? הערב בשעה 17:00 יגיע יובל לב, מנהל התוכן השיווקי במשרד הפרסום מקאן אריקסון לפורום שיווק ופרסום ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
חברי להקת "שבע" מגיעים לענות לשאלותיכם בפורום המעריצים. האירוח יתקיים בשעה 19:00. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=35357
יובל גולן, דני בזנר וציקי שני, שליוו את המירוץ השנה, יתארחו הערב בשעה 20:00 בפורום אופני כביש - טור דה פראנס ויספרו חוויות מהטור דה פראנס.
הסתכסכתם והשלמתם? מגיע לכם פרס! בואו להשתתף בתחרות סיפורי הסכסוכים של פורום להרגיש טוב! ולזכות בספר "השטן שבינינו" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=12&msgid=57664970
מאור כהן, המגלם את דמותו של שחר מ"טלנובלה בע"מ", מגיע להתארח live ב- blogtv. האירוח יתקיים מיד לאחר שידור הפרק היומי, ב 20:50. לפרטים נוספים על מאור כהן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=35358 לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo32.gifעוף עם סלט ליום שני../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif

שרשרו לפה כל מה שלא קשור

../images/Emo27.gifFUEGO../images/Emo27.gif

קריוקי לשיר FUEGO, בעברית ובספרדית, בלווי זמר או לא, ובגרסה מיוחדת וחמה במיוחד! עכשיו בשרים המורדים. המשיכו להיכנס יום יום ולהצביע ב"קריוקי הבא" לשירים של רבלדה! מוזמנים להגיב כאן

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאממ שאלה.

כי השרשור שאלות לא בולט במיוחד וזה די דחוף- הכנתי סרטון מיקס, איך להעלות? יצא חביב.

soy rebelde

New member
תעלי דרך האתר

הזה תבחרי את הקובץ [עיון] ואז תלחצי על send it.. תחכי כמה זמן, ואז תופיע לך כתובת אינטרנט, ותעתיקי אותה לכאן

ilana blumin

New member
הבטחתי אתמול ואני מקיימת - תמונות

שלי מפראג!!!! פה אני בנובה מאסטו
האזור החדש של העיר שני שורות הבינינים היפיפיים והמיוחדים מבחינה ארכטקטורית שרדו מהמאת הה18 וה19 והם בתמונה לכיוון המוזאון הלאומי (בנוי בסגנון ניאו רנסנס והושלם בשנת 1890....זה קצת היסטוריה רבותיי ....חחחחחחח
)

ilana blumin

New member
הנה עוד !! כאן אני במצודת וישרגראד

בקריאה באותיות לטיניות זה וישרארד אבל צריך לקרוא את זה וישרגראד שזה אומר בתרגום חופשי מעל לעיר ...היה מזג אוויר נורא נעים...היה קר!! באמצע יולי!!!!! משם יש תצפית על כול העיר... חחחח...בטח שיעממתי אותם עים כול התיאורים..חחח אבל נורא נהנתי!!!!!

ilana blumin

New member
אני שמחה לשמוע!!../images/Emo13.gif אז אני אשים עוד

יש לי הרבה היסטורה לכתוב!!..חחחח

ilana blumin

New member
עוד מוישרגראד!! היא נבנתה כמצודה

להגן על פראג....אבל כידוע כשהיטלר פלש לצכוסלובקיה הוא כבש אותה בלי ירייה אחת משמע היא לא תיפקדה אף פעם.....היא נבנתה מאוד מאוחר ולא באופן ט'כ (לגרמניה הנאצית היה נשק אוטומטי ולהם היו מצודות מאוד מאוזן )היא נבנתה בערך במאה ה19 או במאה ה20 ....למרות שהיא ניראת כאילו היא נבנתה במאה ה15..... אבל האמת שלצכוסלובקיה היה צבא טוב והם יכלו לנצח אבל.....זה כבר יותר מידי היסטוריה ...יחחחחחחחח

ilana blumin

New member
עוד!! אם למישהו או מישהי יש כוח

(חוץ מל soy rebelde שהייתי שמחה לדעת מי זאת או זאת ) כאן אני ליד כנסייה ..ראיתי כול כך הרבה כנסיות (באיטליה ביקרתי מלא כולל הותיקןשהיא הכי חשובה ובספרד ראיתי מלא כולל המדונה השחורה )וביקרתי שאני כבר לא מקבלת בחילה מלראות אותם...חחחחחחח

soy rebelde

New member
חח כן בחו"ל יש מלא כנסיות

אבל בארץ אין הרבה, ככה שיש איזון חח
ואני בת, קוראים לי לילך, נעים להכיר חח

ilana blumin

New member
נעים להכיר../images/Emo140.gif סורי שאני עונה לך בא

באיחור...פשוט זה לא אומר לי מתי מגיבים לי...

סוכריה16

New member
איזה חמודהההההההההה

אני מבינה שממש נהנית, נו בטח חו"ל!!!! חחח... ממש יפה לראות את התמונות האלו.. ולראות את הגשם/הקור חח

ilana blumin

New member
עוד!! ועכשיו קולקציית אילנה בלבוש

קצר!
היה שם רק יום אחד של שמש....פה אני עומדת בכיכר המרכזית של פראד האזור סטרה מייסטו
העיר הישנה מאחורי כנסיית גברתינו לפני הטין ועכשיו להיסטוריה של הכנסיה: היא נוסדה בשנת 1135 השרפה הגדולה של 1689 הובילה לשיחזורה והחלק הפנימי שלה בנוי בסגנון הבארוק

ilana blumin

New member
עוד!!...ככה זה יהיה עד שלא תפסיקו א

אותי !! ועכשיו למשהו יותר קליל חחחחח...שם המשפחה שלי זה בלומין הכינוי שלי מסגיר אותי..חחח לא מצאתי משהו יותר מקורי..חחחח אז מסתבר שיש שם רשת חנויות שקוראים להם בלו וזה ניכתב blu

למעלה