עוף עם סלט ליום שני

soy rebelde

New member
את נראית ממש גבוהה

בתמונה הזו
בטח היה לך שם מזג אוויר נעים

ilana blumin

New member
עוד!! יש ביקוש אז יש תוצרת ../images/Emo6.gif

כאן אני בארמון המלכותי במצודת פראג שהיא קומפקס של אתרים בנהם:קטדרלת ויטוס הקדוש ,הארמון המלכותי ,בזיליקת גורג' הקדוש, סימטת הזהב .... אגב בתמונה דגל צכי'ה מורם ..זה אומר שהנשיא שם ...(כי אני באתי
)

ilana blumin

New member
ועכשיו אחרונה (לזמן הקרוב ../images/Emo6.gif) אני

אשתה קצת ואמשיך (אם מישהו רוצה לראות עוד) כאן אני בנובה מסטו ליד פסל של סופרמן הפוך.....ראה את הנייר הטואלט שם ונפל (יש במלונות נייר טואלט שהיה בברית המועצות !!! חום וקשה!!!!! איך ? איך צכי'ה בגיעה לאירופה המאוחדת ??? בטוח רק כי היא גיאוגרפית שם..אחרת אין לי הסבר לפרימיטיביות שיש שם בכמה דברים

soy rebelde

New member
איזו תמונה מגניבה!! ../images/Emo24.gif

המצב עד כדי כך גרוע עם הנייר טואלט? חח

ilana blumin

New member
אין לך מושג כמה!! באתר למטייל

רשמו שהנייר חרא ואני צחקתי ולא האמנתי...אבל הם צדקו!!!

ג ב ש ו ש

New member
מי רואה כוכב נולד../images/Emo35.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif

איזה ביצוע מדהים של הדרררר
היא חייבת לעלות היום
איזה מלך צביקה פיק שוב ייבש את ריקי קל הקרצייה
גם מריאלה נתנה אחלה ביצוע
גם עמרי..חחח היה יפה..עוד מעט תוצאות

O u R u S h

New member
שלומי התעלףףףף!!!

אמא נבהלתייייי חשבתי בהתחלה סתם נפל.... וצביקה לא התייחס אליו בכלל "שלומי התעלף טיפה..."

ג ב ש ו ש

New member
כן מסכן../images/Emo4.gifאבל צביקה היה חייב../images/Emo88.gif

להגיד את מה שהיה כתוב לו אין מה לעשות.. תהיי בטוחה שאח"כ הוא היה איתו

כן מסכן ../images/Emo4.gif

זה היה מוזר... כאילו אפשר להבין אותו אכזבה והכל אבל עד כדי כך?! מסכן כנראה זה היה ממש אבל ממש חשוב לו!!!! ואיזה כיף האובים שלי עברו: הדר
עומרי
ומישנה
בגלל שאני אוהבת את שלושתם הכי הרבה לא הצבעתי לאפ'חד כי לא ידעתי למי

O u R u S h

New member
חחחח גם אני בעד הדר עומרי ומישה..

חחח איזה חמודה סבתא שלו.... מישינהההה אה סוניה את רוסיה נכון??

כן למה?

חחחחחחחח מישנהההההההההה איזה חמוד הוא נכון?!?! אני נורא מצליחה להתחבר אליו כנראה כי גם הוא רוסי(טוב אוקריני אבל זה כמעט אותו דבר לא?)

O u R u S h

New member
גמני התחברתח אליו כי הוא רוסייייייי

חמוווודדד ואני רבע רוסיה... (ורבע איטלקייה ורבע אמריקאית ורבע שוויצרית... אבל נולדתי ברוסיה!!) אצלי כל סבא או סבתא ממוצע אחר

shir08

New member
גמני רוסיה אבל...

האמת שאני חצי רוסיה,אבל אני לא אוהבת את מיכאל! לא יודעת למה,פשוט לא אוהבת. אני מתה על אוהד אלישע,עומרי ויהודה!!!כפרעליהםםםם

O u R u S h

New member
אה... שכחתי להגיד שאני...

מתהההההההההה עם יהודה סעדווווו אני הכי בעדו!! ולדעתי.... אבל רק לדעתי.... אוהד אלישע לא מוכשר ולא מתאים לתוכנית... יש לו קול אבל היו יותר טובים ממנו...! בחרו בו כי הוא "חתיך"

אני דווקא

לא מתה על יהודה סעדו אבל שמעו מה שאני אומרת הוא בגמר מקון ראשון!! כולם מתים עליו אני מתה על הבנאדם אבל לא על השירה אני פשוט שונאת מזרחית אבל הוא עצמו אחלה בנאדם... ואוהב אלישע אני ממש לא סובלת אותו הוא כוסון ואולי בנאדם חמוד אולי אבל הקול שלו!!! בחיים לא שמעתע משו כל כך מזעזע!!!!! הוא לא באמת לא מתאים ובאמת בחרו אותו בגלל היופי....שגם..אהההה... ומה אתם אומרים על ניצן קייקוב..שלא עבר

O u R u S h

New member
וואי אהבתי את ניצן.........

הוא רוקר קטן כזה וחמוד..... והוא דופק הופעה.... גם אם השיר שהוא בחר לא יפה... הוא מופיע כל כך יפה שגם השיר פתאום נשמע לך אחלה... אני איתך לגבי אוהד אלישע!!!!!!!

אז רק שתדעי שאני מכירה את ניצן קייק

*קייקוב הוא חבר הכי טוב של אח של חברה שלי..הוא מבתים..

למעלה