עופות ושונות...

crouching tiger

New member
off topic

בנאדם אחד הולך על חוף הים מביט לשמיים ושקוע בשיחה עם עמוקה מאוד עם אלוהים. פתאום הוא אומר: "אלוהים, הבטחת לתת לי את מה שהלב שלי ירצה. עכשיו זה הזמן שתראה לי שאתה עומד במילה שלך ושתקיים את מה שאבקש ממך" פתאום, השמיים התכסו בעננים ואלוהים, בקול רועם ענה לו: "חיפשתי עמוק בלבך ומצאתי שהוא טהור לחלוטין אני מוכן להעניק לך משאלה אחת. האיש התיישב וחשב מה לבקש ופתאום קם ואמר לאלוהים: "תמיד רציתי לבקר בארה"ב. הבעיה שאני מפחד פחד מוות מטיסות ואני מקבל מחלת ים על אוניות. הייתי רוצה שתבנה גשר מפה לארה"ב וכל פעם שאני ארצה לבקר שם אני אוכל פשוט להיכנס לאוטו ולנסוע. אלוהים צחק ואמר: "זה בלתי אפשרי. תחשוב על הלוגיסטיקה של מבצע כזה. איך העמודים שתומכים בגשר יגיעו לתחתית האוקיאנוס ? לחשוב כמה בטון צריך… וכמה פלדה צריך… הבקשה שלך מאוד חומרית קח עוד קצת זמן ותחשוב על משאלה אחרת. האיש ישב הרבה זמן וניסה לחשוב על משאלה טובה ממש. לבסוף הוא קם ואמר: "אלוהים, הנה הבקשה שלי. הייתי נשוי כל כך הרבה שנים וכל השנים האלה אישתי אמרה לי שלא איכפת לי משום דבר חוץ מעצמי ושאי חסר רגישות. הבקשה שלי היא להבין נשים… אני רוצה לדעת איך הן מרגישות בפנים ועל מה הן חושבות כשהן עושות את הפרצופים שלהן… אני רוצה לדעת למה הן בוכות… אני רוצה לדעת למה הן באמת מתכוונות כשהן אומרות "שום דבר"… אני רוצה לדעת איך לשמח אותן באמת… זאת אלוהים המשאלה שלי." אחרי כמה דקות של מחשבה אלוהים אומר לו: " אתה רוצה שני מסלולים או ארבע על הגשר שלך?"

../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך ../images/Emo16.gif

הכבוד הגדול ביותר שאפשר להעניק לכל המתים הרבים, שרוחם מהלכת עלינו היום, האלמונים והאחרים, הוא לעמוד מולם ולומר, שקולם הביישני, המוקיע באלמותו, נשמע היטב מקצה הארץ עד קצה; שנשתדל בכל יכולתנו לבנות מעלהשורשים, שהם תקעו במו גופם באדמה הקשה, עץ יפה, בית נאה, חברה יפה ככל האפשר. קולם מכשף אותנו לומר סליחה שהם שם ואנו כאן, ולנסות לזכור אותם, את פניהם, את גופם, את כאבם האחרון, את בגידת החיים, את תעלומת הכבוד, את הפגז או המוקש, את כלילת השמים, את המילים הארוגות להפליא שאומרים לפעמים בשמם, לשווא.
יורם קניוק

Vdrums

New member
../images/Emo32.gifבושה

אתמול הטלויזיה שלי היתה פתוחה על ערוץ 1 ושידרו את הטקס מכיכר רבין. בסוף הערב עלתה לבמה אחינועם ניני לשיר את ההימנון והיא טעתה במילים וזה הלך ככה: כל עוד בלבב פנימה נפש יהודי צופיה ולפאתי מזרח קדימה עין לציון צופיה איפה המילה הומיה בשורה השניה?

../images/Emo104.gif 73 חילים ../images/Emo104.gif

כששני מסוקים נפגשו בתוך שניה הכל נהיה דממה והארץ שקטה בתוך שניה המילים נגמרו ואבות ואמהות התקשרו בתוך שניה נשארנו חלשים עם זכרונות ישנים ואנחנו היושבים בבתים ומסתכלים בטלויזיה נדהמים איננו יודעים מה קורה נעצרים וחושבים... שבתוך שניה חיים של 73 חילים נגמרים שזה לא 1,2,3 אלא תוסיפו לזה עוד 70מספרים עוד 70 חילים שמתים ולא יחזרו לעולם לחיים . לזכרם ולזכר כל האנשים הנפלאים שנתנו נפשם למען מדינת ועם ישראל
! יהי זכרם ברוך

Salem

New member
ממש ממש בושה... ../images/Emo4.gif

ועוד בטקס כל כך חשוב

SmellyOne

New member
אכן.. ../images/Emo4.gif

שמעתי את זה.. יצאה קצת מהארץ שכחה את ההמנון אחינועם הזאת..

../images/Emo16.gif

בזמנו, הקדשתי את זה לאלירן בן לולו ז"ל. ______________________________________ אני מאמין שהחיים אינם אוסף השעות בין לידתו של האדם למותו, אלא התוכן שאנו יוצקים לתוכו. הביטוי היותר חזק של היקום אינו זרימת הזמן לאורך חייו של האדם, אלא אוסף החותמות שהוא מטביע בו, דרך רגשותיו ופתיחותו לגוונים היותר דקים של גילויי החיים. יש מי שנתנו לו חיים ארוכים, ובמובן זה - כמעט ולא חיי. ויש מי שחי חיים קצרים ומלאים; למד, אהב, לחם וחינך לוחמים והתלבט בבעיות היותר עמוקות של חיינו ונשאר עם זאת רגיש ופתוח לחיוך, לטיול, לפרח ולשיר. אם יש נחמה לחיים שנגדעו בגיל כה צעיר - זו הנחמה... (לזכרו של יוני נתניהו)

leper

New member
לאורלי222

אם תוכלי להבהיר לי משהו, את כתבת "החלטתי לשפוך כמה פנינים מבחורה בת 20, חיילת משוחררת, לכל בחור מעוניין." מעוניין ב-מה?

התגעגעתם אלי?

לא הייתי פה תקופה כי נתנו לי לנהל פורם חדש בשם "על בנים ועל בנות" זה בכוורת לא בתפוז אתם מוזמנים לבוא אם אתם רוצים :) בכל אופן חזרתי ואני אתחיל שוב להגיב פה יותר

מסירי שיער

שלום לכן, אני מחפשת מכשיר טוב להסרת שיער... ההיצע גדול אבל אין לי מושג מה באמת יותר טוב, כולם לכאורה עושים את אותו הדבר. אשמח לדעת איזה מכשיר יש לכן בבית(אם בכלל), האם אתן מרוצות או לא וכל דבר רלוונטי אחר. אנא ציינו שם חברה ודגם על מנת שאדע מה כדאי לקנות! תודה מראש!

למעלה