לא, זה מה שאתם רוצים ואנחנו סובלות!
A antushtush New member 9/5/03 #23 בטח!! האמת, תעזוב זיפים, אבל זקן ושפם אני פשוט שונאת!!!!!! לי יש סילקאפיל וזה מצוין
V Vdrums New member 9/5/03 #24 לא יודע מה זה והשירשור הזה לא שייך לכאן... יש פורומים אחרים בשביל זה אני בטוח...
A antushtush New member 10/5/03 #27 רק הגבתי על הזיפים שלך כי זה היה בהודעה מעלי, ואם תשים לב אז דווקא הייתי היחידה שהתייחסה ל"נושא" השרשור כאן...
רק הגבתי על הזיפים שלך כי זה היה בהודעה מעלי, ואם תשים לב אז דווקא הייתי היחידה שהתייחסה ל"נושא" השרשור כאן...
ה התפסנית בשדה השיפון New member 10/5/03 #26 היי ותודה אל תדאגו ניסיתי גם בטיפוח... שאלתי בכל מקום שבו יש סיכוי למצוא נשים! בכל מקרה אם לא קשה לכן לשרשר המלצות אני אשמח! תודה!
היי ותודה אל תדאגו ניסיתי גם בטיפוח... שאלתי בכל מקום שבו יש סיכוי למצוא נשים! בכל מקרה אם לא קשה לכן לשרשר המלצות אני אשמח! תודה!
ה הנהלת הפורומים Administrator 11/5/03 #28 ../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif גם לחברו הטוב של האדם מגיע. פורום כלבים פורום חיות מחמד שינה את פניו ומעתה הוא פורום חתולים מקום לקטר על הבוס, פורום מזכירות פורום מעריצים חדש לזמרת פינק. גלישה נעימה לכולם!
../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif גם לחברו הטוב של האדם מגיע. פורום כלבים פורום חיות מחמד שינה את פניו ומעתה הוא פורום חתולים מקום לקטר על הבוס, פורום מזכירות פורום מעריצים חדש לזמרת פינק. גלישה נעימה לכולם!