../images/Emo69.gifענבר אחרי שאדם כבר אמר שהוא אהב את דריק
*לכותרת אין קשר כ"כ להודעה אבל רציתי לכתוב את זה..חח* ונו באמת, הם היו חברים טובים, ומה שהראת לא מראה כלום, וכבר ידענו שדריק ממשש ומתמזמז עם כל דבר שזז וזה לא אומר כלום..
אז דיי, במיוחד אחרי מה שאדם אמר בעיתון, ואתם יודעות כמה קשה לאדם להתאהב, אז כנראה דריק באמת בן אדם מיוחד..ויש מצב לקומבק!!111
אני שמחה אז שהם נפרדו!!! איזה מין דבר זה? שדרייק מתנשק עם מישהו בזמן שהם עוד יוצאים!!! שמתי לב לזה אז בכמה תמונות שדרייק קרוב מידי לכמה גברים אבל לא ממש התייחסתי לזה.. אני ממש ממש ממש מקווה בשביל אדם שימצא אהבה אמיתית.. כי תאמת? הוא די צריך את זה בנוסף ל'דייטינג' אני די חושבת שאדם הוא טיפוס שאוהב לאהוב ואוהב להיות נאהב.. וזה מגיע לו.. אז שימצא מישהו שווה שאנחנו נוכל להתלהב מהזוגיות שלהם ביחד ושהם יאהבו אחד את השני חח חפרתי אבל באמת אני ממש רוצה בשבילו משהו אמיתי
אחרי איידול חוץ מדריק, ואז הוא אמר שהוא התאהב פעם אחת, ועכשיו פעמיים, מש"ל מדובר בדרייק, ועדיין לא קראתי בכלל את הכתבה..חחח זה מה שהוא אמר?? אההההה! יש מצב לקמבק!
לא משנה מה היה, איך שהם נפרדו אדם אמר לאיזה עיתון שהוא בסדר עם להיות רווק זה היה ברור שאדם זרק אותו והיום הוא לא רואה אותו ממטר. הוא היה ילדון בשביל אדם. אדם צריך להיות עם מישהו בוגר כדי להחזיק מערכת יחסים יציבה ורצינית.