M mayarel New member 14/11/09 #148 ../images/Emo202.gif../images/Emo66.gif../images/Emo73.gif../images/Emo82.gif
M mokasosex New member 14/11/09 #158 הלכתי לדפוק את הראש בקיר ~.~ *והנה נהרס לי הסרט בראש של בראד & צ'יקס*
M mayarel New member 14/11/09 #162 מעולה! אני אדא מעכשיו במה להשתמש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
M mayarel New member 14/11/09 #168 ../images/Emo24.gif זה נראה שאני רעה אבל יום אחד גם לכן יהיו ילדים ואתן תודו לי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה זה דרש..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo24.gif זה נראה שאני רעה אבל יום אחד גם לכן יהיו ילדים ואתן תודו לי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה זה דרש..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
T t r e c o o l New member 14/11/09 #174 ../images/Emo201.gifמאיה תפסיקי להפריע למירב לחשוב על בראדם וציקס..אבל אחרי ביולוגיה טוב? חח
I InbarKiii New member 14/11/09 #163 *באה איתך* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יופי מאיה, יופי חחחחחחחחח אני עדיין בלחץ מזה שהוא אמר שהוא חושב על שפמים דקים בקליפ של FYE!!!
*באה איתך* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יופי מאיה, יופי חחחחחחחחח אני עדיין בלחץ מזה שהוא אמר שהוא חושב על שפמים דקים בקליפ של FYE!!!
M mokasosex New member 14/11/09 #164 הואאאאא אמר אתזה? ../images/Emo7.gif בטח בראיון הארוך הזה של הרולינג סטון לא היה לי כח אליו..
I InbarKiii New member 14/11/09 #169 אמממ לא ניראלי ברוילנג סטון לא זוכרת כבר באיזה ראיון אבל כן..הוא אמר שיש לו חזון של שנות ה-30 ושכולם שם היו עם שפמים דקים, משהו כזה.. לאאאאא אדם, לאאאאאאא
אמממ לא ניראלי ברוילנג סטון לא זוכרת כבר באיזה ראיון אבל כן..הוא אמר שיש לו חזון של שנות ה-30 ושכולם שם היו עם שפמים דקים, משהו כזה.. לאאאאא אדם, לאאאאאאא