עידכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן|צ

ט ל i ש

New member
../images/Emo32.gifעידכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן|צ

טוב אז יש לנו כמה שמות חדשים בפורום: יפעת:בוריס דרורררר:שמוליק אנני:אולגה ועכשיוווו אני ודרור החלטנו שזה לא יפה להשאיר את איתמר ואת ניצי בחוץ אז קבלו ניצי:סשה איתמר:איגור ומעין:קלינקה נ.ב לאלו שלא מבנים הכל נעשה בצחוקקקק אם לא מתאים לכם תגידו!

Drorrrrrr

New member
רק שתדעו שמי שמי שנעלב צריך../images/Emo60.gif

להרוג אותי (חוץ מאיתמר) כי אני המצאתי את כל השמות חוץ מהשם של איתמר שטלוש המציאה אז כל המתנגדים: לכאן או לעזוב את הפורום
(סתם שרוני, סתם סאטירה) בקיצור כל הנעלבים לפנות אליי

Charmed 4ever.

New member
סשה?! ../images/Emo54.gif

לא אוהבת... אני לא רוצה שם רוסי... אם כבר אז שם אמריקאי, אנגלי, או השם שלי, ניצן כמובן (שם יפה והשם שאני הכי אוהבת...)... אז... תמציאו לי אנגלי או אמריקאי... תודה...

Charmed 4ever.

New member
נוווווו שמוליק... (זה השם?!) ../images/Emo54.gif

אל תהיה רע... ואני חייבת להגיד ש"היהודים" שולתים! נדבקתי אליה מיום שישי... אז... שמוליק... תבחר לי שם אחר... לא חייב אמריקאי או אנגלי.. אבל לא רוצה רוסי... אני לא אוהבת שמות רוסיים... (נו אפנס אירנו´שקה... אותך אני אוהבת!)

Drorrrrrr

New member
חשרה! ../images/Emo60.gif

חשרה זה לא רוסי לבת דודה שלי הייתה מורה לפסנתר שקראו לה ככה בקיצור תבחרי: חשרה או סשה ההחלטה בידייך

Charmed 4ever.

New member
מאיפה הקרצת את זה?! ../images/Emo54.gif

אין כזה שם מבחינתי... סורי האני... איים פיקי...
(בררנית בתרגום חופשי...)

Drorrrrrr

New member
כתבתי לך בהודעה שלפני מאיפה ../images/Emo60.gif

הקרצתי את זה. סשה! אי אפשר ככה! מה עם חְלוּקָה?

ט ל i ש

New member
אני יודעת../images/Emo121.gif

אממממממממממממ גולדה! שם קורע לחלוטין או ש..... יעקב או ש..... מוטי או ש...... ולדי

ט ל i ש

New member
ודר"כ אני צריכה עזרה../images/Emo121.gif

טוב אני רוצה להחליף כינויי תמצאו לי בבקשה משהו מצחיק......

Drorrrrrr

New member
מצאנו לניצני שם! גרישא! ../images/Emo60.gif

גרישא! תתחדשי על השם!

Drorrrrrr

New member
גרישא! ../images/Emo60.gif

נראה לי שלא הבנת את הקטע של כל השמות שזה בצחוק..... לכולם יש שמות מצחיקים ורק לך יהיה שם אמריקאי כזה? נו באמת! ניצן!

Charmed 4ever.

New member
I´m Picky... ../images/Emo3.gif ../images/Emo54.gif

אני אוהבת שמות נורמליים! אמממ... אני אהיה...................... טוב... הכי עדיף סשה... למרות שהוא יותר מזכיר לי שם של בנים... לא יודעת... הוא הכי עדיף..
מתאים לך, שמוליק?

גל GS

New member
טמה איתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo110.gif

אותי אתם תמיד משאירים בצד!!!

למעלה