עם אופי

swann

New member
../images/Emo41.gif*../images/Emo41.gif אלרגיה פתאום בגיל שלוש וחצי?

אני כבר לא יודעת מה לחשוב... למאיה היה וירוס בטיסה חזרה לקנדה. הקיאה 3 פעמים והיה לה חום, ומסמורטטת כל הטיסה. היה די זוועה. <למזלי היתה לי שכנה שעזרה לי רבות ובזכותה נשארתי שפויה>. בימים שאחרי הוירוס הקפדתי לא לתת לה חלב ניגר. הטיסה היתה בשבת, ביום ראשון אחה"צ כבר לא היה חום והתאבון חזר. ביום שני היא חזרה לגן והרגישה טוב גם ביום שלישי. אתמול בבוקר נתתי לה חלב עם דגני הבוקר, והיא גם קיבלה קצת חלב בגן (הגיעה מוקדם לארוחת בוקר ואכלה קצת גם שם). ואיך שהתחילה ארוחת הצהריים - הקיאה. הזעיקו אותי מהגן. לקחתי אותה הביתה, וכל אחה"צ היא ישנה. הרופא, שראה אותה לפנות ערב אמר שאם לא היתה לה רגישות קודם, אז כנראה שזה לא החלב, והיא בעצם חטפה וירוס אחרי וירוס המסכנונת. מה שמוזר לי הוא שהפעם לא היה לה ממש חום כמו בפעם הקודמת. אבל יכול להיות שזה פשוט וירוס אחר. לא יודעת מה לחשוב, אבל כמובן שעכשיו אני מפחדת לתת לה חלב. יש תובנות מתחום האלרגיה?

תּמר

New member
אם כבר אלרגיה

אז - אי סבילות ללקטוז, שיכולה להתפתח בכל גיל (אבל נראה לי שזה יותר מצוי אצל מבוגרים מעל 20) בכל מקרה, סביר להניח שהקיבה שלה עדיין רגישה. חכי כמה ימים שתרגיש יותר טוב ורק אז תנסי חלב. רפואה שלמה

למעלה