נופ.. אני מראשון! ואין שניה לה!
ב בואר New member 30/5/03 #22 ארגגגגגגגגג!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif באג לא באד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוווווווווף~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!
ארגגגגגגגגג!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif באג לא באד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוווווווווף~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!
M MiStEr G u I t A r New member 31/5/03 #41 חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif כי את כזה פותחת את הפה בתמונה כאילו שאת המומה ממשהו...
חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif כי את כזה פותחת את הפה בתמונה כאילו שאת המומה ממשהו...
N NighTy New member 31/5/03 #40 חחחחחחחח אלינור זה גיל צילם את התמונה הזאת? (אח שלי, למי שלא יודע) (סתם תחושה, תאשרי לי או לא)
I Im a real dum dum New member 31/5/03 #44 ../images/Emo12.gifחחחחח זיוה מה אתה עושה פה?! האמ.. לא, זה ידיד שלי עושה לנו בוקים בביצפר כל יום ... וכןכן זה מה יוצא..
../images/Emo12.gifחחחחח זיוה מה אתה עושה פה?! האמ.. לא, זה ידיד שלי עושה לנו בוקים בביצפר כל יום ... וכןכן זה מה יוצא..
M MiStEr G u I t A r New member 30/5/03 #23 טוב נו תמונות.... ../images/Emo168.gif שמתי כבר את שתי התמונות.., אבל נשים שוב לא נורא...
M MiStEr G u I t A r New member 30/5/03 #24 אופס!!! אל תפתחו את ההודעה הקודמת כי היא תוקעת את המחשב.., אז קבלו עכשיו את התמונה...
T The Purple Sheep New member 30/5/03 #27 חן די כבר לתקוע לי ת'מחשב!! ../images/Emo46.gif אני אולי אשים תמונה מחר... עכשיו חזרתי מטיול שנתי. אני עיף...
חן די כבר לתקוע לי ת'מחשב!! ../images/Emo46.gif אני אולי אשים תמונה מחר... עכשיו חזרתי מטיול שנתי. אני עיף...
M MiStEr G u I t A r New member 30/5/03 #28 אמרתי... ../images/Emo168.gif בגלל זה שמתי את התמונה כקובץ אחר...
T the king 25983 New member 30/5/03 #29 את הבאת את זה על עצמך../images/Emo66.gif טוב אז הנה התמונה הראשונה והמוכרת