עצוב כי עוד שבועיים נגמר החופש

JULI4561

New member
../images/Emo32.gifעצוב כי עוד שבועיים נגמר החופש

אזזזזזזזזזזזזז כמו שכתוב באןף! עוד שבועיים נגמר החופש
אז מה הספקתם לעשות בחופש
מה רציתם לעשות ולא הספקתם
איך עבר החופש מהר או לאט
רוצים שיגמר החופש , בא לכם עוד חודש
קיצר שתפו במחשבותיכם

נקודונת

New member
../images/Emo176.gifסיכום חופש../images/Emo180.gif

היה חופש ממש מעולה. הוא נפתח עם הפקה של החוג, ערב תיאטרון גדול. הקבוצה הקטנטנה שלי עשתה רק את קטעי הקישור, אבל יצאנו הכי טובים בסוף. אני כתבתי את כל הקטעים, ביימתי אותם, שיחקתי בהם, עשיתי את התלבושות (עשיתי.. יותר ארגנתי לכולן תלבושות..
) ועשיתי את התפאורה של כל הערב (הייתי עסוקה קצת..
). אחר כך הגיע יום ההולדת (2.7, הייתי בת 15), והחברות לקחו אותי בהפתעה ללונה פארק!
ואז התחילו נדודי ההתנחלויות (אני גרה בבתים של חברות שלי), שיעורי הפיתוח קול (למדתי שתי יצירות, תנו כבוד
)(
), הים והסנטר. חוץ מזה לא היה שום דבר מיוחד.. אולי חוץ מהביקור בקורס מד"צים, מעבר דירה לבית של איילת במשך שבוע,מסיבת שנות השישים ושבוע העבודה שהיה לי. או בקיצור: היה כייף מקווה שגם לכם
לגבי חזרה ללימודים, אני כבר לגמרי בעד. כמובן שכולי התרגשות, כי שנה הבאה יהיו סצנות, הפקות, תיאטרון מוזיקלי (או הקרב על תיאטרון מוזיקלי), שיעורי בימוי, שיעורי מגמה עיוניים, מחויבות אישית ו.. כן, גם בגרויות (לצערי). אבל אני כבר לגמרי מוכנה לחזור. או בקיצור, כמו שאני מרבה להגיד לכל חברותיי: יהיה כייף מקווה שגם לכם

mmmbam

New member
../images/Emo13.gif

הממ... שאלה קטנה- "הים והסנטר" סנטר?! הא???

randu

New member
החופש בכמה משפטים:

משעמם,משעמם,משעמם... כל היום אני על המחשב,או צופה בטלוייזיה...
לא הללכתי לשום מקום מיוחד..
הייתי בשפפים,וזהו! אולי אני אלך עוד כמה ימים לסופרלנד,ב"ה..
אבל אחרי הכל-אין מה להתלונן, כח עוד לא צריך ללמוד,ולקום מוקדם-סבבה
לא הייתי מתנגד לעוד חודשיים של חופש-
וזו השורה התחתונה!

Sahar 11

New member
חשבתי שיהיה משעמם

אבל דווקא לא היה חח כל החופש רק עבדתי יצאתי פה ושם וזהו, קיבלתי משכורת די יפה
הרגע חזרתי מאילת ונהינתי והתחדשתי בהרבה דברים
שמעתי על זה שדוחים את שנת הלימודים ביומיים? זה נכון? [איזה לא עקרוני זה
]

JULI4561

New member
תתחדשי../images/Emo24.gif שמחה שנהנית :]

לא עקרוני בכלל .. כי תחילת הליחמודים מתחילה ביום שישי אז פשוט דחו את זה שיתחיל ביום ראשון

mmmbam

New member
אתם מתחילים ב-3 לספטמבר במקום ב-1,

משתי סיבות: א'- כי ה-1 יוצא יום שישי, ורצו להתחיל בשבוע רצוף של לימודים :S ב'- הזדהות עם הצפון. נו, לכו תבינו את יולי תמיר...

JULI4561

New member
הזדהות עם הצפון../images/Emo35.gifמה הקשר../images/Emo35.gif

עם כבר היו דוחים ת'לימודים בשבוע אבל ביומיים ?
לא נראה לי

mmmbam

New member
אין קשר, אבל זה מה שגברתי שרת [...]

החינוך אמרה באחד הנאומים שלה. "בתי הספר יפתחו ב-3 בספטמבר [.................המשך ארוך ומיגע........] ומתוך הזדהות כנה עם תלמידי צפון הארץ.................. בלה בלה בלהההההההה"...... משהו כזה :)

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif

פעם הבאה חשוב לדעת מה כתוב ב [.................] כי יש מצב שזה שני משפטים שונים

mmmbam

New member
לא לא, זה באותו הקשר ../images/Emo6.gif

היא פשוט תקעה מלא מילים באמצע כדי שאנשים יגידו "יוווו, פרפ' יולי תמיר מאוד חכמה ויודעת לכתוב הרבה מילים בנאומים שלה!" למרות שבעצם מישהו בטח כתב את זה בשבילה

randu

New member
אני רועד,אני בוכה,אני מרוגששש!

זה אוף-אז אני יכול להגיד כל מה שבא לי,נכון? היה דוקוסלב על עפר- הוא בנאדם כ"כ עמוק ובוגר,הוא פשוט מלך! אני כל הזמן מנסה לחקות אותו... אבל היה קטע כ"כ מעצבן- שאחותו של עפר,ואסי עזר אמרו: "כשהוא לייד המצלמות הוא משתנה, ואפ'חד לא יכול לדעת מי הוא 'עפר האמיתי'... גם כשהוא מספר לך דבר נורא אישי..." אופ... אם אפגש איתו איזה יום-אני אהיה ממש מאושר אם הוא ייזכור אותי גם אחרי הפגישה... אתם לא מבינים בכלל- אני רוצה לראות אותו,לפגוש אותו,להכיר אותו- להיות כמוהו.. דייייייייי הוא כזהההה מלךךךךךךךך!!

JULI4561

New member
אממ האמת שכל אחד שהוא רואה מצלמות

הוא נהיה קצת שונה .. אל תדאג אני בטוחה שתפגוש אותו

mikmikonet

New member
אווו אני כ"כ מבינה אותך ../images/Emo9.gif

מבינה את ההרגשה הזאת, שרועדים מרוב כייף והתרגשות, מרוב אהבה... נכון? זה עוד יקרה, תאמין לי, אם תמשיך להרגיש ככה אין סיבה שזה לא יקרה... וברור שהוא יזכור. ואני הולכת לראות את ורד שוב בחי בסרט

randu

New member
וואי מיכלי,

סופסוף מישהי מבינה אותי!
לא הבנתי את המשפט האחרון- איפה את הולכת לראות את ורד?

mikmikonet

New member
אני הולכת שוב ל"חי בסרט" ההצגה שלה

בעזרת השם
ובהחלט מבינה...

למעלה