עצוב כי עוד שבועיים נגמר החופש

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif חחח היום...

יעקב דיבר עם עוד מישהו והוא כזה עושה לו "אני לא מבין למה מעלים אתזה בכלל שוב" XD את באה לראות את זה בסטודיו?אם כן ובא לך דברי איתי גם אניעוד לא ראיתי ובא לי לראות ממש!

mikmikonet

New member
מה למה, זו הצגה מעולה ../images/Emo6.gif

ויעקב ממש טוב בה
תמסור לו. אני אדבר איתך, יכול להיות שכמה חבר'ה מהקומונה של ורד באים אז אני אבוא איתם, אני כבר אגיד לך
תלך לראות! ממש טוב.

mmmbam

New member
רן, זה כבר נהיה מפחיד ../images/Emo6.gif

איך אתה יכול להגיד על פיטר פן שחשף את התחת בפני ילדים בני 11-12 שהוא "עמוק ובוגר"?!

randu

New member
איך רואים שאת לא יודעת לעשות

אתההפרדה בין תפקיד,לבנאדם עצמו... וסואו פאקינג וואט, אז הוא חשף ת'תחת שלו, הוא התבגר מאז, עברו שנתיים..
את יודעת שהנושא הזה מעצבן אותי...

JULI4561

New member
רני מותק../images/Emo70.gif אין לך ממה להתעצבן

הוא לא נראה עצבני במיוחד שמדברים על זה אז לך ממש אין מה לקחת ללב

mmmbam

New member
בשבילי זה לא שבועיים, זה שבוע! ../images/Emo7.gif

אז מה הספקתם לעשות בחופש? הוהו, יותר משחשבתי. רבתי עם אנשים, השלמתי עם אנשים, הייתה לי שיחה גלוייה עם האמא החורגת שלי ומאז היחסים ביננו ה-ר-ב-ה יותר טובים, עבדתי, יצאתי לאילת, סיימתי מאוד מהר את העבודת קיץ [
] וקראתי מלאאאאאאא מלאאאאאא ספרים (
), התקדמתי בכתיבת הספר שלי [אתם לא אמורים לדעת על זה כלום
], כתבתי שלושה שירים חדשים, השגתי לעצמי כמה אתגרי כתיבה לפיתוח סגנון הכתיבה שלי [פורום סופרים ומשוררים צעירים
], הייתי אצל הסבים שלי קצת... אז היה חופש טוב מאוד
מה רציתם לעשות ולא הספקתם? המהמ... להרוויח עוד כסף ולקנות עוד הרבהההההה ספרים ודיסקים :| לא נורא, עד היומולדת אני אצליח
איך עבר החופש מהר או לאט? מהר דווקא, בניגוד לחופשים אחרים... רוצים שיגמר החופש , בא לכם עוד חודש? לא עוד חודש, אולי שבוע, להתחיל ללמוד כמו כל שאר הארץ ולא שבוע לפני... אני מתגעגעת לאנשים והעובדה שאנחנו לא גרים באותה עיר די מקשה על פגישות וזה... :S אבל לא בא לי לחזור ללימודים ;[ לסיכום, אני רוצה לחזור לבית ספר, אבל לא ללימודים

mmmbam

New member
כי יש לנו גשרים במהלך השנה :)

בדרך כלל אנחנו מתחילים ללמוד שלושה ימים לפני כולם, אבל פתאום אתם בחוצפתכם מתחילים ב-3 במקום בראשון :|טוב, אנחנו מרוויחים מזה. חברה מהבי"ס הקודם באה אלינו לבקר אותנו מתישהו בשבוע הראשון שלנו, ואנחנו מבקרים את הבי"ס הקודם בגשרים שלנו :]

yaeli1993

New member
לנו מאריכים תחופש../images/Emo13.gif../images/Emo62.gif

אני מחיפה אז מאריכים לנו את החופשששששששש נחנחנחנחנחנחנחנחנח...

L U Z I A

New member
הכל אני יכול בחופש הגדול..../images/Emo79.gif../images/Emo15.gif

אז מה הספקתם לעשות בחופש? בשבועיים וחצי הראשונים די התבטלתי בבית, עד שהתחיל הקורס מחול שנמשך שבועיים (שהיו מדהימים
). ואז היה אמור היה להיות המחנה קיץ, אבל הוא נדחה עקב המלחמה
אז המשכתי להיות קצת בבית אבל בעיקר נפגשתי עם חברות.
ואז חגגתי יומולדת 13[
] עם חברותיי, ויום לאחר מכן נסעתי לאילת לארבעה ימים.
חזרתי ליומיים ושוב נסעתי, הפעם לצימר בצפון.
מה רציתם לעשות ולא הספקתם? לקנות דברים לבצפר
ולעשות את השיעורים
איך עבר החופש מהר או לאט? בהתחלה, בימי הבטלה, החופש עבר נורא לאט. אבל כשהחלה הפעילות הוא עבר מהר למדי
רוצים שיגמר החופש , בא לכם עוד חודש? עוד חודש יהיה מעיק מידי. עוד שבועיים יהיו ממש מצויינים. אני מעדיפה לדחות את החזרה לספרים ולמחברות, ולבלות עוד עם החברים והחברות! (חרוז מנצח שכזה
)

למעלה